Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Négyélü hiltiszárral probáétad? Azzal sokmindent kifurtam már
A fenét, itt csak "meleg" burkolók vannak. Buzi ez mind! 😆
8-asban nem nagyon van, és ami van az sík, tehát elég szar pontosan fúrni vele 🤔
Olyat amit sarokcsiszolóra lehet fogatni meg nem találtam még.
Azzal kéne
a gyémánt kb mindent le tud kardozni
nézz gyémántos körkivágót
Mivel sok itt a hidegburkoló, azt mondjátok meg mi a bánatos fasszal lehet kifúrni ezeket az üvegkemény, tökömtudja milyen lapokat???
Ez 8db furat eredménye, 2óra szentségeléssel karöltve.
Lehet, ezt már túlbeszéltük, de akkor sem értem... az utakon barom pont annyi van az 52-esen is mint másutt... se több, se kevesebb 😁
Engem utoljára Baja-Szeged közt próbáltak így megölni, de lehúzódtam... Igazából az 52-es annyira xar, hogy pont nem mennek rajta gyorsan 😂 Én is mindig a közepén megyek, ha jönnek szembe, lehúzódok. Legtöbbx 7végén vagyok rajta, akkor kevesebb a kaminyon.
kecskemét-solt volt nekem az edző pálya romániába
geciszar út sok autó, kihegyezni az érzékeket a szerpentinen előzgetéshez pont jó volt, még nagyon gyorsan se kellett menni, csak váltogatni bőszen le-fel, és sok-sok fullgázt huzigálni
Ilyenkor piszok jól jön a LED-fényszóró ha felcsapod a refit! 😂
Nehéz kikerülni a szemből előzőket 🤷🏼‍♂️
Lehet neked az a tapasztalatod nekem meg nem.
A tapasztalat 😁 mint írtam az első mondatban... minden út verziót kipróbáltam számtalanszor, félig pécsi vagyok... Nekem ez vált be. Amerre te mondod, rengeteg falu, szűk utak, Szeged felé meg maga Szegeden átvergődni + fél óra (oda matricám nincs), meg Baja, Bátaszék
Kmét-Solt csak kb. 50 km, erős autóval simán kerülgetem a szarokat... és az egész út pusztaság, kevés a vad (én attól fosok legjobban, meg a kannás bortól 😅)
Mondhatsz akármit, én nem fogok vonatozni meg azt figyelni hogy mikor szorítanak le. Az egy halál út. Háztól házig nekem 8perc különbséget ír. Ez valahogy nem támasztja alà amit mondasz.
Hát én Csongrád-Pécs közt mentem az elmúlt 30 év alatt kb. 600x, és tapasztalatom szerint az előbb írt útvonal a legjobb, ott a legkevesebb lakott terület, meg a 6-os végig jó. Az M9 160-al nem sokra mész, mert 20 km az egész 😁 nekem is kb. annyi pálya van Kkfháza-Kmét közt.
Ha csinálod integess a kamerának. 😂
Akkor most nálad bokor nélkül kell szarni?! Nemá! 😂
Hajtás volt,eliminálni kellett egy bazinagykazal kivágott bokrot.
Meguntam hogy a vüszi nem rendezi a szaróhelynek használt részt. 😫
Köcsög gémesi........ 😡
Pár hónapos daf, a legöregebb pont 1 merci ami talán 4 éves.
Fasza merci kamionnal verethetsz 😁
Nem tudom mennyivel gyorsabb, veszélyesebbnek érzem hogy folyamatosan előznek. Nekem az a 10-20perc nem szokott számítani csak ne szorítson le az útról egy egy idióta. Amúgy meg nekem jó mert az m9-en rárakom 160-ra a tempomatot, utána meg szinte mindenhol 120 és nem kell előzgessek olyan sokat.
Kmét-Pécs még a szar 52-es ellenére is arra gyorsabb (Kmét-Dfvár-Pakson át 6-oson le)
előbb írtam, hogy 52, de ezt jóbarátod gugli is megmondta volna...
Olyat én is, de akkor kizárt, hogy jó. 😁
Ha borul a bili, tudok jó munkahelyet, de bent kell aludni és előfordul hogy hétvégèn is.
52-51-m8-m6-62-81-es utakat írták elő.
Volt olyan, azt váltották le a mostanira ami 100x drágább.