Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem a henger volt a hibás 😂
pont ezért nem festek, mert béna vagyok hozzá
de 10 ezerért budit meg fürdőszobát simán ki tudnék csempézni, csak egy vágó kellene hozzá
az hogy egy órás szakmunkát 4 alatt csinálom meg senkit sem érdekelne mert a nm ár számít
Nem ilyen egyszerű, és sajna pont azért van kóklerekkel tele minden, mert sokan így gondolkodnak.
Tudom, az emberek jórésze béna ezekhez, ezt nem vitatom, de pont leírtad, hogy festenél is, pedig ahhoz fingod sincs. Azért, mert jobban megcsinálod, mint az átlag béna, az nem jelenti azt, hogy jó is lesz...
ui: a gyerek szobája azért lett csíkos, mert nem tudsz festeni 😁 megrendelőnél ez nem megy el... az nehezen nyeli be, hogy a literenként 5 eFt-os festékből miért kellett 3x annyi 😁 Nem ersztetted be a glettelt felületet, sűrűvel festettél, vagy nem a hozzá való hengerrel, plusz nem jó irányba.
ne hidd
az emberek jelentős többsége full béna
egy gyerekfészek kampó befúrása a plafonba is megoldhatatlan feladat, de akár egy villany kapcsoló csere is kifog a többségén
nehezen hihető mert itt mindenki kibaszott okos meg ügyes, de a nép többsége nem ilyen
ev pár óra
tevékenységi kör: takarítás karbantartás
kell hozzá egy 120 ezres okj takarítói papír
kapásból tudnék 5-6 embert akihez el tudnék menni
festésre meg minimum 15 helyre
bár festeni nem tudok gyerek szobáját 3x pamacsoltuk át mire nem lett csíkos aztán elméletileg egy menetes festék volt
amúgymeg ha nincs papír nincs feljelentés, ott se voltam, ha mégis akkor csak a háziasszonyt dugtam 😂
Nagy melókat akkor se vállalhatnál, mert se céged rá, se papírod róla... Marinéninek 3,5 m2 csempe lenne, meg spájz kifestés, az nem akkora kasza... meg aztán könnyű beszaladni egy reklamációba, feljelentenek, oszt' mentegetőzhecc... a fusizók élete se habos torta 😅
Ez naivitás... ár sosem megy lefelé, legalábbis hosszabb távon. Ma kétkezi szakemberből hiány van - ha kihullik néhány kókler, többlet akkor sem lesz, csak kisebb hiány 🙁
Ha nagy visszaesés lesz, akkor jellemzően a csóróbbak fognak leállni, náluk nem lesz új fürdőszoba, új padló, meg a faxom, és ők eddig is jobbára "háztájiban" felújítottak, mint Ini, Pipi...
aki le tud símítani egy járdát elfogadhstóan az már egy 6 lakásos társasház fő kivitelezője
lennék 10 évvel fiatalabb meg 50 kilóval könnyebb heti 2 munkanappal betegre keresném magam burkolással
pedig kb semmit sem értek hozzá
irthon többet kap vállalkozóként mint kint alkalmazottként
Szerintem ez nem így van. Haza jönnek a szakemberek. Ki az a hülye aki inkább németországban dolgozik a családtól távol nem sokkal több pénzért?! Sorra jön haza mindenki aki kicsit is leleményesebb. Hetente találkozok valakivel aki kint dolgozott és mostanában jött haza.
Nálunk a bátyám ilyen, eladja aztán szarik rá, tavaly jőt a levél a rendőrségről, valami bűncselekményt csináltak vele az ország másik feléb, besétált a lakcím illetékes rendőrségre megmutatta az adásvételit aztán a téma lezárva. Persze ettől is megkímélhette volna magát ha bejelenti.
Ez így is van, magadat kíméled meg vele.
