Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lesz! 😆

Hogy motor is legyen: egy élmény lehet vele egy menetben ledöngetni az Adriára! 😂
Van zsozsod szartig,idod nincs,koltsd el. 😂
Ram, proci jó, Nvme Samsung (alaplapi) SSD-t használok már 3 éve. A videokártyám nálam a - nagyon - szűk keresztmetszet. Gyenge is, régi is, csak eddig sajnáltam rá költeni.
a video vágás a processzor meg ram függő, a mostani gép olyan gyors lett hogy ami eddig 4-5 perc volt az most fél perc
gondolom az alaplapi ssd is ebben nagy szerepet játszik
egy hosszabb video rendelelése közben érződik jobban mennyivel gyorsabb, nem tudom miért kell ilyen kibaszott sok erőforrás hozzá, nekem 20 évvel ezelőtt sokkal szerényebb technikán se volt több idő, igaz a felbontás némileg kisebb volt, már ha a 640x480-at felbontásnak lehet még nevezni 😂
Ini! Ezt neked találtam! 😍
Bőven 200k alatt....
Nekem ekkorára semmi szükségem nincs, alig játszom, akkor is csak FullHD-ben. Viszont a régi néha nagyon tetű tud lenni, egész jó proci mellett is. RTX 3060 lenne az ideális, de lehet egy RTX 3050-nel fogom beérni, az 20k alatt van, bár jóval gyengébb a másiknál.

Például: https://aqua.hu/alkatreszek/as...

Robogó projektet lelőttem, így a "fölös" pénzemen a munkaeszközömet szeretném korszerűsíteni.
engem nem érdekel a téma nem játszom
pc sem kell
csak sírdogál hogy drága, közben egy nagyon alap játékos vga is sokkal drágább
Ez olcsóbb mint amit Bogyó akar? Vagy csak dicsekszel? 😆
gyerek ilyet vett: https://aqua.hu/alkatreszek/gi...
nem akart drágát mert mostanában nem sok ideje van játszani
a többi kacat fasza benne, még egy kis alaplapi ssd bővítés aztán hasít a gép, az 1 tb karcsú lett
3D CAD-render, és video vágási kísérletek néha.... A 6 éves GTX 1050 Ti-t váltanám le, az menne a tartalék gépbe.
ez nem is drága, gyereknek 3 éve kb duplája volt
amúgy azért drága mert ennyiért is megveszik, kurva sok bányász gép van, abba sokszor 6-8 ettől ütősebb kártya van, és ez hoki háztartási felhasználás
ismerős is belebuzult, nem egész 3 év alatt jön vissza a gép ára, utána ha még bírja a konfiguráció akkor már a lé is dől
Ahogy Laci is írta, de sztem csak simán O1G, hogy örülj! 😅
Egyébként minek ez neked? Van sokkal ócóbb is... Csak azt ne mondd, hogy 12 GB RAM kell, meg 7000-es felbontás 😂
Van ott 30 ropiért is.
Chip hiány, COVID, Ukrán háború, O1G
Kisnyulert. 😆
Mi a fészkes fenéért olyan kurva drágák még mindig a videokártyák?! 🤐

https://aqua.hu/alkatreszek/as...
Szerencsére nem olvasok olyanokat. 😆
Pontosan ezért 😆
Mondjuk azt a javaskonyvek nem írjak pozitívnak 😂
Mondomén hogy félnek tőled. 🤔
Én hülye meg lógok 5 litykó benyával. 😲
dehogyis 😆 mert ott mindenkinél fegyver van és senki sem akar golyót a fejébe 😆
...mert qrvadrága a fegyver, sok az eszkimó, kevés a fóka 😂 jóhogy nyalják a pénzes texasi idóta seggét 😂
Van egy Texasban élő ismerős. Természetesen fegyverbuzi. Ő mondta, hogy az éves fegyver kiállításon és konferencián vannak a legkedvesebb és legudvariasabb emberek a világon 😂
Tehat felnek. 😆
Senkinek nem kell félni 😂 roppant kedves és tisztelettudó vagyok, amíg fel nem basznak hülyeséggel 😂 ez nehéz feladat, de van aki megoldja 😂