Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gobdolom ott a különbség ha lejelented nem kell vele baszakodni ha csinálnak a kocsival valamit
ha nem jekented és nincs átíratva futkoshatsz az adásvételivel össze vissza mire bizonyítod hogy nem te voltál az elkövető
aztán ha éppen nyíregyházán volt a buli oda kell menni lobogtatni a papírt legalább egyszer
Nem, a vevőnek van 15 napja az átírásra az eladónak meg 8 a bejelentésre, ugyan most nem néztem utána, de 2 éve mikor eladtuk az ignist és nem írták át akkor erről kiokultunk, mondjuk lejelentettük másnap így megúsztunk minden büntit és kivonták a forgalomból, de egyébként nem gondolnám, hogy itt sokan adtak el bármilyen járművet mint én ha csak nem kereskedő ( én nem kereskedtem járművel sosem csak egyszerűen sok szarom volt amik ha tönkrementek inkább másik szart vettem) és sokszor cigóknak amik után többször megfordultunk az ország néhány kapitányságán.
Te tudod rosszul. Pipi jól írja. 14nap,nem 8,ha az új tulaj elintézte rendesen a dolgot akkor neked nem muszáj bevinni a kormányablakhoz, ha valamit elkövet az új tulaj úgy hogy sem ő sem az eladó nem jelentette az adásvételt, akkor az eladót fogják keresni aki viszont az adásvételivel tisztázza magát. Az eladónak csak azért célszerű jelentenie az eladás tényét hogy ezektől megkímélje magát.
Rosszul tudod, ha nem íratja át és nem jelented le akkor minden szabálysértést és telj.adót rajtad hajtanak be, az összes parkolási, pályabüntit szintén ezért nem szabad cégnévre sem eladni ha nincs jól látható telephelye ésnem az ügyvezető írja alá személyesen az iratot, de még az sem fix biztosíték, neked eddig szerencséd volt, hohy a vevőid átiratták mert akkor tényleg minden automatikus, de nem is árultál párszázezres lomokat amikkel a bajokat szokták csinálni.
hát mostanában épen el.ég lomot adtam el, hogy tudjam, hogy így van csak tavaly 3 szartól szabadultam meg neked nem kell jelenteni semmit nem vagy te 3/3 as, a vásárló kötelessége az átírás te pont leszarhatod, hogy mi van lobogtatod az adásvételit abban a percben ami rá van írva átruháztad a tulajdonjogát ha ez még a rendszerben nem jelentkezik, biztosítások, okmányiroda , nyílvántartás miegymás attól még a tulajdonjog átruházás ténye nem változott. Ha gyorshajtáson kapják, ha elüt egy ovis csoportot a zebrán, ha bankautomatát húz ki a falból drótkötéllel te kezedben van a bizonyító erejű okirat, hogy neked ehhez semmi közöd (kezeit széttáró) A vevő kötelessége az átírás és az Ő felelőssége is és mulasztás esetén őt szankcionálják. de szerintem 14 nap nem 8 ahogy írják. Igazándiból még a biztosítást is az nap meg kell rá kötnie tök mind1- hogy vasárnap van a számítógépek dolgoznak(kezeit széttáró)
Régen az volt a bibi, hogy az adásvételin csak nap szerepelt, óra, perc nem ez visszaélésre adott lehetőséget, de az is csak adott nap (puszit küldő)
Kurvára nem így van, ha nem jelented le 8 maőpn belül te vagy a felelős hiába van adás-vételi dátummal miegymással, pont, hogy a 90-as években lehetett akár lamu papírokkal is megszabadulni a járműtől.
hát addig örülj (gondolkodós)
azt meg a gyávák használják(kezeit széttáró)
ez azért így nem igaz(kezeit széttáró)
te mindig is az voltál(kezeit széttáró) Semmi változás nincs itt(fetrengős)
kiírod, hogy meggazdagodás miatt a héten zárva(kezeit széttáró)
Ezek szerint nálunk megy csak ilyen flottul ez mostanság?