Az igazi szakember jellemzően már nem itthon dolgozik vagy ha igen akkor amennyiben fiatal (még 40 alatti) akkor az újabb válságnál ő is elhúz a francba. Egyik vejem, apja és testvére kőművesek és értenek is hozzá csak soha nem volt bennük vállalkozó szellem na meg féltek az ismeretlen bizonytalanságtól és mindig alkalmazottak voltak szerintem fillérekért, ők biztos nem, mennek sehova hanem inkább beérik kevesebbel mert a faluból is nehéz kirángatni őket akár egy vacsorára is, de azért az ma már inkább ritka, a fiatalok sokkal mobilisabbak mint az én korosztályom volt.
igazad van.... kb 2 perc bejelenteni online. akinek nem ér ennyit, küldözgesse a szerződést mindig, ha gond van 😆
Keressem ki a gov.hu-n is?.........azért a netrisket linkeltem mert azt dobta ki elsőnek a gugli, mit fogadjak el? Én írtam már jártam az ország több kapitányságán is adás-vételit lobogtatva amit nem jelentettem le, de így is faszoltam mire én megúsztam gond nélkül, hogy bcs-hez használták az eladott járműveimet (3-at, de már a legfiatalabb ügy is 15 éve volt). Már jó pár éve így van, hogy 8 napom van lejelenteni az eladást. Szerencsédre kevés cigónak vagy olyan fehérnek adtál el (inkább egynek sem) járművet akiknek nem annyira az átírás volt a legfőbb gondjuk a vásárlás után hanem az, hogy mire használják és az nem merül ki csak a közúti forgalommal. Miért vagyok kiokosodva ilyesmiből? Szükségem lenne rá?.....nem nagyon csak kénytelen voltam rossz tapasztalataim miatt figyelemmel követni mik a szabályok.
Mert közben átiratta vagy csak 1 esete volt és a park. társaság nem akart az üggyel többet foglalkozni, de érdemes rákeresni és lehet rémtörténeteket olvasni ilyen ügyek tömegéről.
Helyes az időzőjel. Sajnos sok kókler is jól él most, ők pofára fognak esni, de egy igazi szakembernem fog éhen halni. Legfeljebb normális áron fog dolgozni.
Nem, én arról beszélek mi volt mondjuk 2 hete, ugyanis pont akkor volt ez nálunk aktuális. Teljesítmény adó? Pontosan ugyanaz van mint a többinél, ha aktuális akkor mehetsz az adásvételivel bizonyítani hogy nem te vagy a tulaj,ha ezt elmulasztod akkor mi történik, kivonják az általad már rég eladott autót. Fogadd már el, ha az eladást nem jelented be akkor csak annyi történik hogy bizonygatnod kell az eladás tényét, de azt is csak addig míg pont nem a rendőrségnél vagy a navnál kell, mert az első ilyen után már fel is vezetik a rendszerbe. Felejtsd el hogy neked fizetned kell bármilyen büntit vagy felelősséggel tartozl bármiért is amit az autóval elkövetnek.
nagyon él
kőműves burkoló villanyász stb
szar lesz ám ismét 1500 forintos órabérben dolgozni a jelenlegi 20 ezres után
miután kiürül a nép zsebe majd egymás alá licitál a sok "szakember"
mi vagyunk európa motorja 😂
Hat,a kalocsai korrupt DK-s bol kiindulva tenyleg szar lesz amennyit lopni fognak az osszefogas kormanyaban,ha mar ellenzekben ,kicsiben is pofatlanul es velejeig romlottan csinaljak. 😂
Elolvastam. Mondom, nemrég adtunk el egy kocsit, nem jelentettük be. Elment vele az ember, pályázott, jött nekünk a csekk, elküldtük az advétet és törölték a csekket.
Nem kötelező bejelenteni. Akkor van baj ha a vevő sem íratja át!
Amúgy már túltoltuk, mindenki leírta amit akart oszt jónapot. 😁
Amiről meg ti beszéltek az volt 2010 előtt, akkortájt lett az eladó sara mert megfordították a büntetési felelősséget kb. mint az objektívnél. Valóban ha parkbírság, pálybírság vagy ilyenek jönnek akkor egyenként minden esetben lehet szórakozni a társaságokkal ellenben a telj.adó ha nincs határidőig lejelentve akkor az ihen sokáig fizetendő.
Olvastad? Tényleg nem kötelező csak vannak következményei.
Mert nem akartak olcsóbbak lenni nálunk, nehogy beinduljon a tüzép turizmus 😂