Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ingyen szétszedtem volna neked miszlikbe 😂
én csak egyféle sonkát veszek, mert a többitől bőszen fosok 😬
metroban lehet venni, aranysárga kabátja van neki, nem emlékszem a márkájára, az árára meg még annyira sem

nekem praktikeres legolcsóbb csempe van a budin(akciósan vásárolva elázott dobozokkal párszáz forinttért), a járólap is elég olcsó kategória, igazándiból ingyen kaptam anno mert egy ismerősnek kimaradt
amúgy tényleg szar mindkettő, a járólap gecimód csúszik, a csempe meg a falon megrepedezett......
szóval egy normális minőség minden esetben csak jobb lehet mint az alja
pl a nappaliban ami van az tényleg fasza, minden forintját megérte, kár hogy nem láttam kb 15 éve mert 2 réteg padlószőnyeg van rajta 😁
Seperd össze banánosdobozokba,otthon összelegózod.
Dewaltod már van hozzá. 😆
1,2? Ehhez képest a fiam nője elvitta a 20 éves Opelt a szerelőhöz, mert megállt alatta. Az a genyó meg szétszedte apró miszlikre, és adott egy 1,6 az anyag+munkadíj ajánlatot 😠 Most megkaptam ezt a szart elintézni, 2 napja ezen pörgök. Nem is értem, mit gondolt, hogy az 1 millás autóra majd ennyit fognak költeni? de behúzta őket a csapdába, mert a verda ott van darabokban...
csak az f2 kap mindent ingyen, más sosem
neki a fullextrás gép 5 éves garival is olcsóbb volt mint másnak a minden nélküli fapados 1 év garival
sőt még a dolgozók összedobtak saját zsebből legalább kettő ájfón legújabbat is mellé mert zavarban voltak hogy ettől több kedvezményt már nem tudnak adni
25 millát nem vagyok hajlandó járműre költeni.
Nincs rá pízem,de ha lenne akkorse.
Túlságosan spúr vagyok rá. 😆
Most mondta egyismerős hogy a haverja BMW vezérléscsere és mindenféle szervíz-csere dologért fizetett 1,2 milliot 200 akárhány ezer km.el.
Mielőtt mondanád német rendszámos itthoni tehát valszeg a bealkudott 5 éves fizetett szervíz itt nem játszott.
A baj az hogy a belsőépítészek nagyrésze egy segghülye barom. Olyanok mint a mérnökök. A logika teljes mellőzésével élnek.
Engem nem zavar ha sok pénzt tudnak kiszedni emberekből mert én is profitálok belőle, de azért vannak agymenések.
Van különbség amikor valakinek rengeteg pénze van de tisztában van az értékrenddel és van az aki csak és kizárólag egy sorrendet ismer, a legdrágább legelől. És ez nem vicc, ismerős úgy keresett mosogatótálcát hogy a legdrágább legelől, nem számított hogy nem praktikus vagy egyszerűen faszságra fizet ki sok pénzt, a lényeg a drágán volt, hogy elmondhassa neki ennyibe és ennyibe került.
Hagyjátok már ezt az irígy csóró proli dumát... mért nem lehet felfogni, hogy ha valakinek van lóvéja, az nem a leolcsóbb szart akarja megvenni 🤔
Én nem vagyok gazdag, de sose veszek teszkós párizsit, hanem csak drága sonkákat. Ez rongyrázás, ugye, mert a olcsóból is ugyanúgy jól lehet lakni 😅 Lehet, hogy más meg a drága fényes burkoló lapra izgul, azon éli az életét, és akkor nem a 2000-es akkkcijjós praktikerest (amilyennel a hajléktalan segítő központ budija is van burkolva) akarja nézni egész nap.
Kivétel persze mindig van, pl. Pipi, aki tele van, mégis olcsó szarokra költ 😅 de itt van pl. F2 meg KériLaci, akik biztosan csak magamutogatók ugye a 25 millás autókkal, hiszen egy 20 éves F asztma is elvisz ugyanoda 😅
Áldozat LESZ. Ha végre agyoncsapja valaki. 😆
És remélem ebből kifolyólag az olcsóbbat kapta a drágább áráért.
Ő egy áldozat(kezeit széttáró)
szegény vityusz, valamit nagyon nem jól csinálhat mert rajta kívül mindenki térdig jár a pénzben, nem csak az apja a lánya is
aztán ő az ország vezére, aki még pénzt se tud csinálni
Ti kinek raktok konyhát? Lölőnek, vagy o. győzőnek? Vityának biztos nem szerintem annak még köztartozása is van 😂
Igazából ha bőven akad lé akkor pont tök mindegy az ár olyankor inkább számít, hogy minél gördülékenyebben oldódjanak meg a dolgok jelen esetben meg a belsőépítész ezt a megoldást kínálja és biztos nem lesz szar amit csinál hisz olyannal nem baszakszunk aki ilyennel bíz meg mert kurvára ráfázhatunk, nem véletlenül van annak a figurának annyi léje bármit is csinál. 😁
én akkor kezdtem kapisgálni hogy a drága nem feltétlen jó amikor a konyhai 23 ezres csaptelep jóval előbb feladta mint a fürdőszobai 1300 forintos kézmosó csaptelep
ezek 20+éves árak szóval úgy kell nézni
A legtöbbnek annyi pénze van hogy meg sem tudja számolni.
Megfizetnek egy belsőépítészt és amit az mond az lesz. Nem fog elmenni boltokba, körülnézni hogy mi az ami tetszik neki, melyik az ami jó és reális az ára.
Volt olyan hogy a bútorlapnak a felülete volt más, hajszálnyival. Csak akkor tudtad megkülönböztetni ha egymás mellett volt a kettő. A nagy különbség a 3x-os tábla ár. A belsőépítész a drágára bökött rá, az lesz.
Ezeknek az embereknek csak és kizárólag az a lényeg hogy draga legyen. Nem baj ha szar csak drága legyen. Minél nagyobb számot mondasz annál kevésbé húzza a száját.
sosem volt olajozott
döngölt agyag, az igényesebb helyeken(pl tisztaszoba) teteje sárgahomokkal vékonyan felszórva
amúgy ennek elkészítése, és karbantartása sokkal több időt és energiát igényel mint a járólap, nem véletlen terjedtek el anno a cement lapok
Hülyék ezek mind…. Lehetne olajozott döngölt föld, ezek meg burkolnak…. 😆
Hááát a burkolás vagy bármilyen munkának az ára erősen függ a felhasznált anyag árától hisz nem mindegy, hogy 3000-es vagy 100000/nm árú burkolóanyagért kell felelni.
ezeknek nem sok értelmük van. vagyis annyi van hogy így lehet közölni másokkal mennyi felesleges pénze van az embernek
attól hogy egy nm burkolása 2 milla semmivel sem esik jobban a járás, és a csípőspaprika is pont annyira csípi az ember picsáját ha aranyból készült budiba szarik
persze vannak használati különbségek a praktikeres alsópolcos cuccok és a jobb minőségű dolgok között, de van az a szint amikor már csak kivagyiságból csinálnak bármit is
persze mindjárt ír a sanyi hogy ő biza megérdemli, ami akár igaz is lehet de akkor is használati értéke szerint felesleges 😉
Telón is tudod keresni gondolom. Szólj neki, hogy hiányoljuk. 😀
Ezt nem fogja érteni 😂
Vegyen akinek hat anyja van.
Nem az enyém, Pipi itt csak a burkolás annyiba került mint az egész házas kocsistol mindenestől.
Na meg max 150-ért megcsinálják.