hát nem tudom, hogy drágábbak e (gondolkodós) Minden esetre amit a fényképen láttam annak már annyi az értéke amit a MÉH telepen adnak érte - üzemanyag 😂
hát ütve nem fúrunk csempét járólapot((ujjával nemet mutató) Én úgy szoktam kezdeni, hogy rossz fúrószárral pontozok a fúrás helyén. Kis kalapáccsal rákoppintok óvatosan. Aztán amikor a mázon átment a fúrószár a többi már gyerekjáték(meghajlós) Mondjuk nekem nincsenek 15-10 ezer ft lapjaim 😅 Azok nem tudom keményebbek e(kezeit széttáró)
ezért kell a kétezres évek elejéről válogatni mert azok már elrohadtak, és meg vannak csinálva, ha meg nem akkor nem kell elhozni
van ismeretségi körben alhambra is meg galaxy(van neki 4 db) is nagyjából egyik szarabb mint a másik 😂
opel is jó, ez a 3. szezon
csak az egyterű jobb lenne mert ha lehajtom a hátsó ülést rajta 15 cent habszivacs alig férek ki az ajtón
dagadt is vagyok öreg és némileg rokkant is
idei évet mindenképp kihúzom benne
utána hátha 1000 lesz a benzin és a nagy ccm-es benzines egyterűeket gombokért fogják adni
évente 1000-1500km mellett kb mindegy mennyit eszik, etetni úgy is robogóval járok és az a sokkal több mozgás
mi anno csúszásmentes járólapot vettünk, kicsit ragyás a felület és olyan mintha üveg lenne ráolvasztva
vitte a vágó de a vágó karika gyorsan off lett amikor a szegélyeket daraboltuk
amúgy kb semmi sem karcolja, drótkorong homokkal-sárral szórva lett tesztelve, semmi sem látszódott meg rajta
de végül kidobott pénz lett mert az étkezőben parketta van rajta a nappaliban meg padlószőnyeg
szóval kurvára kár volt venni ilyen drága cuccot 20+éve is már 2 ezer felett volt nyitási akcióval, akkor kezdte a kiskőrösi tüzép árulni a csempéket járólapokat
Gránit örlemény lapot kb csak a gyémántporos fúró viszi. Vízzel folyamatosan hűteni kellett. Én egy pumpás spricnivel adtam neki apránként. A vidia lapkás nekem is csak egy két lyukat tudott, pedig azzal még az üveget is simán lehetett fúrni.
Ezek drágábbak mint itt egy egy ember napi fizetése, nem a 4 hanem darabonként.
Nem tudom ez milyen lap, de kegyetlen, itt volt a burkoló, azt mondta 1konnektor furat= 1gyémántfúró…
Ezek nem tudom, mik a kezedben, de nem látszik komolynak... a 4 élű jobb (nem praktiker) vídiásnak vinnie kéne mindent, persze nem ütve. Én is szaladtam már bele olyan gres lapba, amit alig vitt, de végén csak meglett.
vagy esetleg itt találsz gyémántot: https://www.szerszamoutlet.hu/...
Más módról nem tudok... talán lukszkájvóker átlövi lézerrel 😁
Nem viszi, simán fúrva nem. Ütve azonnal törik reped szarra az egész. Kegyetlen fos direg az egész. Egyszer egyszer beszopjuk az ilyenekkel, olasz szutyok szar.
van ismeretségi körben alhambra is meg galaxy(van neki 4 db) is nagyjából egyik szarabb mint a másik 😂
Az elso emeloponttol a lengokar bekotesig minden.
majd port elizabeth-ben megcsapol valami kávézós netet aztán bejelentkezik
csak az egyterű jobb lenne mert ha lehajtom a hátsó ülést rajta 15 cent habszivacs alig férek ki az ajtón
dagadt is vagyok öreg és némileg rokkant is
idei évet mindenképp kihúzom benne
utána hátha 1000 lesz a benzin és a nagy ccm-es benzines egyterűeket gombokért fogják adni
évente 1000-1500km mellett kb mindegy mennyit eszik, etetni úgy is robogóval járok és az a sokkal több mozgás
http://youtu.be/MgJp88yl7d4
vitte a vágó de a vágó karika gyorsan off lett amikor a szegélyeket daraboltuk
amúgy kb semmi sem karcolja, drótkorong homokkal-sárral szórva lett tesztelve, semmi sem látszódott meg rajta
de végül kidobott pénz lett mert az étkezőben parketta van rajta a nappaliban meg padlószőnyeg
szóval kurvára kár volt venni ilyen drága cuccot 20+éve is már 2 ezer felett volt nyitási akcióval, akkor kezdte a kiskőrösi tüzép árulni a csempéket járólapokat
Nem tudom ez milyen lap, de kegyetlen, itt volt a burkoló, azt mondta 1konnektor furat= 1gyémántfúró…
vagy esetleg itt találsz gyémántot:
https://www.szerszamoutlet.hu/...
Más módról nem tudok... talán lukszkájvóker átlövi lézerrel 😁
régen üveget fúrtunk így ki
olyan 5 ből egy sikerült is 😄