A citroenemnél saját hibásan állítottam be a motort és olcaóbb volt venni egy komplett kintit jó motorral mint a meglévőt javítgatni, a motoron kívül egy csomó dolgot átraktam már ami jobb volt meg már annyiért vittek belőle alkatrészt amennyiért vettem.
Jártam így legutóbb egy nissannal, inkább kifizettem a szétszedés árát és elvontattuk forg. kivonás bontóban, bukta volt rendesen, de ha megcsináltatom az autó értékének 3x-áért még többet bukok.
Minek? mert úgy látta, ezen 1 misit fog keresni - nem kell ezt túlgondolni... Profi szerelő egyébként, nem egy kezdő, biztosan látta már a motor járásából, mi a baja.
Papír? na az semmiről nincs.
ha tudta hogy a fő ok a porlasztócsúcs minek bontotta atomjaira?
dízelnél amúgy is alap a porlasztó(adagoló) ellenőrzés ha full korom a kipufogó, ha be sem indul akkor meg a kompresszió mérés
ez max pár tízezres
ha nincs munkalap arról hogy szedje szét atomjaira simán csak hozd el
nekem van "hogyan csináld" könyv az opelról, annak útmutatásai szerint szedtem szét raktam össze és 200+ezeret elment már azóta
Ezt próbáltam erőltetni én is, de ugye jött a sablon szöveg, hogy "nagyon rossz állapot" meg "nem vállalja a felelősséget" meg ilyenek. A felesleges szét-össze meg mindenképp az én pénzembe lesz, és mégis szarabb lesz, mint volt 🙁
Az kiszedtem belőle, hogy azért áll meg és füstölt az autó, mert folyt az egyik porlasztócsúcs...
nekem nem fáj, hiszen nem kell fizetni
bmw amúgy se kell mert nem olyan hatékony a puska mint 10 éve volt a beülő kissunákat nem tudnám kedvem szerint gyalázni
ingyen itt csak te kapsz mindent... az asszony meg a gyerek eltart 😆
amúgy meg neked ez miért fáj? 😆 azt mondtad, hogy nem érdekel, mert neked attól nem lesz rosszabb, ha másnak jó 😆
Amugy fain a blöki.
az sem jobb, hiszen nem német 😂
bár ez egy citroennél amúgy sem lehetséges 😆
azért nem árt ha mentek négyen 😁
Papír? na az semmiről nincs.
dízelnél amúgy is alap a porlasztó(adagoló) ellenőrzés ha full korom a kipufogó, ha be sem indul akkor meg a kompresszió mérés
ez max pár tízezres
ha nincs munkalap arról hogy szedje szét atomjaira simán csak hozd el
nekem van "hogyan csináld" könyv az opelról, annak útmutatásai szerint szedtem szét raktam össze és 200+ezeret elment már azóta
Az kiszedtem belőle, hogy azért áll meg és füstölt az autó, mert folyt az egyik porlasztócsúcs...
bmw amúgy se kell mert nem olyan hatékony a puska mint 10 éve volt a beülő kissunákat nem tudnám kedvem szerint gyalázni
amúgy meg neked ez miért fáj? 😆 azt mondtad, hogy nem érdekel, mert neked attól nem lesz rosszabb, ha másnak jó 😆
de csak azért nehogy meggazdagodjanak a geci szerelők 😁