gondoltam rá de kb felesleges
nyáron menne 10 napot, fűteni meg szar. fűteni úgy lenne jó hogy ha lent lenne
csak azért hogy elpazaroljak kb 700w energiát nem sok értelme van
hát, 45 évesen érzem, hogy van, de nem akkora 😆 meg van rajtam kb 6-8 kg felesleg is, így vagyok 120kg 😆 voltam egyszer 104kg is, olyan voltam, mint az éhező etióp 😆 114 kg volt az ideális
ja ez benne a tuti.(meghajlós) Régebben amikor ide a környékre jártam horgászni 2-3 napra akkor a mekibe megkajáltam meg vettem 15-20 sajtburgert ha nem volt kedvem főzéssel baszakodni a 3-ik nap is ugyan olyan jó íze volt a sajtburinak minden hűtés nélkül talán valamennyit szívósodott de nem volt jelentős 😆
mondjuk ebből nem sokat értettem én azt írtam le amit látok. Bármelyik mekibe bemegyek igen nagy a népsűrűség és a futárok is pörögnek ott ezerrel(kezeit széttáró)
akkor is a megdönci a király(sípot fújó)
Minden nap tudnám enni akár a reggeli toast-osmenüt vagy akármelyik burgermenüt és kész(kezeit széttáró) Én zéró kólát veszek hozzá így cukor kizárva 😅
a burger kingben a steak burgonya egész jó ízű
a többi termékeit nem tudom mert sosem ettem még
a mekiben 25 éve meg pár hónapja ettem hamburgert, se előtte se utánna mert olyan mocsok fos volt
esküvői ruhámért mentünk valami voltba a nyugati mellett és csak 10 kor nyitott mi meg 8 felé már pesten voltunk aztán azt gondoltuk eszünk egy jót a mekiben
ettünk de nem jót, azóta sem, még ingyen se kell
ellenben a vanília fagyit egész jól eltalálták, bármilyen porokból készül is jó az íze, azt ettem többször is a lurdyban
mondjuk annak is jó pár éve mert akkor még pannon gsm bolt volt a földszinten 😃
Baszki de monyákok vagytok,a krumpli sóssága attól függ hogy a biorobot megsózza e vagy nem,és mennyit szórr rá mikor kiveszi az olajból. 😆
Nem sózva nő a krumplifán. 😆
Mi bajod a cukorral? Én rengeteget eszek belőle, és semmi bajom - az édesítőt meg a legkisebb koncentrációban is felismerem bármiben, annyira mű íze van. Hogy mennyit árt a műanyag, abba bele se gondolok...
Nagy ritkán élek vele, nuggets+krumpli, kólával.
Azért a mekis cuccról még annyit, hogy egy hónap alatt se penészedik meg, kutya-macska nem eszi meg 😅 nem is sejtem, mennyi szar lehet benne 😂
Most is pont olyan hülye vagy mint a kovidnál. Hát leírtam, hogy ritkán iszok kólát. Ha iszok, vizet iszok. Ez így talán még neked is értelmezhető, ennél egyszerűbben nem tudom leírni 🤷🏼♂️
én akárhány burgert is eszek még nem tudtam elérni a 80 kg-ot 😆
nyáron menne 10 napot, fűteni meg szar. fűteni úgy lenne jó hogy ha lent lenne
csak azért hogy elpazaroljak kb 700w energiát nem sok értelme van
Minden nap tudnám enni akár a reggeli toast-osmenüt vagy akármelyik burgermenüt és kész(kezeit széttáró) Én zéró kólát veszek hozzá így cukor kizárva 😅
hó végére keményen termelni fog a naperőmű, lesz bőség nem kicsi 😄
a többi termékeit nem tudom mert sosem ettem még
a mekiben 25 éve meg pár hónapja ettem hamburgert, se előtte se utánna mert olyan mocsok fos volt
esküvői ruhámért mentünk valami voltba a nyugati mellett és csak 10 kor nyitott mi meg 8 felé már pesten voltunk aztán azt gondoltuk eszünk egy jót a mekiben
ettünk de nem jót, azóta sem, még ingyen se kell
ellenben a vanília fagyit egész jól eltalálták, bármilyen porokból készül is jó az íze, azt ettem többször is a lurdyban
mondjuk annak is jó pár éve mert akkor még pannon gsm bolt volt a földszinten 😃
http://youtu.be/8WiAVYWTpnY
Nincs benne tervszerűség jele sem. 😂
Nem sózva nő a krumplifán. 😆
Nagy ritkán élek vele, nuggets+krumpli, kólával.
Azért a mekis cuccról még annyit, hogy egy hónap alatt se penészedik meg, kutya-macska nem eszi meg 😅 nem is sejtem, mennyi szar lehet benne 😂