Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ugyanilyen, bilikék 120-as Skodám volt: a kollégáim csak ISS-nek (Iszonyú Színű Szerkezetnek) becézték. 😆
😂
Ahh,unalmas ez az M6,de alaztam egy 110 el poroszkalo Tesla model S-t. 😂
munka közben ne füvezz 😆
Ne, tudom mikori az amelyik belefutott, de ha euro6-os akkor a tempomat mindenképp adaptív (sok euro5-ben is) és azzal pont ezt lehet elkerülni, és is mindig használom, he előzni alarok elég a gázra lépni, de ahohy elveszem a gázt és közel van valami azonnal lefékez.
jobban, sokkal jobban
buzik a köbön 😂
Mint a targoncások?
azok buzik 😀
Csak ne ausztriába vonatotz 😂
múlt héten mentem 2x100 km távot visszafelé majd elaludtam
odafelé fasza volt nem voltam álmos mert 2x meg kellett állni hugyálni ez úgy tűnik felfrissített
de a visszaút teljesen kikészített
lassabban is mentem hogy a panelok ne nagyon pattogjanak a futón
messzire menni vonattal kell az sokkal jobb
Meg lehet állni persze. Ha figyelsz. De ha alszol/mással foglalkozol vezetés közben, amit sokan tesznek, mert az ember alapvetően nem ilyen monoton koncentrációra van kitalálva, akkor így jár. És ez a tapasztalt rutinos vezetőket is érinti, főleg amikor mindennap 8-12órában tolja. Amikor te elmész valahova max. 2 óra vezetéssel egyhuzamban, ott persze, könnyű azt mondani hogy végig figyelsz....bár az úrvezetők között is elég gyakori ez a fajta figyelmetlenség.

Mondanám hogy kötelezővé tenném az adaptív tempomatot, mert nekem simán megáll 150-ről is a kocsi egy álló akadálynál, de igazság szerint azt vettem észre hogy amióta önvezető a kocsi sokkal figyelmetlenebb vagyok. A baj, hogy azokkal az autóimmal is amiben semmi ilyen nincs, azon kapom magam, hogy "ja basszus fékezni kéne mert ez nem fog" 😂
Ugye ennek az a fő veszélye, hogy azért nem 100%-osan áll meg mindig az adaptív tempomat sem.
Szóval kurvajó dolog, de észnél kell lenni.
Kozeledbe engeded? 😂
Na arra lennék én kiváncsi 😆
majd bekenlek gyönge gyerekszarral meg pipamocsokkal azt neked is kel 😁
Méris?
Egyszerűen benézte a lehajtót. A cégnek megszámolhatatlanul sok autója van. Gabonás kamionok. Mind a kettő barom volt.
Ebben az esetben nekem nem kell menekülni 😂
Miért? Nem állt meg? 😂
Pont te mondod 😅 nem hiteles.....
Ismered a mondást (kezeit széttáró) Nekem nem a medvénél kell gyorsabbnak lennem hanem nálad(fetrengős)
ez azért is érdekes mert én eddig 140 ről is megálltam mindig az autópályán nagy biztonsággal. Sajnos az utóbbi időben egyre több ilyen van, hogy baleset miatt beáll az autópálya. és igen számítani kellett volna rá. Ha a balfasz véletlenül még sem számít rá akkor simán csak ha az utat figyeli látni kellett volna. Sima fékezéssel, (még csak vészfékeznie sem kellett volna) vagy egyszerű kikerüléssel elkerülhető lett volna a baleset. Ja, hogy a telefon nyomkodás fontosabb menetközben az más. A videón tisztán látszik, mikor nézett föl a telefonjából. Az ütközés előtti pillanatban nézett rá az útra el is rántotta a kormányt csak már késő volt. Mondjuk a saját életét épen megmentette.
nyílván nem állunk meg pláne nem tolatgatunk autópályán de ez a baleset elkerülhető lett volna. Kíváncsi lennék az álló kamionba belerohanó söfőr felelősségét vizsgálják e majd?
Egyébként mamlasz tippjeire saccolok.
Ha csak így nézzük, ez rád is igaz 😁
Nem az lesz a kérdés… hanem, hogy te…. 😆
Nagy eséllyel a matricát addig a lehajtóig vette a góré és kifizetteti vel a büntit, nálunk is ez van bár nemrég beépítették a kütyüket, de ha letérünk az útvonalról akkor azt fizettetik és a billencseknél divat az útdíjkerülés így a sofőr ezt akarhatta elkerülni ettől függetlenül egy fasz volt a mögötte jövő viszont valamennyire szintén.