Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos lát majd érdekes dolgokat.
Helyi sofőr volt aki tolatott… ekkora barmot.
Számítani kellett volna egy álló esetleg tolató hegyre a sáv közepén? Nem balfasz, csak az autópálya forgalmához szokottan közlekedett ami egy kibaszott monoton meló pláne egész nap.....
Ismerős most megy az ünnepekre a máltaitól Beregszászra adományozni......Kíváncsi vagyok mit mond majd.
Tempomat, sávtartó benyomva, félig aludt, féccbukozott, stb.
Malacot kellett volna venned, az ennyi idős korára már 100 kg is lehet 😁 Meg állítolag okosabb is... és ha megunod, meg lehet enni 🤔
Kollégám ma mesélte, sokat tréningezik a máltásokkal,mondták hogy az ukrán menekültek 80%a tovább megy, a baj az hogy a maradék 20% pont a csőcselék, azok akik ózd sötét utcájában hibátlanul el tudnának vegyülni.
én nulláról 160-ra 1 másodperc alatt gyorsulok
a mérlegem a bizonyíték erre
Na ez igaz,de nem is vagyok mekdonci maniakus tokakirály. 😆
a tiédnél sokkal jobb 😂
és 100-ra mennyi idő alatt gyorsul?
Van kiallása.
Itt mit nem látott ez a balfasz?. hogy áll az úton 1 kamion(kérdőjeles) Ez úgy ment bele, mintha nem lett volna előtte senki(szemeit körbeforgató)https://www.szeretlekmagyarors...
Remélem ugrálsz akkor is ha a gyökér ukránok errefelé lödöznek majd vele. Hogy mijafaszé nem.költözöl kijevbe. Ott kaphatnál te is.
Majd csak győzzék kifizetni......semmi sincs ingyen.
Nem lesz jó a kép, mert messziről fotóztam, digitális nagyítással, de a lényeg látszik 😁
30,7 kg, 7 hónapos
Az nem tudom ki. Csak hogy tanulj valamit. Van levegőn száradó és hőre keményedő, 1K levegőn száradó, 2K hőre keményedő. A 2K köt, az 1K szárad.
tök mind1 a lényeg ugyanaz ne légy dzsínó(ujjával nemet mutató)
Nem köt, szárad.
Csak 175e.
Es szerintem ha ezressevel venned te is kapnal ra kedvesseget mint a barditol. 😆
szerintem is. Tavaly 3 ezerért vettem szélvédőgumi ragasztót az gyakorlatilag folyékony gumi. Amikor az megköt az gumivá válik. Csak kesztyűbe kell csinálni mert úgy fog feketét, hogy azt nem hozza le csak az idő 😁
Ezek geci gazdagok… 😂 egy ilyen javelin rakéta 250e usd export áron…. Ha ezt felezzük mondjuk és annyi a mennyisegi ár akkor sem kevés 😂
Ez kibaszott pontatlan és pongyola cikk.
Alapvetően a tandem robbanófej pont a reaktív páncél ellen fejlődött ki.
Mindez a támadás/védelem párharca.
Az összes ma ismert korszerű ATGM fegyver kumulatív rendszerű.Gyakorlatilag egy irányított robbanás ami egy réz betétet présel össze nagy nyomáson egy sugárrá ami átéget 7-800 mm homogén páncélzatot.
ekkora páncélt meg nem lehet MBT járművekre felrakni.
Ezért egy kazettába robbanóanyagot raknak ami egy gyujtóval a kialakuló sugár irányába lökéshullámot generál ettől nem alakul ki a sugár,és nem üti át a páncélt.
Emiatt van tandem,egy kisebb töltet elsüti a reaktív páncélt,a fő töltet átégeti a páncélzatot.
A veszteségek jó része ténylegesen a gyalogság hiánya miatt van.
Fő veszteség az autómata töltőrendszer és az elégő hüvelyek.Kurvára gyorsan kigyulladnak.
A tapasztalatok alapján változtatni kell a harcászati doktrinán.
Le kell vadászni a javelines csapatokat.
Vagy gyalogsággal.
Vagy kibaszottnagy tüzérségi fölénnyel.Ez van most.Ezért tökörésznek.
A raktárakra meg preciziós rakétákkal vadásznak.
Ez zajlik.
Amúgy ugyanezekkel a rakétákkal minden harckocsizó megszívta volna.
Itt inkább az dönt hogy ki fogy előbb ki a rakétákat kezelni képes személyzetből/tankokból.
Nem vagyok meggyőződve hogy nem az ukrik.Nem véletlen visítozik zselé a légtérzárért.