mondjuk a ház szigetelése más dolog
kurva sok kőműves-festő stb csinálja de nagyjából egy ezrede sem ért hozzá
olyan fasza hőhidakat gyártanak hogy utána mindig csak a szopás van vele
nálunk is el lett követve sok hiba pedig okleveles kőműves brigád csinálta.... szerintem többszáz házat előttünk megcsináltak, és szerintem a többszázból egy sem lett tökéletes.....
most már tisztába vagyok a hibákkal, de túl sok pénzbe lenne kijavítani
Ezzel én is igy vagyok, csak az idő nagy tényező esetemben. A szomoru inkább az, hogy pénzért se csinálják meg normálisan, kevés kivételtől eltekintve amit képtelen vagyok bármilyen szinten megcsinálni az a vakolás meg a glettelés :) Persze a jó szerszám nagy segitség, arra én se sajnálom a pénzt.
ugyanmár 2 youtube videó és már ahhoz is ért az ember, amikor megvan a kellő rutin már egy is elég
igaz én csalok egy kicsit mert a házunk java részét apóssal ketten építettük fel, már 20 éves és még nem dőlt össze
nem tudok elképzelni sem olyan munkát amit ha tényleg akarnék nem tudnék megcsinálni, lehet 10x lassabban mint egy sokdiplomás mester de akkor is megcsinálom
Pedig már azt hittem :)
Milyen motorod van most? Az XX után még egy darabig képben voltam aztán elvesztél az élett tengerében, max F2-től lehetett hallani hogy sose érsz rá.
áhh a hülyékre nem sózzák rá, azok mindent megcsinálnak 1000ft-ból.
A szakemberek, meg befektetnek a minőség és igényesség érdekében legyen az szerszám vagy épp szakma. Legyen akár Burkoló,Kőműves Mester vagy Hő és hangszigetelő. Vagy mind a három 😉
tényleg egy parkside flexel akartok minőségi burkolást csinálni... mi a fasznak vettem én 150e-ft ért egy Kaufmann topline csempevágót IS ?
Ja mert Mestervizsgával rendelkező szakember vagyok,nem okj takarító..
van ám itt baj nem kicsi 😄
Fefe,
Persze hogy jobb egy karos-kerekes vágó, de azon nyavajogtál, hogy azt venni kéne... és 50 alatt csak praktikeres szart kapsz.
A koronggal van nyűg, viszont olcsó és azonnali megoldás, ezért ajánlottam.
Meg hiába van egy jó karos vágód, a küszöb, beugró, stb. miatt korongot úgyis kell használni.
nem szeretem. lassú, porol és hangos, ha szögbe vagy formához kell akkor esetleg
csempéhez elég egy bármilyen vídia hegy, konyhában a körkivágó hegyével karcoltam
Vágjál flex-el, szegmentált gyémánt koronggal... flexed biztos van, korong meg pár ezres. Szépen viszi, én mindig azzal vágok. Vágni csak a szélén kell úgyis, soha nem látszik a vágott él (ha normálisan csinálod) Egy hátránya, hogy nagyon porol. https://www.szerszamoutlet.hu/...
kurva sok kőműves-festő stb csinálja de nagyjából egy ezrede sem ért hozzá
olyan fasza hőhidakat gyártanak hogy utána mindig csak a szopás van vele
nálunk is el lett követve sok hiba pedig okleveles kőműves brigád csinálta.... szerintem többszáz házat előttünk megcsináltak, és szerintem a többszázból egy sem lett tökéletes.....
most már tisztába vagyok a hibákkal, de túl sok pénzbe lenne kijavítani
Attól,hogy valaki kisflexel elvág 20 db (AS szabvány szerint)csempét nem lesz burkoló..
igaz én csalok egy kicsit mert a házunk java részét apóssal ketten építettük fel, már 20 éves és még nem dőlt össze
nem tudok elképzelni sem olyan munkát amit ha tényleg akarnék nem tudnék megcsinálni, lehet 10x lassabban mint egy sokdiplomás mester de akkor is megcsinálom
Milyen motorod van most? Az XX után még egy darabig képben voltam aztán elvesztél az élett tengerében, max F2-től lehetett hallani hogy sose érsz rá.
A szakemberek, meg befektetnek a minőség és igényesség érdekében legyen az szerszám vagy épp szakma. Legyen akár Burkoló,Kőműves Mester vagy Hő és hangszigetelő. Vagy mind a három 😉
mert elhiszik hogy avval majd jobban dolgoznak 😂
tényleg egy parkside flexel akartok minőségi burkolást csinálni... mi a fasznak vettem én 150e-ft ért egy Kaufmann topline csempevágót IS ?
Ja mert Mestervizsgával rendelkező szakember vagyok,nem okj takarító..
van ám itt baj nem kicsi 😄
Fefe,
http://youtu.be/DDQIZQ2MnCQ
A koronggal van nyűg, viszont olcsó és azonnali megoldás, ezért ajánlottam.
Meg hiába van egy jó karos vágód, a küszöb, beugró, stb. miatt korongot úgyis kell használni.
csempéhez elég egy bármilyen vídia hegy, konyhában a körkivágó hegyével karcoltam
https://www.szerszamoutlet.hu/...