Ininél kicsit elszaladtak az árak. Ez a művelet harmincegykét ezerből megvan és akkor van egy új szélvédője.arról nem is beszélve hogy sokesetben a keret megmenthető, vagy... mivel ez egy igénytelen pecakocsi, keret sem muszáj bele.
az a vicces hogy pont újra kellene ragasztani az opel szélvédőt
aztán az a gumi keret amiben az üveg van az 20+ ezer ha épp lehet kapni
ráadásul a bárdiban unixban nem is volt amikor néztem és erre még a posta is rájön
pluszba ragasztó edző stb simán lenne 50 ezer
de ha már 50 ezer költök egy másik szélvédő se ártana mert millió karc van rajta
szóval máris 80 ezer.....
aztán nem szeretnék már ilyen sokat rákölteni
ilyeneket nem nézek, ha nekem gazakon kellene élnem meg minden egyéb szart kellene enni akkor inkább felkötném magam, szóval az egészséges életvitel lényegesebben előbb kinyírna mint az egészségtelen
na de te akkora vagy mint a tacskó ülve 😂
én a sok feleslegesen elfogyasztott szénhidráttól lettem dagadt
pl egy kiló mákos nudli egy evésre lazán lecsusszan, utána 2 óra múlva még fél
persze olyan vastagon cukrozva hogy áll az edény alján mert nem képes rátapadni
de adnak csak a szívószál nem jár automatikusan, papírt lehet venni 10 pézé pluszba. de az meg egy sz.r. Én müa szívószállal a kezembe járok megdöncibe 😅
én nem tudom, hogy te mit eszel amitől ilyen karcsú vagy egész életedben(kezeit széttáró) Én ezektől a megdöncis kajáktól hízok már 75 kg-nál is több lehetek "tokával" 😅
Hát 700 W-al nem sokat fűtenél 😅 van itt egy kis lihegő hősugárzóm, amit nagy hidegben bekapcsolok az emeleti műhely-szobámban, ha épp nincs felfűtve nagyon a ház, az is 1,5 kW...
http://real.mtak.hu/98526/1/HT...