Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy rohadnának meg régen mindig volt a postaládába ilyen, viszont már 2 éve nem láttam.
Ha sietos,havonta egyszer megteszi.
Nem kell mindig kaviaros lazac es broklolikremleves.
Nincs mondom,a nokia-hasitasis figurak kora lejart.
Erre a tepkedosre nem fiztnek papirt es nyomdat mikor egy app fillerrebol megoldja. 😆
Váljék egészségedre, csak az ilyesmire mindig reflexből rácsodálkozom.
A briteknél a csövesek, a kispénzű diákok, nyuggerek és a főleg segélyből élők esznek Mekiben, itthon meg hát nem - mint ahogy a Strongbow cider-t isszák a dzsentri ifjak eltartott kisujjal a magyar diszkóban, a brit csöves meg 2 literes pillepalackban tolja az arcába, mert az a alegolcsóbb szemét, ami kilúgozza az agyát.
minden nap tudnám enni 😍
gondolom téged autószalonba már a kinézeted miatt sem engednek be ezért így akartál kipróbálni 1 kabriót 😆
tényleg régen voltak ezek a kuponok amit így tépkedni kellett nincs már ilyen?
hát elmondom neked a nagyburgerek közül már a bigmek lett a legolcsóbb. Szerencsére az az egyik kedvencem, de ha néha másra fáj a fogam akkor van olyan menü amiben csak a szendvics 2 rugó feletti(hüledezős)
ha a tetőről kellett lemászni és azon a motoron mindösszesen annyi látszik akkor nem azt a motrot kell eladni, hanem a 3 hengeres szarkupacot inkább 😆
...és a legszemetebb, legolcsóbb kaja a világon, persze Kelet-Európán kívül.
De milyen faca puhara taccsantam...... 😆
Van olyan kuponos cucc amiben 3 rugoert bigmac,ket sajtburi,kozepes uccsi es krumpli van.De van tobbfele.
Igaz nem nokia c2 hanem normalis telo meg egy ingyenes app kell hoza. 😂
baszk 1 közepes menü több mint 3,+ sajtburgi, almápite, mekflöri ost mán is 5 (haját tépő) ha tolok egy salit is nem fussa a 6 sem. bogyó meg havi 5 ezres vellanyszámlára tervez szigetüzemet 😂
majd lefényezed pusziból. bár mire végeznél már lehet 2 millás lenne a kár 😅
azt meg nem a motor okozta, hanem a bálna tested 😆
hogy a strandon lássák, hogy van a fasziának pénze 😅
Meg eldontendo hogy torotten vagy naggyabol rendberakva. 🤔
miért? mert megállt az előtte lévő mögött? nem a mustáng nem tartott követésit 😅
Zoli, add el a picsàba azt a hondát. Balszerencsés nagyon.
én nem balfasz voltam bogyókám, hogy a kocsisor mögött nem álltam meg hanem az általam előzött fos klió, úgy döntött, hogy beugrik még a pékhez a bal oldalon lévő kis utcába aztán befordította elém a járgányt, akar te lettél volna te is hasonló tehetség lehetsz.
Lofasz sebesseg volt,de volt,ez a baj.
nekem ez nem tűnik olyan nagy koccnak, hogy te a tetőről száltál le inkább olyannak, hogy épen érintetted
Ennyi.
azt ebbe az életbe már nem fizeted meg ledolgoztatni meg nem tudják veled, mert olyan hasznosat te nem tucc
lehet most gond van az ukrán cigivel is 😆