Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez kilyukadt(kezeit széttáró) Beledugtam a hurkapálcát a lyukba(kezeit széttáró) Mivel láttam egy kis rozsdafoltot rajta gondolom egy ideje szivároghatott már(kezeit széttáró) Csak a csöpögést egy nagy szőrű padlószőnyegen a radiátor alatt nem vett észre az asszony, pláne úgy, hogy a padlófűtés melege fel is szárította(kezeit széttáró) Nos a vízzel jött egy csomó iszap. A radíátor súlya kb. 30-40 kg-ra hízott(fejét fogó)
a lapradiátornál a két fél sajtolóhegesztésénél szokott idővel engedni. az előremenőt felülre szokták bekötni, de itt alul kötötték be mindkettőt, de megtalálod , mert mikor fűt a visszatérő a hidegebb
ugye milyen fasza lenne a konvektor?
Na s.o.s kérdés "vízevzetékszerelőkhöz"
az létezik, hogy egy radiátor kilyukad?
Mert,hogy 5 perce ezt történt a házamba(fejét fogó)
Nos Padlófűtés van az egész házban viszont a gyerek szobába kiegészítő fűtésként be lett szerelve(előző tulaj) egy kiegészítő plusz radiátor. Az a szerencse, hogy a legmagasabb pontja a fűtésrendszernek és annyi víz távozott amennyi a radiátorba volt(gondolkodós) Nos a központi csapoknál elzártam a radiátor oda-vissza térő ágat szerencsére ez jól elkülöníthető fehér színű csövön van így könnyen meg lehetett találni.
KÉRDÉS:
- Melyik a bejövő meleg ág(a kazántól) és melyik a visszatérő ág a kazánba a fényképek alapján mind a radiátor testen mind pedig az elzáró csapoknál??? (kérdőjeles)
én fusiba nyomom általában, de ha a cégünknek van ilyen munkája ( a multkoriban egy temető), akkor a szerződésbe van foglalva, hogy a károkozás mértékéig a kivitelező felel a helyreállításért, arra meg van felelősségbiztosítás
biztosításotok nincs erre? vagy túl drága lenne?
A lakott területi fakivágást azért kell drágán számolni, mert ha letörik/ledől, gyakran a kivágás költségének tízszerese a kár.
Persze ez miatt most már azt is drágán vágjuk, ami nem veszélyeztet semmit.
telefonon mentek ezek a dolgok nem a házunknál volt az esemény hanem 30 km re(kezeit széttáró)
hát én mondtam volna neki akkor pajtás pakold le ha nem kell mert pénzt nem fogsz kapni.....
esetleg egy zománcos bögre vizet nehogy kiszáradj hazáig
Most a fuvaros oldaláról mondom, mivel van ilyen érdekeltségem, soha nem viszünk el ingyen fát csak azért mert az jó valamire, az csak grátisz, ha így van akkor intézze a tulaj, nehéz arra embert találni, mert mindenki csak a vastaggal akar foglalkozni a kis leveles ágakkal már nem.
inikém ez volt az(kezeit széttáró) mondta, hogy a fáért cserébe elviszi aztán mire végzett még kért 40 ezret. Nem én intéztem én lehet elküldtem volna az anyjába ha már egyszer a fáért cserébe meg lett egyezve. nekem mondjuk így is jó volt az elejétől a végéig semmi dolgom nem volt vele(kezeit széttáró)
Egész biztos hogy leért.
Egyébként minden fát el lehet indítani lassan.
40ért ott helyben felgyújtottam volna

amúgy a cseresznye jól ég biztos lett volna ember aki elviszi ingyen is
nem a lába alatt gyulladt be, hanem amit ledobott égő darab fát egész alulról felszaladt a láng. Nincs folytatása a videónak de nem tudom aztán leért e 20 méter magasról a lángoló fáról(gondolkodós)
Ezt a vidit érdemes végignézni(meghajlós) A legutolsó a legjobb amikor a csávó egy szívószálon hintázik 😂
Persze, a fa kivágás és az elszállítás két különböző meló.
Szerencsére arra találtunk palimadarat úgy volt, hogy a fájért elviszi a végén csak kért még 40 ezret 😆
tavaly nyáron a nyaralóra rádőlt egy nagy cseresznyefa vagy 50 éves volt. Ismerős fakivágónak szóltam, foglalkoznak veszélyes fák kivágásával. Ők sem vittek el semmit, lementek kécskére (oda-vissza kb. 60 km.) Kb, 4 óra alatt végeztek egy 100-as(szemeit meresztő)
hát már akkor bejelölete sárgával az alaprajzon,hogy hol lesz a szar akkor minek így építettétek 😅
azért én ráraktam volna kíváncsiságból egy 2,5-ös libellát, hogy meg van e a függő vagy a közepén átlátok vagy billeg (gondolkodós) Egyenes falat nem olyan egyszerű csinálni. Simát könnyű egyeneset nem(ujjával nemet mutató)
De minek gyalogolni? Mert mire számítottál, hogy akkor dől ha teljesen átvágod?
Hogyne tudnám,de jó hülye volt az ember aki elvitte.
Ja, benne volt a pálmafás suttyó is?
van még 2 baszott nagy fa a kertben, biztos lesz kisebb-nagyobb gebasz ha vágásra kerül a sor