ezt a zselenszkíjt vagy ki a gecit az egész sleppjével együtt át kellene paterolni usába, de feltétlen az alaszkai részre, hogy ne nagyon távolodjanak el a ruszkiktól
aztán visszaállítani az eredeti rendet, az összes ukrán cigót visszaküldeni a gecibe és végre rend lenne
hozzátenném aki akart dolgozni ukrán az már régen itt van pl hankook teli van ukránnal, biztos vagyok benne más cégeknél is találhatóak
szóval eddig is kibaszott karitatívak voltunk a fajtájukkal, pedig összességben nem érdemlik meg, na de ne az egyént büntessük amiért a vezérkar kőgeci
A morállófasz nagy úr,azt lóbálni kell.
Mondjuk a 2003-as Iraki amerikai bulinál mintha nem zárták volna embargóba az usákokat.
Annak a háborúnak volt kb 150-200e polgári áldozata.
A gyökér techno szerint há nemis a jenkik ölték a polgárokat...........ja,csak a bombáik.
én se igen értem mi ez a nagy felhajtás
se rokon se barát egyik fél sem, üzleti kapcsolat van aztán ennyi
attól hogy egymást ritkítják attól a mi életünknek nem kellene megváltozni
Milyenfeszült?
tök zen mindenki.
ahogy nézem a ruszkik a maguk komótos terdig érő romok nem bántanak tempóban haladnak.
Bár kapkodhatnának mert minnél tovább tart ez az adok-kapok annál nagyobb córesz lesz nálunk is.
Az okot nem tudom hogy miért nem kötötték még össze a harkov-Zaporozsia vonalat.
A bent rekedt ukrán erők így összeomlanának.És maradna a kijevi csoport.
Mehetne végre a tárgyalásos buli.
donyeck leválna a tljes tengeri koridorral ogyessza marad ukrán.Harkov-csernyihiv-kijev szintén.A muszka hazamenne és mindenki szép boldog család lenne.Amcsi befolyás nélkül.
Konnyu,ez rohadt jo,a 10 lite5g erezhetoen sulyosabb.
Eleg vekony alul is a káva igy fasza kijelzo/telefon meret.
Fényképek jok az atlagnak,minden fut rajta,az akku jo,ket napig,fenyero kozvetlen napsutesben nem a legjobb a fekete rendszer miatt.Tulelem.
A gyari folia mar kezd viseltes lenni.Azt cserelem uvegfoliara.
Lehet tenyleg jobban jarnanak a muszkákkal.
aztán visszaállítani az eredeti rendet, az összes ukrán cigót visszaküldeni a gecibe és végre rend lenne
hozzátenném aki akart dolgozni ukrán az már régen itt van pl hankook teli van ukránnal, biztos vagyok benne más cégeknél is találhatóak
szóval eddig is kibaszott karitatívak voltunk a fajtájukkal, pedig összességben nem érdemlik meg, na de ne az egyént büntessük amiért a vezérkar kőgeci
Mondjuk a 2003-as Iraki amerikai bulinál mintha nem zárták volna embargóba az usákokat.
Annak a háborúnak volt kb 150-200e polgári áldozata.
A gyökér techno szerint há nemis a jenkik ölték a polgárokat...........ja,csak a bombáik.
se rokon se barát egyik fél sem, üzleti kapcsolat van aztán ennyi
attól hogy egymást ritkítják attól a mi életünknek nem kellene megváltozni
tök zen mindenki.
ahogy nézem a ruszkik a maguk komótos terdig érő romok nem bántanak tempóban haladnak.
Bár kapkodhatnának mert minnél tovább tart ez az adok-kapok annál nagyobb córesz lesz nálunk is.
Az okot nem tudom hogy miért nem kötötték még össze a harkov-Zaporozsia vonalat.
A bent rekedt ukrán erők így összeomlanának.És maradna a kijevi csoport.
Mehetne végre a tárgyalásos buli.
donyeck leválna a tljes tengeri koridorral ogyessza marad ukrán.Harkov-csernyihiv-kijev szintén.A muszka hazamenne és mindenki szép boldog család lenne.Amcsi befolyás nélkül.
Eleg vekony alul is a káva igy fasza kijelzo/telefon meret.
Fényképek jok az atlagnak,minden fut rajta,az akku jo,ket napig,fenyero kozvetlen napsutesben nem a legjobb a fekete rendszer miatt.Tulelem.
A gyari folia mar kezd viseltes lenni.Azt cserelem uvegfoliara.
130 ert.
Ennyiert asszem csoro SE sincs a szifonnal. 😆
nem csak olvastam.... mindig ment a fikázás, hogy az iphone milyen drága... hát nem is 😆
Mar Bem is tűnik drágának az iPhone pro 512gb 😂