hát ez kilyukadt(kezeit széttáró) Beledugtam a hurkapálcát a lyukba(kezeit széttáró) Mivel láttam egy kis rozsdafoltot rajta gondolom egy ideje szivároghatott már(kezeit széttáró) Csak a csöpögést egy nagy szőrű padlószőnyegen a radiátor alatt nem vett észre az asszony, pláne úgy, hogy a padlófűtés melege fel is szárította(kezeit széttáró) Nos a vízzel jött egy csomó iszap. A radíátor súlya kb. 30-40 kg-ra hízott(fejét fogó)
a lapradiátornál a két fél sajtolóhegesztésénél szokott idővel engedni. az előremenőt felülre szokták bekötni, de itt alul kötötték be mindkettőt, de megtalálod , mert mikor fűt a visszatérő a hidegebb
Na s.o.s kérdés "vízevzetékszerelőkhöz"
az létezik, hogy egy radiátor kilyukad?
Mert,hogy 5 perce ezt történt a házamba(fejét fogó)
Nos Padlófűtés van az egész házban viszont a gyerek szobába kiegészítő fűtésként be lett szerelve(előző tulaj) egy kiegészítő plusz radiátor. Az a szerencse, hogy a legmagasabb pontja a fűtésrendszernek és annyi víz távozott amennyi a radiátorba volt(gondolkodós) Nos a központi csapoknál elzártam a radiátor oda-vissza térő ágat szerencsére ez jól elkülöníthető fehér színű csövön van így könnyen meg lehetett találni.
KÉRDÉS:
- Melyik a bejövő meleg ág(a kazántól) és melyik a visszatérő ág a kazánba a fényképek alapján mind a radiátor testen mind pedig az elzáró csapoknál??? (kérdőjeles)
én fusiba nyomom általában, de ha a cégünknek van ilyen munkája ( a multkoriban egy temető), akkor a szerződésbe van foglalva, hogy a károkozás mértékéig a kivitelező felel a helyreállításért, arra meg van felelősségbiztosítás
A lakott területi fakivágást azért kell drágán számolni, mert ha letörik/ledől, gyakran a kivágás költségének tízszerese a kár.
Persze ez miatt most már azt is drágán vágjuk, ami nem veszélyeztet semmit.
Most a fuvaros oldaláról mondom, mivel van ilyen érdekeltségem, soha nem viszünk el ingyen fát csak azért mert az jó valamire, az csak grátisz, ha így van akkor intézze a tulaj, nehéz arra embert találni, mert mindenki csak a vastaggal akar foglalkozni a kis leveles ágakkal már nem.
inikém ez volt az(kezeit széttáró) mondta, hogy a fáért cserébe elviszi aztán mire végzett még kért 40 ezret. Nem én intéztem én lehet elküldtem volna az anyjába ha már egyszer a fáért cserébe meg lett egyezve. nekem mondjuk így is jó volt az elejétől a végéig semmi dolgom nem volt vele(kezeit széttáró)
nem a lába alatt gyulladt be, hanem amit ledobott égő darab fát egész alulról felszaladt a láng. Nincs folytatása a videónak de nem tudom aztán leért e 20 méter magasról a lángoló fáról(gondolkodós)
tavaly nyáron a nyaralóra rádőlt egy nagy cseresznyefa vagy 50 éves volt. Ismerős fakivágónak szóltam, foglalkoznak veszélyes fák kivágásával. Ők sem vittek el semmit, lementek kécskére (oda-vissza kb. 60 km.) Kb, 4 óra alatt végeztek egy 100-as(szemeit meresztő)
azért én ráraktam volna kíváncsiságból egy 2,5-ös libellát, hogy meg van e a függő vagy a közepén átlátok vagy billeg (gondolkodós) Egyenes falat nem olyan egyszerű csinálni. Simát könnyű egyeneset nem(ujjával nemet mutató)
az létezik, hogy egy radiátor kilyukad?
Mert,hogy 5 perce ezt történt a házamba(fejét fogó)
Nos Padlófűtés van az egész házban viszont a gyerek szobába kiegészítő fűtésként be lett szerelve(előző tulaj) egy kiegészítő plusz radiátor. Az a szerencse, hogy a legmagasabb pontja a fűtésrendszernek és annyi víz távozott amennyi a radiátorba volt(gondolkodós) Nos a központi csapoknál elzártam a radiátor oda-vissza térő ágat szerencsére ez jól elkülöníthető fehér színű csövön van így könnyen meg lehetett találni.
KÉRDÉS:
- Melyik a bejövő meleg ág(a kazántól) és melyik a visszatérő ág a kazánba a fényképek alapján mind a radiátor testen mind pedig az elzáró csapoknál??? (kérdőjeles)
Persze ez miatt most már azt is drágán vágjuk, ami nem veszélyeztet semmit.
esetleg egy zománcos bögre vizet nehogy kiszáradj hazáig
amúgy a cseresznye jól ég biztos lett volna ember aki elviszi ingyen is