Szóval neked van szövegértéssel problémád. Hogy lenne a képen egy vasúti átjáros előzés? Látsz te ott sínt? Van ott egy vasúti átkelő előjelző tábla, abból is a három sávos és még csak záróvonal sincs. Ez a legkevésbé sem nevezhető vásúti átkelőn való előzésnek.
Hát ez az... a képen egy vasúti átjárós előzés volt... és ha Kéri azt írta, hogy "pontosan így" akkor ő is átjáróban előzött, erre kérdezett rá 3balhere.
Nekem még a fősulin ('84 körül) volt egy évfolyamtársam, aki vett egy vadonatúj 350-es Zetkát. A motor a suli előtt állt egész nap. Délután (szandál+zokni és izomtrikó kombóban - hiszen kánikula volt, kiskörösi bukó az természetesen volt) motort akkurátusan berúg, ráül, felülteti maga mögé az igen dekoratív csaját (lenge lipityánkában, szandálban és szintén kiskörösiben); ad egy rohadt kövér gázt, majd egykeróval indulva zúgtak bele az útszéli bozótosba fejjel előre. 😂 A kormányzárat elfelejtette kinyitni a szentem! Ott még külön kellett a kormánynyakon bíbelődni vele.... Sírva röhögött a fél évfolyam, mert persze mindenki látta. Nagy bajuk nem lett pár horzsin kívül, de azt a csajt többet nem láttuk. 😆
ajj
akkor ott lehetett a fejben nagy gond
mert egy pofáraesés bárkivel előfordul, a kettő is olyan hogy ehhez azért már kell egy bizonyos fokú mentörődömség
na de 3x már nagyon durva, 2. után csak megnézi az ember mi lehet a géppel
Haver a 250-es ETZvel indult el úgy hogy elfelejtette levenni a kábelzárat ami az oszlop és a hátsókerék között volt. Nem volt időm hangot kiadni. Viszont jellemző az olcsó kínai zárra, hogy a srác nem vette észre, csak én szóltam neki 😂
Saját szememmel láttam olyan suzukist, aki 3x dőlt fel a csajával együtt, mert a tárcsafékzár fent volt..... háromszor.... 😆
semmiből nem tart azt a rohadt spirált felakasztani a kormányra....
Amúgy meg aki ma nem motorozott az... 😅
akkor ott lehetett a fejben nagy gond
mert egy pofáraesés bárkivel előfordul, a kettő is olyan hogy ehhez azért már kell egy bizonyos fokú mentörődömség
na de 3x már nagyon durva, 2. után csak megnézi az ember mi lehet a géppel
semmiből nem tart azt a rohadt spirált felakasztani a kormányra....