engem pl. azonnal kiikszelt pedig csak egy szerény bókkal utaltam rá, meg a farkamra(kezeit széttáró)
Ki érti ezt(kérdőjeles) Az ilyen csúnyácska lányoknak inkább örülni kellene egy ilyen bóknak egy olyan férfitől mint amilyen én is vagyok (kezeit széttáró)
A lényeget megint elengedted szokás szerint.
Arról írtál, hogy Levi lehülyézett és igy hogy puszilgatja az anyját "ilyen"
szájjal?
Ezen botránkoztál meg.
Egy hozzászólásodban használsz olyan jelzőket másokra, amit más egy év alatt.
Ugye nem kell sorolni.
Na ebben ez volt a lényeg nem a párt, anyósod, kipufogó.....
Hagyjuk!
Maradjunk annyiba akkor, hogy úri ember vagy!
És intelligensen próbálsz pompázni egy fórumon.
És nem használsz szenny jelzőket, soha.
Csak már ne bizonygasd tovább, mert valaki beleszeret a tökéletességedbe!
Én? Próbálj meg akkor érthetően fogalmazni.
De rossz helyen kopogtatsz, amikor csak megjegyeztem, hogy a Hondás faszi milyen szettben motorozott, egyeseknél még az is kivágta a biztosítékot.
Igaz, fel kellett ismernem, hogy a saját kipufogómmal nagyon megbántottam valamiért, így ennek a fajtának tök mindegy, hogy hogyan fogalmazok, ha belém akar kötni. Ezek tények ismételten. De emlékeztetlek Bogyóra is, akinek szimplán megemlítettem, hogy állítólagos mérnöksége ellenére olyan szarul számolja az áfacsökkentésből remélt hasznát, hogy még szarabbul élne, ezért volt kedve azt írni, hogy dögöljek meg. Ami persze amúgy annyira nem izgatott fel, de kb. ugyanolyan volt, mint F.Levi, amikor lehülyézett.
Tehát ezt csak azért, hogy ki-hogy kommunikál itt. A mértéken persze lehet vitatkozni ez kétségtelen.
Mt 7:4
Avagy mi módon mondhatod a te atyádfiának: Hadd vessem ki a szálkát a te szemedből; holott ímé, a te szemedben gerenda van?
Ne a pártokon lovagolj!
Nem ez volt a lényeg.
A megfogalmazásban szereplő trágár jellemzők nélkül menni fog?
Mert a lényeg ebben rejlik.
Inteligencia kérdése csak.
Ja, példa... tehát akkor mégsem. Nincs a számomra szÍNpatikus párt. A legkevésbé rossz az viszont igen.
Talán nem volt számotokra nyilvánvaló, akkor le kell írnom, az eddigi összes állításomat fenntartom mindenkire és mindenre vonatkozóan. A véleményeimet (kivéve persze az szubjektív és elvont eseteket) általában tényekkel is alátámasztottam, és ezután is.
A számodra szimpatikus párt.
De ez csak egy példa volt.
Egyébként csak olvasd vissza a saját hozzászólásaidat!
Találsz benne bőven szimpatikus jelzőket, amiket előszeretettel használsz.
Ismétlem, úgy jellemzel másokat ahogy akarsz!
Csak ne játszd el az ártatlan bárányt!
Na, most te. Melyik párthoz? Mert én ilyent tuti nem írtam.
Tudnád idézni, hogy mire gondolsz, vagy te is egy virtuális kipufogóval akarsz terrorizálni?
(Az, hogy az emberek különbözőek, megmondhatnád a F.Levi haverodnak, így talán belemegy a fejébe, hogy a különböző emberek különböző kipufogókat használnak... Például valaki a gyárit, ha már a gyárban a mérnökök ezt tartották a legoptimálisabbnak.)
Ja, ne mondjad még sem, úgy sem fogja fel.
Az anyósomról írtam... a tisztánlátás végett.
De megint, hogy értsed, a te folyamatos és állandó problémád az ÉN kipufogómmal, ez komoly mentális problémára mutat rá nálad.
Nagyon komolyra. Arra világít rá, hogy te bármi áron, akár úgy is, hogy a te apukád erősebb, de mindenképpen győzni szeretnél a velem folytatott vitában.
Ha nem megy másképpen, akkor a te kipufogód hangosabb, ergo neked van igazad. De ez sajnos nincs így.
Pl amikor a párthoz való vonzódásaidat taglalod és az eszméidet szajkózod, rendre degradálod azokat akik esetleg máshogy gondolják az élet nagy dolgait.
Ami nem probléma, csak ne felejtsd el, hogy az emberek különböznek elég sok dologban!
Egyébként felőlem úgy beszélsz bárkivel, olyan jelzőket használsz bárkire, amilyeneket csak akarsz!
Ez csak egy fórum.
Haver, aki a frusztrációját itt próbálja levezetni az te vagy. Elég csak elolvasni amit írsz a családodról 😉 ugye nálatok mindenki hülye csak te nem, a munkahelyeden mindenki hülye csak te nem, itt mindenki hülye csak te nem.
