Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másik kedvencem meg az "eladó szeretett motorom" - amit két hónapja lomiztak Olaszból.... 😆
mi a faszt lehetne mást írni egy 25 éves 400 ezer felett futott kocsiról? 😁
Ez a "jön-megy-megáll" a kedvencem. 😂
Látod: a hülyék le se sz@rják ha csipog.... 😆
sanyinak melós kocsi
átíratva redbetéve kb 300 ezer, aztán benne van még 10 év ígérete
ha taknyos kicsit a kipufogó annyit kell tenni hogy ledobni a hengerfej, kiszedni a dugót, kitakarítani a olajlehúzó gyűrűt átfúrni az olajfuratot a horonyban és máris nem eszi az olajat
a 10 éves dízel különbözetből meg lehet egy fasza robogót venni és még mindig marad cigire-piára 😆
Minek ugrik az ára, mi lesz hiánycikk?
most lehet nem értek tényleg valamit

a: hülye voltál és nekimentél valaminek ami akkor is ott volt amikor elindultál, sőt már akkor is amikor leparkoltál
b: hülye voltál és nekimentél valaminek ami akkor is ott volt amikor elindultál, sőt már akkor is amikor leparkoltál, ráadásul csipogott is
c: most akkor tényleg nem a nagyon hülyéknek fejlesztik ezeket a cuccokat??
Látom nem érted.
májustól októberig simán lehet motorozni, általában 10-15 esős nap van ebben az időszakban
időkép már egész jól tud saccolni másnapra, szóval este lehet látni másnap mit hoz a szél

amúgy fura mert motorral, de már egy 50es robogóval is nyáron 40 fokban tök forró a menetszél, ellenben biciklin meg egy vékony mezben sokszor fázik az árnyékos oldalad, persze csak addig amíg meg nem állsz
Azokban nincs fűtés és klíma sem.... 😆
Valami 250-300 as robogo?
3-4 literrel elketyegnek.
En siman kilatok az asztmabol. 🤔
aztán ha elromlik a radar és egy kisgyereket taposol el akkor meg avval védekezel hogy nem csipogott?
amúgy ha csipog, mert csipogott meg kell nézni mi a fasz van hátul......
Baszhatod ha kilátsz belőle de pont takarásban van a kibaszott elsőbbség adás kötelező tábla. Olyan lehetetlen helyre rakták a táblát hogy keresve sem lehetett volna szarabb helyre tenni.
Bementem a boltba, felidegesített a kis hülye informatikus gyerek, megkerültem a kocsit hátulról. Beültem, kezdek tolatni, csipog a radar, nézek a tükrökbe, sehol semmi. Biztos csak valami baja van, tolatok lassan csak csipog. Gurulok még és akkor megláttam hogy elkezdett dőlni a tábla. Egy hüvelykujjnyi horzsolás lett a lökösön. Na erre pont jó lett volna a radar.
mondom hogy a hülyéknek való 😂
miért vesz valaki olyan autót amiből nem lát ki?
Próbálj kilátni hátrafelé a Clio - sötétített - lőrésszerű hátsó ablakán, pláne xar derékkal. Kamera kellene, de az enyémben nincs, azt csak a legmagasabb felszereltséghez adták. Nagyon jó ez a radar nekem.
tolyotán is csak pittyeg a gyári
kb annyi az értelme hogy a garázsba beálláskor tudja az ember a kutya éppen hol ugrál
amúgy teljesen értelmetlen, ez is egy olyan dolog amit a hülyéknek találtak ki
Clio-nál a gyári tolatóradar - ha megrendeléskor kéred, nem utólag! - csak 70 ezer pénz, és a gyári tableten grafikával mutatja a veszélyes helyeket, nem pedig csak pittyeg mint a xar Ali-s. Az enyém készletes járgány volt, így már gyárilag be volt építve.
fura mert akkor te vagy az egyetlen a keleti blokkban aki nem lopja a céges gázolajat 😂
amúgy nemrég még robogót akartál munkába járáshoz venni
Nekem még a - majdnem fapados! - ZEN felszereltséghez 4 db automata villanyablak járt, most - másfél millióval drágábban - hátul KURBLIS ablakok vannak, vaze!
10 év körüli közép autót szeretnék amikben igazából ritka a benyás motor, ezeket régen szinte mindenki diesellel vette meg, talán az oktáviából és a ceed-ekből van több benzines, de azokra nem harapok annyira viszont napo 80-100km-t megyek ahol azért most már nem mindegy mennyibe kerül a bejárás.
A kérdés csak az hogy mire akarod használni 🤷🏼‍♂️
Meg hogy melyik márka melyik benzinesét hasonlítjuk melyik dízeléhez.
A kérdés értelmetlen mert nem vagyok hajlandó ilyesmire semmilyen esetben sem.
az a kérdés tudod lopni az üzemanyagot vagy sem? ha igen mindenképp megéri, ha nem akkor sok értelme nincs, főleg melóba járáshoz
Érdemes még dieselt venni? Olvagatom, hogy nagyot fog ugrani az ára és hiánycikk lehet belőle állandósulva pedig magamnak dieselt szeretnék, de erősen elagyaltam, hogy ilyen helyzetben kéne-e?