A vejem nc750x-e bőven 4l alatt eszik, osztrák túrán 3.1 volt az átlag a motorhoz képest haladós tempóval, de az angép fohyasztás bajnok, de a 650-es burgira 6-ot írtak amit az automata miatt el is hiszek.
Csak a 650-es váltója macerás és drága, a 400-asokkal semmi gond, faék egyszerű.
A 400-asokból viszont csak 2008 utánit szabad megvenni, a régiek zabálják az olajat.
250 miért nem jó? valami nagyobb kerekű
a burgonyán a váltó amúgy is olyan hogy egyszer beszarik és geci sok pénz, igaz utána ismét jó sokat elmegy
az hogy a 400 vagy a 650 nem emlékszem, nekem mind szar 😁
A tulaj szerint stabil 6-8 liter, de lehet akár 9 is ha igyekszik. Újonnan vette, tehát nem egy lefosott, széthajtott vacak.
Dögnehéz, áramvonalas mint egy kétajtós ruhásszekrény és variátoros.
mennyit írtak a 650esre? nekem a 650 es egyhengeres bmw g650 motorkám beéri túratempóban 3.2L benyával, ha egy kicsit nyektetem/ váltogatok még úgy sem kér el négyet.A 650es burgonya se gondolnám , h falánkabb volna.
A radiátor nem mindig. Beépitett szelepesnél lehet forditva is, attól függ hogy tették fel a radiátort, melyik végén van bekötve. Ott mindig a belső oldal az előremenő.
Az osztónál általában a felső sor az előremenő az alsó a visszatérő a radiátor alsó bekötésénél meg szemből nézve a bal oldali az előremenő a jobb oldali meg a visszatérő
hát valamikor volt erről szó, hogy megy bele ioncserélt víz de lebeszéltek róla pedig nem lenne nagy kaland. Van itt egy fűtésszerelő annak vannak eszközei egy jó 10 éve át lett mosatva az egész rendszer. Lehet nyáron előkeresem Őket nem árt megint egy tisztítókúra a csöveknek. Bár nem érzem a fűtést hatékonytalanabbnak mint eddig (kezeit széttáró)
Na most fűt a kazán a fűtéselosztónál a felső sor érezhetően melegebb tehát vélhetően az lesz a melegág. Nem heggesztetek én semmit van benne 20 kg iszap. Azt nem tudom ugyan ilyen radiátort lehet e még venni 17 éve lakunk itt akkor ez már itt volt(kezeit széttáró)
ha fagyállóval töltöd fel és néha cserélgeted akkor nem rohad ki, ellenben a fagyállónak a hővezető képessége kicsit szarabb mint a vízé
sokan az ioncserélt vizet istenítik, én ebben se hiszek, havernál is a 10 hektós tartályban hozták a vizet azt szivattyúzgatták a rendszerbe sok szarakodás sok pénzért, aztán lehet sima csapvíz volt a tartályban 😁
anyáméknak 86 óta nem rohadt ki a radiátor, igaz alu, de akkor sem, a csövek sem, pedig csapvíz van benne
a tágulási tartály rohadt csak el a padláson másfeles lemez festés nélkül, nem bírt egészen 30 évet
a fűtéselosztódat azt nem tudom, de itt az utolsó képen tisztán látszik, h a kép szerinti bal oldali a visszatérő csonk. ha meghegesztik a radiátort v másik ugyanilyet szerelsz be, akkor ugyanígy kell bekötni
lakásaim zömében az van, van azzal is szopás bár kétségtelen könnyen orvosolható(kezeit széttáró) Ezzel 17 év alatt nem volt semmi baj eddig(kezeit széttáró)
meg épen indulok a gyerekkel meg a mamával horgászni az ilyenkor létezik, hogy az asszony nem boldog??? Legalább lett egy kis délelőtti feladat különben meg a padlószőnyegről a víz majd elpárolog én ezzel nyugtatom de itatgatja a vizet meg csavargatja lavórba 😅 Pedig jó lesz a páratartalom is mondom neki de vígasztalhatatlan 😂(kezeit széttáró)
A 400-asokból viszont csak 2008 utánit szabad megvenni, a régiek zabálják az olajat.
a burgonyán a váltó amúgy is olyan hogy egyszer beszarik és geci sok pénz, igaz utána ismét jó sokat elmegy
az hogy a 400 vagy a 650 nem emlékszem, nekem mind szar 😁
Dögnehéz, áramvonalas mint egy kétajtós ruhásszekrény és variátoros.
sokan az ioncserélt vizet istenítik, én ebben se hiszek, havernál is a 10 hektós tartályban hozták a vizet azt szivattyúzgatták a rendszerbe sok szarakodás sok pénzért, aztán lehet sima csapvíz volt a tartályban 😁
anyáméknak 86 óta nem rohadt ki a radiátor, igaz alu, de akkor sem, a csövek sem, pedig csapvíz van benne
a tágulási tartály rohadt csak el a padláson másfeles lemez festés nélkül, nem bírt egészen 30 évet