Az 51 gyakorlatilag párhuzamosan megy az M6-al Pesttől a határig, azt leszarom, milyen*, azt el lehet kerülni - de az 52-est nem tudod. Az 54 is sok falun megy át, az se segít.
Ezt költse a rohadék orvosra vagy gyógyszerre... ott a pálya, az erre való, az utakon meg nem lehet menni a kamionoktól, szétbasznak utakat, falvakat, idegrendszereket ☹️
Egyébként meg hibás a matek, mert ez min. 2 óra különbség, és akármi legyek, ha egy ilyen kamionnak a rezsije (sofőrrel, plusz idővel, fogyasztással) nincs 7500/óra... de ugye a rövidtávú haszon felül ír mindent 😠
én motorral, vagy akár kocsival is ha nem sietek a legrövidebb utat választom
pl zalaegerszegről olyan kis zegzug utakon jöttünk hogy nagyon tetszett
ilyen 1 autó széles aszfalt, meglepően jó minőség ben kis tanyák mindenfelé
miskolcra is van egy ilyen utam abban még saját felelősségre használható szakasz is van 😄
google nem tervezek semmit, a garmin okosabb tőle
csak néha a gépen megnézünk pár utat mennyi lenne és fura mód a saját maga által lepakolt köztes pontokat nem mindig viszi el ha arrébbhúzod a nyomvonalat
az hogy miért van nem tudom, annyira nem érdekelt hogy megfejtsem, mert ritkán kell
garmin progi basecamp mindent is tud és egyből mehet a gps-re a nyomvonal
még olyat is tud hogy rajzolz a réten egy bármilyen alakot és végigvisz rajta
Annyira azért nem, de akkor pipinél te sem vagy sokkal felkészültebb 😊 ilyenkor extra köztes útpontot adsz hozzá, de ugyan úgy optimalizál a legjobb útra. Ezért ha nagyon pocsék irányba akarsz menni, több szakaszt kell áthúzni, de még mindig nem olyan bonyolult, mint vonalzóval lekövetni.
Amikor motorozok, így szoktam tervezni, mert semmi értelme egyenesen menni a motorral 😀
Sehol sem illetve ahonnan ki van tiltva ott nem mehet mint a 6-os út bp-paks nagyészén, de ha nincs tiltás akkor az 1-2 számjegyű utakon bármerre csak az alacsonyabbrendűeken lehet célforgalomban menni.
Egy napidíj van ha 8 órát vagy 15 órát dolgozok így nagyon nem mindegy, hogy szar kivilágítatlan bringásokkal teli nyomvájús-gödrös életveszélyes vackon vagy a pályán megyek, ha minden éjjel oda-vissza azon a hulladékon kell mennem csak idő kérdése a baleset.
képes(meghajlós) Megszokás, sokat használom amikor pl. egy tónak akarom megnézni a területét, vagy tereptárgyak A-B pont közötti távolságát vagy légvonaltávolságot. Van amikor konkrétan végigmegyek egy folyón megnézni hány km, vagy csak a magyarországi szakaszt vagy az eredőtől stb.
km-ert néztem nem játékidőt. Azt vizsgáltam, hogy a tsanyit alkalmazó cégnek, ez, hogy jön ki jól(gondolkodós)
Tsanyit alkalmazó cég megnézte, hogy km-ben ugyan annyi az út csak az alternatív útvonalon nincs útdíj (dollárjeles)
Tehját a cég valószínű úgy gondolja, hogy a söfőr ezt a pluszt pusziból bevállalja. Mert ha a söfőrt napi + 2 órában meg kell fizetni akkor nem biztos, hogy megéri a cégnek. Meg a vezetési idő, és a munkaidő ugye, hogy jön ki(óranézegetős) Lehet e elpocsékoltatni a söfőrrel napi 2 órát(kérdőjeles)
*meg azon csak Bogyó jár 2 havonta 1x 😅
aztán a sok kamion menne a helyén
Ha gyün zajos Akkor 2-3 évre bukták az ottlakók az 51-es felújítását amit most kezdenének el. 🤔
Egyébként meg hibás a matek, mert ez min. 2 óra különbség, és akármi legyek, ha egy ilyen kamionnak a rezsije (sofőrrel, plusz idővel, fogyasztással) nincs 7500/óra... de ugye a rövidtávú haszon felül ír mindent 😠
pl zalaegerszegről olyan kis zegzug utakon jöttünk hogy nagyon tetszett
ilyen 1 autó széles aszfalt, meglepően jó minőség ben kis tanyák mindenfelé
miskolcra is van egy ilyen utam abban még saját felelősségre használható szakasz is van 😄
google nem tervezek semmit, a garmin okosabb tőle
csak néha a gépen megnézünk pár utat mennyi lenne és fura mód a saját maga által lepakolt köztes pontokat nem mindig viszi el ha arrébbhúzod a nyomvonalat
az hogy miért van nem tudom, annyira nem érdekelt hogy megfejtsem, mert ritkán kell
garmin progi basecamp mindent is tud és egyből mehet a gps-re a nyomvonal
még olyat is tud hogy rajzolz a réten egy bármilyen alakot és végigvisz rajta
Amikor motorozok, így szoktam tervezni, mert semmi értelme egyenesen menni a motorral 😀
Tsanyit alkalmazó cég megnézte, hogy km-ben ugyan annyi az út csak az alternatív útvonalon nincs útdíj (dollárjeles)
Tehját a cég valószínű úgy gondolja, hogy a söfőr ezt a pluszt pusziból bevállalja. Mert ha a söfőrt napi + 2 órában meg kell fizetni akkor nem biztos, hogy megéri a cégnek. Meg a vezetési idő, és a munkaidő ugye, hogy jön ki(óranézegetős) Lehet e elpocsékoltatni a söfőrrel napi 2 órát(kérdőjeles)