Beírtad ide ezt is hogy huuuu a hmcs de vicces mert sportmotorral “makkos” cipőben motorozik. Értjük ám… van ott baj nàlad rendesen, inkább szednéd össze magad hogy ne a családod terhére legyél, hanem a segítségükre 🤷🏼♂️
Most nem kell àlszenteskedni. Olvassuk amit írsz. Persze ez csak ennyi volt. Mellette meg ismerjük az írásaidat, gondolatmeneteidet. Volt annak a hozzászólásodnak egy mélyebb tartalma is, amit természetesen most mellébeszélésel el fogsz ferdíteni.
Tudod mi volt a nevetséges? Az hogy te a szomszédok miatt cseréltél kipufogót 🤷🏼♂️
Ki érti ezt(kérdőjeles) Az ilyen csúnyácska lányoknak inkább örülni kellene egy ilyen bóknak egy olyan férfitől mint amilyen én is vagyok (kezeit széttáró)
Arról írtál, hogy Levi lehülyézett és igy hogy puszilgatja az anyját "ilyen"
szájjal?
Ezen botránkoztál meg.
Egy hozzászólásodban használsz olyan jelzőket másokra, amit más egy év alatt.
Ugye nem kell sorolni.
Na ebben ez volt a lényeg nem a párt, anyósod, kipufogó.....
Csak azt, hogy nem vagyok álszent.
Maradjunk annyiba akkor, hogy úri ember vagy!
És intelligensen próbálsz pompázni egy fórumon.
És nem használsz szenny jelzőket, soha.
Csak már ne bizonygasd tovább, mert valaki beleszeret a tökéletességedbe!
De rossz helyen kopogtatsz, amikor csak megjegyeztem, hogy a Hondás faszi milyen szettben motorozott, egyeseknél még az is kivágta a biztosítékot.
Igaz, fel kellett ismernem, hogy a saját kipufogómmal nagyon megbántottam valamiért, így ennek a fajtának tök mindegy, hogy hogyan fogalmazok, ha belém akar kötni. Ezek tények ismételten. De emlékeztetlek Bogyóra is, akinek szimplán megemlítettem, hogy állítólagos mérnöksége ellenére olyan szarul számolja az áfacsökkentésből remélt hasznát, hogy még szarabbul élne, ezért volt kedve azt írni, hogy dögöljek meg. Ami persze amúgy annyira nem izgatott fel, de kb. ugyanolyan volt, mint F.Levi, amikor lehülyézett.
Tehát ezt csak azért, hogy ki-hogy kommunikál itt. A mértéken persze lehet vitatkozni ez kétségtelen.
Mt 7:4
Avagy mi módon mondhatod a te atyádfiának: Hadd vessem ki a szálkát a te szemedből; holott ímé, a te szemedben gerenda van?
Nem ez volt a lényeg.
A megfogalmazásban szereplő trágár jellemzők nélkül menni fog?
Mert a lényeg ebben rejlik.
Inteligencia kérdése csak.
Talán nem volt számotokra nyilvánvaló, akkor le kell írnom, az eddigi összes állításomat fenntartom mindenkire és mindenre vonatkozóan. A véleményeimet (kivéve persze az szubjektív és elvont eseteket) általában tényekkel is alátámasztottam, és ezután is.
De ez csak egy példa volt.
Egyébként csak olvasd vissza a saját hozzászólásaidat!
Találsz benne bőven szimpatikus jelzőket, amiket előszeretettel használsz.
Ismétlem, úgy jellemzel másokat ahogy akarsz!
Csak ne játszd el az ártatlan bárányt!
Tudnád idézni, hogy mire gondolsz, vagy te is egy virtuális kipufogóval akarsz terrorizálni?
(Az, hogy az emberek különbözőek, megmondhatnád a F.Levi haverodnak, így talán belemegy a fejébe, hogy a különböző emberek különböző kipufogókat használnak... Például valaki a gyárit, ha már a gyárban a mérnökök ezt tartották a legoptimálisabbnak.)
Ja, ne mondjad még sem, úgy sem fogja fel.
De megint, hogy értsed, a te folyamatos és állandó problémád az ÉN kipufogómmal, ez komoly mentális problémára mutat rá nálad.
Nagyon komolyra. Arra világít rá, hogy te bármi áron, akár úgy is, hogy a te apukád erősebb, de mindenképpen győzni szeretnél a velem folytatott vitában.
Ha nem megy másképpen, akkor a te kipufogód hangosabb, ergo neked van igazad. De ez sajnos nincs így.
Ami nem probléma, csak ne felejtsd el, hogy az emberek különböznek elég sok dologban!
Egyébként felőlem úgy beszélsz bárkivel, olyan jelzőket használsz bárkire, amilyeneket csak akarsz!
Ez csak egy fórum.
Beírtad ide ezt is hogy huuuu a hmcs de vicces mert sportmotorral “makkos” cipőben motorozik. Értjük ám… van ott baj nàlad rendesen, inkább szednéd össze magad hogy ne a családod terhére legyél, hanem a segítségükre 🤷🏼♂️
Halló! Olvtársak!
Ismeri valaki közelebbről F.Levi urat? Az óvodában mindig verték a lányok? Vagy mi a fene baja az elméjének?
Mélyebb tartalom? És te azt persze tudod.
Óóóóóóóóóóóóó! Már megint a kipufogóm!
Ha-ha-ha-ha!
Tudod mi volt a nevetséges? Az hogy te a szomszédok miatt cseréltél kipufogót 🤷🏼♂️