Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez most sporttroli vagy szedán troli? 😆
Most hoztad a szalonból? és mi ez, KIA vagy Suzuki? 😁
Teslának telet, nekem nem. Az a Model S és X-ben van, de az dupla ennyi, meg feleslegesen is nagy.
öreg is vagyok meg dagadt, ki se tudnék szállni az ilyenből
lassan az astrából is csörlővel húzatom ki magam
légrugóra már nem tellett a teslának?
Aludni még jól lehet benne. Ha lehajtod a hátsó üléseket, akkor a csomagtartóval együtt kényelmes helyed van. Hőszivattyús fűtéssel és "kemping" üzemmóddal fázni sem fogsz benne, de baromi alacsony az alja.
Meg elég lapos ez az autó. Ennél igaz a mondás hogy a "földre ülsz" 😁
élünk még 30 évet akkor leszünk egálban az astrával 😁
gyereknek bejött a tesla kocsi egyik haverjának van
nekem nem volna jó, csatorna parttal nem kompatibilis, aludni szar benne,a beülő kis sunákat meg nem bírnám fasszal
Ahogy nézem ki termeli a legtöbb nikkelt lesz itt gebasz az önkéntes szankciókkal.
Igen. Én 10%-al kevesebbet fizettem az aktuális árnál.
2 hét alatt 2500-ról 2700 lett a vörös réz átvételi ára (nyúzott kábel)
most vittem a céges kacatokat
a sárga meg a korrodált vörös( csövek stb) 1200
Igen. El is mennék megautóztatni, ahogy ígértem, de nem tudom van e ott Tesco, olcsó AA-s elemet venni😁
Majdnem. Kínai bóvli, amit amerikai bóvliról másoltak. Shanghaiban gyártották 😆
a zöld tea állítólag egészséges
A 4680-as rohadtul nem ceruza meret. 😆
Neked hibrid mereted van,ceruza vastag 80 hosszu,mm ben. 😆
ez fehér meg még sz.rabb(fetrengős) e mi az a T betű rajta? TATA ?
Egyébként gratulálunk neki hozzá(meghajlós)
Na, megjött a ceruzaelemes járgányod? Ez legalább nem olyan mint a Pipi xara.... 😍
Na Bogyó, nyomunk egy gyorsulási versenyt? 😁
Sanyi ez nem így van. Egy éve adtunk el egy kocsit amit nem írtak át, nem is jelentettük. Pályán lefényképezték matrica nélkül és nekünk jött a levél, elküldtük az advétet és ennyi volt.
Öreg CB diagonál gumival 0.5BAR nyomáson kezd instabil lenni 😆
Új Hondán a radiállal már pár tizedet észreveszek, ha eltér a 2.5től. Pályán sem kell levenni pár tizednél jobban, mert csak szarabb lesz a Dunloppal.
ETZ-vel én 1.2-őn szoktam pályázni, mert bár ott már kóricál, de sokkal jobban kezelhető a csúszáshatár. Utcára a 1,9 a jó.

Baromira motor, gumi, és helyzetfüggő mi az optimális.
Nagyjából. De nem kell elmenned nyíregyházára ha csak nem akarsz a sóstói állatparkba kirándulni vagy Bige urat meglátogatni(kezeit széttáró) Mai világban elég egy ímél is szkennelt dokumentummal (kezeit széttáró) Aztán kovid óta meg pláne így van. (óranézegetős)
Szóval nem hátrány ha bejelented az adásvételt de ha lusta vagy rá mint az emberek 99% akkor sincs probléma(kezeit széttáró) 100ezer ft-ot érő bontószökevénynél érdemes ezt megcsinálni mert az átírás többe van mit maga a lom. Azt a cígók nem nagyon szeretik ezeket kifizetni. Néhány kellemetlennek tűnő levéltől kíméled meg magad de semmi olyan felelősség nem terhel amit satya vízionál(ujjával nemet mutató)
Ne írjál már ekkora marhaságot! Nem felelsz érte, felelősségre vonnak de az adásvételivel ezt tisztázod. Még egyszer leírom azzal hogy lejelented csak ezektől kíméled meg magad,attól hogy bizonyítsd hogy te eladtad.
Ezt is rosszúl tudod.A barátom ott melózik ráadásul pont két hete kerestem ezügyben. Az eladónak is 14 napja van, ez is pont szóbakerült, mert beteg volt de így is időben voltunk. De elmondta ő is ha a vevó már lejelentetre akkor nem muszáj nekünk intézni.
na mindegy ma rákérdez az asszony
Nem csak hanem erre tv van, hphy ha nem jelented le időben akkkor felelsz mindenért amit persze perelhetsz a vevőn, de jellemzően aki nem írja át azt hiába pereled.