Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak jó foga van 😂 csak rosszra használja 😂
Olyan cukorborso.......csak tobb jo foga van mint nekem. 😂
Köszi 😉
Huha..........kutyat nem szabad.......
Amugy fain a blöki.
32 kg a fajtastandard, olyan 40-42 kg lesz… 😂
A pokol kutyája 😂 6 hónapos 25 kg 😂
Ahogy elnézem, a kutyába is jutott egy kicsi! 😍
Na ezt megosztom, mert mar sok pálinka van bennem… 😂
jaaaa hogy nissan.....
az sem jobb, hiszen nem német 😂
a bukó nézőpont kérdése, mert ha utána 10 évig jársz vele gondtalanul akkor nem volt bukta
bár ez egy citroennél amúgy sem lehetséges 😆
A citroenemnél saját hibásan állítottam be a motort és olcaóbb volt venni egy komplett kintit jó motorral mint a meglévőt javítgatni, a motoron kívül egy csomó dolgot átraktam már ami jobb volt meg már annyiért vittek belőle alkatrészt amennyiért vettem.
Jártam így legutóbb egy nissannal, inkább kifizettem a szétszedés árát és elvontattuk forg. kivonás bontóban, bukta volt rendesen, de ha megcsináltatom az autó értékének 3x-áért még többet bukok.
ha nincs papír ott sem voltál húzd haza és keress egy rendes szerelőt
azért nem árt ha mentek négyen 😁
Minek? mert úgy látta, ezen 1 misit fog keresni - nem kell ezt túlgondolni... Profi szerelő egyébként, nem egy kezdő, biztosan látta már a motor járásából, mi a baja.
Papír? na az semmiről nincs.
ha tudta hogy a fő ok a porlasztócsúcs minek bontotta atomjaira?
dízelnél amúgy is alap a porlasztó(adagoló) ellenőrzés ha full korom a kipufogó, ha be sem indul akkor meg a kompresszió mérés
ez max pár tízezres
ha nincs munkalap arról hogy szedje szét atomjaira simán csak hozd el
nekem van "hogyan csináld" könyv az opelról, annak útmutatásai szerint szedtem szét raktam össze és 200+ezeret elment már azóta
nem kell neki felelősséget vállalni, ha csak egy bevizsgálás van a számlán...
Ezt próbáltam erőltetni én is, de ugye jött a sablon szöveg, hogy "nagyon rossz állapot" meg "nem vállalja a felelősséget" meg ilyenek. A felesleges szét-össze meg mindenképp az én pénzembe lesz, és mégis szarabb lesz, mint volt 🙁
Az kiszedtem belőle, hogy azért áll meg és füstölt az autó, mert folyt az egyik porlasztócsúcs...
Rohadjon meg az ilyen.
Lehet, ez lesz 😕
nekem nem fáj, hiszen nem kell fizetni
bmw amúgy se kell mert nem olyan hatékony a puska mint 10 éve volt a beülő kissunákat nem tudnám kedvem szerint gyalázni
áhhhh, csak a rajoskodás 😆
rakja össze, a bevizsgálási díjat kifizetik és minden ok 😁
ingyen itt csak te kapsz mindent... az asszony meg a gyerek eltart 😆
amúgy meg neked ez miért fáj? 😆 azt mondtad, hogy nem érdekel, mert neked attól nem lesz rosszabb, ha másnak jó 😆
De legalább nem maradt kétely: a jármű megérett a bontásra. Sőt ha jól értem, már túl is van rajta. 😆
épp tegnap olvastam ki egy c corsa hibakódjait, egy tábla pattogós cukros csokiért
de csak azért nehogy meggazdagodjanak a geci szerelők 😁