Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt egymillió fok van, átültettem egy fát kiizzadtam közben egy kettespet vizet
Buzi egy idő van, tegnap mentem nem bánom. Ma meg marha jó lett volna együtt... 😇
Csá elötte érdeklődj a fentiekről , Győrbe most kezd el esni , már potyorog , szerencse hogy nem indultunk el Pocsessel , pedig terveztük ! 😓
most néha enni is akar az ember 😂
Menny máááááá.......... 😆
Akkor én megyek motyorolni. 😆
Menni kéne motyorolni.....
Látod? Ha akkor jó irányba fordulsz, most te lehetnél Orbán jobbján 😝
teljesen mind1 (kezeit széttáró) Téged már akkor is mindenhonnan kiközösítettek a nézeteid miatt 😆
A Kósa az gimiben volt osztálytársam - nem a fősulin.
mer most mi?
az évfolyamtárs a kósa lali volt(fetrengős)
abban az időben csak az volt a lényeg
Szeretem, hogy mindig a lényegre koncentrálsz! 👍️
Nem baj, de az évfolyamtárs legalább meghúzta előtte párszor a jó kis sunát, a többiek meg csak recskáztak rá.
Szóval neked van szövegértéssel problémád. Hogy lenne a képen egy vasúti átjáros előzés? Látsz te ott sínt? Van ott egy vasúti átkelő előjelző tábla, abból is a három sávos és még csak záróvonal sincs. Ez a legkevésbé sem nevezhető vásúti átkelőn való előzésnek.
Ez már nem kellett volna, javítottam az íráson, ekkor eltűntek a képek, aztán meg dupla na mind1is. A lényeg a motorozás... 😊
Kár túllihegni ezt a tárcsafékzárat! Aki agyatlan az agyatlan ennyi.
Amúgy meg aki ma nem motorozott az... 😅
Hát ez az... a képen egy vasúti átjárós előzés volt... és ha Kéri azt írta, hogy "pontosan így" akkor ő is átjáróban előzött, erre kérdezett rá 3balhere.
Nekem még a fősulin ('84 körül) volt egy évfolyamtársam, aki vett egy vadonatúj 350-es Zetkát. A motor a suli előtt állt egész nap. Délután (szandál+zokni és izomtrikó kombóban - hiszen kánikula volt, kiskörösi bukó az természetesen volt) motort akkurátusan berúg, ráül, felülteti maga mögé az igen dekoratív csaját (lenge lipityánkában, szandálban és szintén kiskörösiben); ad egy rohadt kövér gázt, majd egykeróval indulva zúgtak bele az útszéli bozótosba fejjel előre. 😂 A kormányzárat elfelejtette kinyitni a szentem! Ott még külön kellett a kormánynyakon bíbelődni vele.... Sírva röhögött a fél évfolyam, mert persze mindenki látta. Nagy bajuk nem lett pár horzsin kívül, de azt a csajt többet nem láttuk. 😆
ajj
akkor ott lehetett a fejben nagy gond
mert egy pofáraesés bárkivel előfordul, a kettő is olyan hogy ehhez azért már kell egy bizonyos fokú mentörődömség
na de 3x már nagyon durva, 2. után csak megnézi az ember mi lehet a géppel
Haver a 250-es ETZvel indult el úgy hogy elfelejtette levenni a kábelzárat ami az oszlop és a hátsókerék között volt. Nem volt időm hangot kiadni. Viszont jellemző az olcsó kínai zárra, hogy a srác nem vette észre, csak én szóltam neki 😂
Azért ott már baj van ahol az első után nem ugrik be.
Saját szememmel láttam olyan suzukist, aki 3x dőlt fel a csajával együtt, mert a tárcsafékzár fent volt..... háromszor.... 😆
semmiből nem tart azt a rohadt spirált felakasztani a kormányra....