nekem is herótom volt az okmányirodáktól de nagyot változtak az utóbbi időkben (meghajlós) bármilyen ügy személyes intézése egy tortúra volt. Volt amikor több napot is igénybe vett.(kezeit széttáró) Most meg csak besétál az ember ráadásul minden nap nyitva nem heti 3 napot(ujjával nemet mutató) aztán 5-10 percen belül sorra kerül.(meghajlós) régen elmentem hétfőn délelőtt, kivártam azt a 3-4 órát mire sorra kerültem abban az időben még egy csekket nyomtak a kezembe, hogy menjek vigyem be a postára fizessem be majd jöjjek vissza mert ott semmivel nem lehetett fizetni pénztár híján(fetrengős) Aztán bevezették a sorszámhúzós rendszert de hát nem javult az ellátás(fetrengős) húztam egy sorszámot nyitás után 1 perccel de már csak olyan cédula jött a gépből, hogy aznapra a sorszám elfogyott. (fetrengős) Aztán bevezették az internetes foglalást. Igazából ezzel sem ért révbe az ember ha gyorsan el akart valamit intézni, mert szintem minden esetben 2-3 hétre lehetett időpontot kapni.(fejét fogó) Ha valami elintézni valóm volt az okmányirodába már nyomorgörcsöm volt, hogy megint elbaxnak egy csomó időt az életemből(ujját lefelé mutató) ellenben most nem tudom minek a hatására de néhány éve olyan flottul megy minden, mintha az ember leszaladna a közértbe vásárolni(meghajlós)
Csak te 😂
óra percre van az adásvételi megírva onnantól semmi felelőssége nincs a régi tulajnak te jó isten ti még a 80-as éveket élitek???
menjen a 4-ik oltásért (kérdőjeles)
ezeket az adásvételi alapján lehet megcsinálni. Jármű eladás után nem kell szaladgálni sehová (kezeit széttáró) 1 ímél a kgfb-nak benne elszkennelni az adásvételit és érdekmúlással megszüntetni a biztosítást. Ha van kaszkó oda ugyanez. Gépjármű adót az fizeti egész évre akinek a gépjármű január 1- napjával a nevén volt. Mind1 mikor adod el abból nincs vissza mani (ujjával nemet mutató) Ha nem íratja át az Ő baja kb. ennyi (kezeit széttáró)
Attól, hogy a gazda mindig más szerintem nyugodtan mehettek(fetrengős)
Nem fél napra de nagyon gyorsan gyógyultam amit ez úton is köszönök a kisbéri rehabilitációs kórháznak , a gyógytornászomnak , a zene és rajztere
ape 😊utának és mindenkinek akik összerakosgattak és újra embert faragtak belőlem !
Én nem ítéllek el, mert nem tudom, mi volt, csak fura volt, hogy írod, mennyi mindened tört el, rá fél napra meg hogy tudsz motorozni 😁
Én sajnos nem tudok motorozni, de - eddig - még nem tört el semmim (kopp-kopp)
Ezért nem vették el a jogsit , kaptam egy figyelmeztetést , mert hát személyi sérüléssel járó balesetet okoztam , szerencsére csak magamnak ! Ha nem fogadom el a figyelmeztetést , és hivatkozok rá hogy ez egészségügyi probléma miatt következett be , saját pénzen kellett volna /rendőrség szerint /fogadni egy igazságügyi orvosszakértőt , aki megtudta volna pontosan határozni mi is történt fejbe ! Ez rajtam már nem segített volna , másnak pedig nem lett baja , így elfogadtam a rendőrségi figyelmeztetést , így már letudták zárni az ügyet . Nem volt egyszerű eset , de nem tehettem róla , nem ökörködtünk a Busás barátommal sem , soha nem drogoztam , és soha nem iszok semmilyen alkoholt sem ! Egyébként a sokktalanítótól el sem mozdultak a rendőrök , amíg meg nem kapták a véreredményt ! Hiába mondta a párom hogy soha nem iszok alkoholt , azt mondták neki , ezt bárki mondhatja , nekik papír kell ! Na de nem untatlak titeket ! ✌️
Az a Pipi volt, akinek az egyetlen agysejtje egyszerűen ELFELEJTETTE hogy van fék is a motoron. 😂
Van sajna más ok is , és annak örülök hogy másnak nem okoztam sérülést !
A motoros balesetben a motorosnak mindig van köze a balesethez... kivéve, ha áll a lámpánál, és telibe verik hátulrú 😁