nem kell venni..... aztán rájönnek hogy mégsem lehet hülyére venni a népet
amíg veszik bármennyiért addig el is fogják adni bármennyiért
sok-sok-sok éve sógor együtt focizott egy skodás autószalonos emberrel akkor mondta kb 500 ezer a haszon marad egy a kocsin
ez volt kb 20 éve vagy több
amúgy is az autós cuccok cefet túlárazottak, gyári tolatóradar 300 ezer aliexpressz tolatóradar meg 25 ezer, a különbség az hogy nincs színre fújva az érzékelő, mondjuk a japók amúgy se baszakodnak az ilyen dolgokkal
de a tapogatós egérmozit is 5x áron adják mint meg lehet venni külön, bár itt egy beépítő keret többnyire kelleni szokott, de a gyárban mindegy lenne melyik műanyag keretet pattintják be.......
Hihetetlen számomra hogy mennyire ki tudják mosni az emberek agyát. Itt vagy te, nem egy hülye ember, sőt! És mégis kétpofára zabálod a nyugati hazugságokat és most is azt az ukrán népet véded aki elnyomta, bántalmazta a magyar kisebbséget! Miért?!
Hadehat mert arasztanak?
Bogyo most lnkelte hogy a naci oroszorszag mindjar osdzeomlik es a hos nyugati eletszinvonalon elo demokratikus ukrajna bevonul oroszorszag felszabaditasa erdekeben moszkvaba. 😂
Visszaviszik a mekdöncit.
Az enyém pont ilyen felszereltségben is, csak nekem még pár apróság van pluszban (sötétített hátsó üvegek, könyöktámasz, ködlámpák kanyarfényszóróval, tolatóradar). Csak a színe más:
Nem: a legfrissebb 5-öst 2019 októberében kezdték el forgalmazni - az enyém már a legfrissebb generációs TCE100 ZEN felszereltség, meg pár extra pluszban. De a járvány miatt készleten "rohadó" autó volt, így adtak kapásból 850 ezer kedvezményt, plusz belealkudtam egy szövetszőnyeget meg egy hamutartót (amit azóta sem használtam még). 😆 4.059.000,- volt a vételár, plusz 139 ezer a forgalomba helyezés összes költsége - 5 év garanciával.
A héten velem együtt (én állandó éjszakás vagyok) minden kollégám bele szaladt néhányszor, szerencsére jövő héttől újra mehetünk a pályán, mondjuk én szerdán felmondtam, de így maradok.
Nekem a 6-os úton ma egy vadiúj 5-ös BMW-ből villogtak, hogy az út szélén álló szürke VW Transzporterben trafi van! Megköszöntem, és visszább vettem vagy 40-nel a tempóból! 😂
2020-as alize 21 januári forg. helyezéssel 8600km-el. Mondjuk tettek bele pluszban navit és ködlámpát meg tolató radart. Nem hirdették, a szaloné volt kisfőnöki autó, újat nézegettünk, de augusztusra ígérték mire azt sokallottuk és akkor mondta a faszi, hogy van ez a darab.
amíg veszik bármennyiért addig el is fogják adni bármennyiért
sok-sok-sok éve sógor együtt focizott egy skodás autószalonos emberrel akkor mondta kb 500 ezer a haszon marad egy a kocsin
ez volt kb 20 éve vagy több
amúgy is az autós cuccok cefet túlárazottak, gyári tolatóradar 300 ezer aliexpressz tolatóradar meg 25 ezer, a különbség az hogy nincs színre fújva az érzékelő, mondjuk a japók amúgy se baszakodnak az ilyen dolgokkal
de a tapogatós egérmozit is 5x áron adják mint meg lehet venni külön, bár itt egy beépítő keret többnyire kelleni szokott, de a gyárban mindegy lenne melyik műanyag keretet pattintják be.......