Készítsd fel magad, meg mindenki persze, ha marad a jelenlegi kormány, mindenki náci lesz, mindenki az ő rönóját akarja, mindenki megevett legalább egy migrált csecsemőt, és mindenki kapott a patástól a lopott pénzből legalább egymillió forintot.
A nagyon él az neked mit jelent?
Aki "nagyon" jól él, annak a napi családostul egy kiló hús árának változása majd mellbevágó lesz? 1500 helyett fizet 2500-at?
A nagyon jól élőknek a megélhetési és rezsiköltség általában nem probléma, persze aki több ezer m2-es kastélyban lakik, annak talán, de ez nem jellemző.
Nyilván az ő havi kiadásaikban is látszódik az áremelkedés, de arányaiban nem annyira.
Inkább a legkevésbé szar
Azért az elmúlt 2-3 évben eléggé szarul áll minden
Úgy gondolom nagyon nagy hiba volt az 50%-os támogatást behozni
A csok is eléggé felverte az árakat, de az 50es buli az egekbe emelt mindent is
Itt már ciklusok óta, felhozatal legjobb pártja és minisztere áll az ország élén 🤷🏼♂️ A többi egy darab szart sem ér, a mi hazánk is kezdi lejáratni magát.
Aki "nagyon" jól él, annak a napi családostul egy kiló hús árának változása majd mellbevágó lesz? 1500 helyett fizet 2500-at?
A nagyon jól élőknek a megélhetési és rezsiköltség általában nem probléma, persze aki több ezer m2-es kastélyban lakik, annak talán, de ez nem jellemző.
Nyilván az ő havi kiadásaikban is látszódik az áremelkedés, de arányaiban nem annyira.
https://magyarnemzet.hu/belfol...
Annak akinek sok kölcsöne van annak lesz majd cumi
Még annak aki most nagyon él és vissza kell fogni na az is szarul érzi majd magát
Azért az elmúlt 2-3 évben eléggé szarul áll minden
Úgy gondolom nagyon nagy hiba volt az 50%-os támogatást behozni
A csok is eléggé felverte az árakat, de az 50es buli az egekbe emelt mindent is
Itt lehet olvasni amit írtam a lejelentésről, én tudom jól bár ettől sem több sem kevesebb nem leszek.
Ez tény. 😆
Mind az.
Kivetel nincs. 😆
https://nyugatifeny.hu/2022/03/17/bojar-gabor-orban-nagyon-erosen-dolgozik-a-huxiton-de-ami-ennel-is-rosszabb-hogy-az-unio-aruloi-lettunk