mondjuk igaz mostanában nem vezetek se este se éjszaka se hajnalban. De volt egy 12-13 év amikor minden héten 1x igen. Nagyon ritka volt mostanába, hogy én ködöt lássak,mondjuk baromira nem is hiányzik(ujjával nemet mutató)
Azt nézem a térképen, hogy a két útvonal teljesen eben-guba. 200 km(kezeit széttáró) Nyílván a nacionál utakon sokkal hosszabb a játékidő(óranézegetős) Ezt a napi plusz 2 órát megfizetik, vagy ha megfizetik sem érdekel?
Este és hajnalban elég sokszor van épp most jön a tavaszi szezonja, nyilván nappal vezetsz, én meg pont nem így elég sokszor látok illetve nem látok. Amúgy az új cégem épp holnaptól vezette be, hogy nem járhatunk kecsó-győr vonalon autópályán hanem csak fehérvár felé kerülve mert drága az útdíj vagy a fasz tudja miért, ezért én meg a felmondáson agyalok mert kb. 2 órával nő meg a munkaidőm.
pedig az f astra volt az utolsó kocsi amit tényleg a melósnak gyártottak a többi csak úri huncutság
asszonynak meg 206 pözsó kell, egy 25 év feletti asszony se érdemel ettől többet 😁
Hááát, mostanában készülünk 2 autót venni, de valahogy a fastra nem jutott eszembe. 😄 Amúgy az utolsó k astrákból 6.2-ért még van pár és én belemennék, de a zasszony nem akar az övére ennyit költeni, olyat nézegettünk mint a tied 50000km-el van pár darab 4m-ért, d majd meglátjuk.
idén még nem adom el, lehet jövőre sem
aztán ki tudja, ha nem öröklöm meg a 390est akkor el kell baszni a pénzt valamire mert megromlik, akkor esetleg nézek egy 4wd egyterűt pecakocsinak
nem a méter a sok, hanem az hogy pl 50-60 km távra rá kell számolni egy óra utazást, még akkor is ha közel sincs ennyi, hiszen bármi is történhet, szóval ha 6kor kezdesz már 4 körül lehet felkelni
télen meg egyszerűen kiszámíthatatlan az utazási idő a buzi köd miatt
Ja, de nagy eséllyel nem a belevaló olajat kapja, vejem is újonnan vette és 3 márkaszervizben járt míg garis volt utána kezdtem én neki és meglepődve láttam, hogy egyik szerviz sem a belevaló 10w-30-as súrlódáscsökkentettet (2 márka gyárt ilyet az egyik a motul és kurva drága) hanem az átlag valamilyen 10w-40-et tette bele, ahohy én a belevalót öntöttem bele több mint fél l-t csökkent az átlag fogyi és a váltó is halkabb lett.
Simán megfogod egérrel a kék vonalat és áthúzod az általad kinézett nyomvonalra 😉