Váljék egészségedre, csak az ilyesmire mindig reflexből rácsodálkozom.
A briteknél a csövesek, a kispénzű diákok, nyuggerek és a főleg segélyből élők esznek Mekiben, itthon meg hát nem - mint ahogy a Strongbow cider-t isszák a dzsentri ifjak eltartott kisujjal a magyar diszkóban, a brit csöves meg 2 literes pillepalackban tolja az arcába, mert az a alegolcsóbb szemét, ami kilúgozza az agyát.
hát elmondom neked a nagyburgerek közül már a bigmek lett a legolcsóbb. Szerencsére az az egyik kedvencem, de ha néha másra fáj a fogam akkor van olyan menü amiben csak a szendvics 2 rugó feletti(hüledezős)
Van olyan kuponos cucc amiben 3 rugoert bigmac,ket sajtburi,kozepes uccsi es krumpli van.De van tobbfele.
Igaz nem nokia c2 hanem normalis telo meg egy ingyenes app kell hoza. 😂
baszk 1 közepes menü több mint 3,+ sajtburgi, almápite, mekflöri ost mán is 5 (haját tépő) ha tolok egy salit is nem fussa a 6 sem. bogyó meg havi 5 ezres vellanyszámlára tervez szigetüzemet 😂
én nem balfasz voltam bogyókám, hogy a kocsisor mögött nem álltam meg hanem az általam előzött fos klió, úgy döntött, hogy beugrik még a pékhez a bal oldalon lévő kis utcába aztán befordította elém a járgányt, akar te lettél volna te is hasonló tehetség lehetsz.
Nem kell mindig kaviaros lazac es broklolikremleves.
Erre a tepkedosre nem fiztnek papirt es nyomdat mikor egy app fillerrebol megoldja. 😆
A briteknél a csövesek, a kispénzű diákok, nyuggerek és a főleg segélyből élők esznek Mekiben, itthon meg hát nem - mint ahogy a Strongbow cider-t isszák a dzsentri ifjak eltartott kisujjal a magyar diszkóban, a brit csöves meg 2 literes pillepalackban tolja az arcába, mert az a alegolcsóbb szemét, ami kilúgozza az agyát.
Igaz nem nokia c2 hanem normalis telo meg egy ingyenes app kell hoza. 😂