Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell venni..... aztán rájönnek hogy mégsem lehet hülyére venni a népet
amíg veszik bármennyiért addig el is fogják adni bármennyiért
sok-sok-sok éve sógor együtt focizott egy skodás autószalonos emberrel akkor mondta kb 500 ezer a haszon marad egy a kocsin
ez volt kb 20 éve vagy több

amúgy is az autós cuccok cefet túlárazottak, gyári tolatóradar 300 ezer aliexpressz tolatóradar meg 25 ezer, a különbség az hogy nincs színre fújva az érzékelő, mondjuk a japók amúgy se baszakodnak az ilyen dolgokkal
de a tapogatós egérmozit is 5x áron adják mint meg lehet venni külön, bár itt egy beépítő keret többnyire kelleni szokott, de a gyárban mindegy lenne melyik műanyag keretet pattintják be.......
Sőt egyre visszább.......tavaly széria volt a swiftbe a tapipados média cucc idéntől már üresen jön drágábban és a gagyi rádióért is fizetni kell.
Hihetetlen számomra hogy mennyire ki tudják mosni az emberek agyát. Itt vagy te, nem egy hülye ember, sőt! És mégis kétpofára zabálod a nyugati hazugságokat és most is azt az ukrán népet véded aki elnyomta, bántalmazta a magyar kisebbséget! Miért?!
Könyöktámasz, ködlámpa pluszba? Mi ez, visszarepültünk a 90-es évekbe?
Ámen!!
most küldenek az ukriknak ezer db bajraktárt, s még 2ezer migharmicötöst és elzavarják putint a faszba
Hadehat mert arasztanak?
Bogyo most lnkelte hogy a naci oroszorszag mindjar osdzeomlik es a hos nyugati eletszinvonalon elo demokratikus ukrajna bevonul oroszorszag felszabaditasa erdekeben moszkvaba. 😂
Visszaviszik a mekdöncit.
Hááát még igen, de ha ukránok árasztják el a melóhelyeinket akkor már nem hiszem.
Lehet ugy csinalni hogy felmondok de maradok?
Mer akkor beprobalkozok a fonoknel hetfon. 😂
Télivel lemezfelnin adják plusz 4 új nyárit kopaszon, ahhoz kéne venni valami alut majd.
Ja meg vettem egy éve utólag gyári alufelniket a nyári gumihoz, a téli ment a gyári (dísztárcsás) lemezfelnire.
Tudom sajnos.

Az enyém pont ilyen felszereltségben is, csak nekem még pár apróság van pluszban (sötétített hátsó üvegek, könyöktámasz, ködlámpák kanyarfényszóróval, tolatóradar). Csak a színe más:

https://totalcar.hu/tesztek/20...
Ennél most drágábban vettük a régebbi modellt, nagyon felmentek az árak.
Nem: a legfrissebb 5-öst 2019 októberében kezdték el forgalmazni - az enyém már a legfrissebb generációs TCE100 ZEN felszereltség, meg pár extra pluszban. De a járvány miatt készleten "rohadó" autó volt, így adtak kapásból 850 ezer kedvezményt, plusz belealkudtam egy szövetszőnyeget meg egy hamutartót (amit azóta sem használtam még). 😆 4.059.000,- volt a vételár, plusz 139 ezer a forgalomba helyezés összes költsége - 5 év garanciával.
A héten velem együtt (én állandó éjszakás vagyok) minden kollégám bele szaladt néhányszor, szerencsére jövő héttől újra mehetünk a pályán, mondjuk én szerdán felmondtam, de így maradok.
Akkor a tied is 4-es még?
Ja igen: pont hátulról kapott volna el....
Újabb gyártású, mint az enyém: ez 2019 decemberi gyártás, 2020 július eleji forgalomba helyezés.!

Egy évig párhuzamosan készült a régebbi és az újabb modell.
Nekem a 6-os úton ma egy vadiúj 5-ös BMW-ből villogtak, hogy az út szélén álló szürke VW Transzporterben trafi van! Megköszöntem, és visszább vettem vagy 40-nel a tempóból! 😂
😁, asszonyé, én valami nagyobbat nézek, c5 vagy picasso vagy ilyesmi.
Holnap inditom a kort,se bizti,se vizsga,nem megyek hosszan a nagy police akcioban igy,egy szembol trafi meg befgyelt igyis. 😂
Használjátok egészséggel!
900-ból az erősebb a 90 le-s. Igen azt hiszem a 4-es. Legalábbis a most árultakhoz képest az 1-el régebbi.
Alizé? Akkor az még a 4-es Clio? 900-as vagy 1200-as motorral?
2020-as alize 21 januári forg. helyezéssel 8600km-el. Mondjuk tettek bele pluszban navit és ködlámpát meg tolató radart. Nem hirdették, a szaloné volt kisfőnöki autó, újat nézegettünk, de augusztusra ígérték mire azt sokallottuk és akkor mondta a faszi, hogy van ez a darab.