Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az akksi meg behorpadt.
Akkor biztos olyan gyorsult a multkor mellettem… szemmel láttam azt a 2tizedet 😂😂
Baromi nagyot gyorsul az a szar. Lámpás kereszteződés a főúton, én a kisebb rendűről akartam kanyarodni de nekem piros volt. Kiscsaj a főúton akkor még a piros ál állt, nyomkodja a telefonját, közben átváltott zöldre, ledudálták. Kiscsaj nyomott egy parkettát és úgy elrajtolt hogy aki dudált az is csak nevetett hogy a kis szappantartó mekkorát gyorsul 😂😂
Egyáltalán nem… azért írtam be.. 😂
2tized?Lényeges, igen fontos az 2tized közúton meg az akksi spórolos üzemmódban
Az i3s 2 tized mp-el tud jobbat a simanal, cserébe kirazza a vesedet a futómű a jó magyar úton és a szélesebb kerék miatt is kisebb a hatotav…
Ezen már a háború előtt túl voltunk 😂
Ingyen se kene az a kotróc,olyanon tanultam. 😂
Neked 650 😂
Az a lom kb 200 ezret ér, csak most mindenki hülye aztán dupla áron is elkel ha nem sürgős
Ha csak egy kicsit is akartam volna motorozni nem adom el a KTM
Igaz hogy 20 éves volt de másik ennyit elment volna nálam
Ezért is vette meg az első ember aki megnézte, mert annyira fasza volt
Mondjuk a 390 is elkelt 5 nap alatt, azt is vitte az első ember
Ja,er vagy 390 et. 😂
Vedd meg a GS-emet, az 600 ezerért a tiéd lehet! 😆
Nézegettem már
Ami tetszik 40+ ezres futás
Kicsit sokallom 500 ért
Most hogy téli vagyok zsetonnal kicsit sóher lettem 🙃
Tuti velem van a baj... de majd megoldom valahogy... 😆
Csakhogy látni, már hiányoltunk kb egy hete.
Van egy ilyenem,anno valami 40 kornyeken fizettem erte,napelem,akku,vezerlo van,dizelert meg kiarulom bogyo vesejet ha madmax vilag lesz. 😂
https://www.ebay.com/itm/402751819754
Van most megint password hahun amit meglesnék...
gondolkodtam pár napig kell-e nekem a 390, és arra jutottam hogy nem
inkább egy 250es robogót nézek majd valamikor
Szerintem nem, legfeljebb ha tiszta. Ha jol emlékszem két luk van egy fém tárcsán és az forog.
Milyen elven működik az adagolója? (Használt sütőolajjal eldöcög?)
Van ikarus kályhám szinte uj. Bár tiz éve asse volt beinditva, adagoloját biztos takaritani kell. Gázolajos, de egy kisebb házat kifüt 😅
Mindent eladsz?
Ne legyen hosszu a kipuff mert akkor bealszik.....
Teljesen jó cucc volt, nem zavaró a hangja, a mostani gázolajos kályháknál is csendesebb, de ha sikerülne egyx zaporozsec kályhát szerezned azzal lennél király igaz az nem volt annyira üzembiztos mint ez. 😄
Sanyi bá! Elhagytam a számod. Ha tudsz, csörgess már meg. Bitte danke.