Értelek meg azt is megértem ha fosol. (kezeit széttáró) én is estem csúnyákat nekem is van néhány vas már a szervezetembe de hát aki lisztet hord az ugye előbb-utóbb lisztes lesz (kezeit széttáró) Akkor már csak azt nem értem, hogy mija faxé vetted a lomot(gondolkodós) Miért nem hagytad annak megvenni aki szívesen használná is(kérdőjeles)
nálunk meg vidéken pippelésnek hívják na(kezeit széttáró) Van ahol a celluxot tixónak, a melegítőt, bemelegítőnek az otthont otholnak a narancs üdítőt szőke kaolának hívják(kezeit széttáró) Nálunk meg az oktalan, túlzásba vitt tisztogatást pippelésnek(kezeit széttáró)
Igen ezt ismertem hasonló képen de a pippelést sehogy ! Nem szeretnék senkinek megfelelni , és bemutatót tartani az országúton , de ha valakinek van Dino padja és levegő is a RAM AIR-hoz , elmegyek hozzá , és szívesen megmutatom mit tud egy ZZR1400 módosított ECU-val .
Most újra tanulom a motorozást , a balesetben eltört a nyakcsigolyám , a hátcsigolyám , az ágyékcsigolyám , az összes bordám , volt amelyik elöl , volt amelyik hátul tört , egy nyílt lábszártörésem baloldalon sípcsont és a szárkapocs csont is . Tele vagyok vassal , volt tolókocsi járókert stb . Nem hiszem hogy megkéne felelnem hülyeségeknek ! Az orvosaim még dolgozni sem akartak visszaengedni , de ragaszkodtam hozzá ! 😉
? én semmilyen galériákat nem böngészek ezt honnan veszed, hogy böngészek?
Azt viszont nem értem, hogy mit nem fox? nem fogod hajtani a lomot?
Akkor minek is van? Egy ilyen gép arra van, hogy rángassák neki ezt igényli. Mosogatni vehettél volna egy robeszt is(kezeit széttáró)
A pippelgetés az oktalan, túlzott takarítást jelenti(kezeit széttáró) Azok a pippelgetős emberek akik ahelyett, hogy egy tárgyat arra használnának amire való teljesen feleslegesen töltik az idejüket, arra hogy még a csavarmenetből is is kitakarítsák a koszt 😂 Ott van mindjárt a feleségem. Ugyan nem egy pippelgető fajta de 2 hetente lemossa az autóját /bár fax se tuggya aminek (kuncogós) Én nem emléxem pontosan tavaly mikor mostam le az enyémet de szerintem január február körül amikor a sózott út öxebaxta a só miatt lemostam de sz is több már mint egy éve volt. Namár most ha mellé állnék az asszony autójának egy szemernyi különbség sem lenne tisztaságra közöttük(fetrengős) Szóval a pippelgetős az aki vesz pl. egy komoly motort aztán hetekig takarítgatja, lehelgeti, becézgeti, szerelmet vall neki, de menni meg nem mer vele(fetrengős) Azt, hogy milyen erős gép arról meg 10 évvel ezelőtti jutubvideókról tájékozódik(kezeit széttáró) Ez a típus arra való,hogy felcsattogj vele a legközelebbi autópályára aztán minden sebességben tiltásig forgasd. Ha nem erre használod kb. vettél egy díszt magadnak feltehetően nem is olcsón(gondolkodós)
ezért kell menni 300as tempóval, ott nincs gond a rehabra, rokonoknak is könnyebb magukat túltenni a dolgon
az igazi férfi úgy hal meg ahogy született: talpig véresen és ordítva
Pipi félrebeszél. Az PIMPELÉS, amire ő gondol. :D
Pimpelés, mint csinosítás, cicomázás. A hetvenes években a pimpek azaz az amerikai stricik csináltak karácsonyfát a kocsijaikból és onnan ered a kifejezés.
Nem fogom , 😂 örülök hogy túléltem a balesetem az 1100-zal ! Elmagyarázhatnád mit is jelent szerinted az a pippelgetés ?! És abszolút felesleges időtöltés olyan galériákat böngészned ami nem érdekel , és nem is értesz hozzá !
Srácok! Hogy is lehet a több oldalas albumoknál lapozni az oldalak között? A nyílra kattintás ugyebár nem működik, de valakitől olvastam megoldást rá, ha címsorban matat az ember. Emlékszik erre valaki?
egy lengőkar csapágy szett 40 ezer, ha szétszedem megtakarítom megzsírozom az meg kb 1500
ott van még a himba csapágy szett ami közel annyi mint a lengőkar szett, plusz a kormány csapágyak
szóval vételkor meg 2 évente kb 2-3ezer megér annyit hogy nem kell cserélni ezeket szűk 100ért
ezek kb sosem romlanak el csak ha összerohad a sok mosástól
yamahától rendeltem egyszer egy csavart a himbához aztán ha jól emlékszem 8 ezer volt 😵
én lemostam a motort minden erdély után meg műszaki előtt
ellenben 2 évente szétszedtem, kimostam és megzsíroztam a csapágyait(kormány himba stb)
a kis gépeknél meg évente, mert az többet ment retekben
Ez a pippelős fajta vagy? 2 hetet motort takarítgatsz aztán mégy vele 2 hét alatt 2 órát? Nekem eszembe sem jutott ilyesmi(gondolkodós) Az én motorjaimat legfeljebb az eső mosta 😅 A bukósisak volt az egyetlen amiről vakargattam a a bogarakat, hogy lássak meg egyszer amikor már a hátsókerék nem látszott ki a láncolajsártól azt a részt lecsapattam róla magasnyomásúval azt kb. ennyi. Ezeket használni kell(kezeit széttáró) Nagy zizi az pont arra jó, hogy autópálya azt 6 teli.(meghajlós) Ezekből még néha ki is jön a 300 ha szerencséd van(gondolkodós) Sose értettem ezeket a pippelgetős dolgokat ez mire jó? engem a frász kerülget az ilyentől(kezeit széttáró)
rendes anyagból kell csinálni a csatlakozó tüskéket és nem rohad össze
pl a 88as yamahán még vízálló csatlakozó sem volt, ráadásul offroad volt a drágám, monden csatlakozó zsép réz színű volt 20+évesen is
az 5 éves ktm motor fejidomjában lévő ugyancsak nem vízálló csatlakozóban meg elrohadt a saru, úgy hogy ki sem tudtam tolni a csatlakozóból mert darabokra tört
Most újra tanulom a motorozást , a balesetben eltört a nyakcsigolyám , a hátcsigolyám , az ágyékcsigolyám , az összes bordám , volt amelyik elöl , volt amelyik hátul tört , egy nyílt lábszártörésem baloldalon sípcsont és a szárkapocs csont is . Tele vagyok vassal , volt tolókocsi járókert stb . Nem hiszem hogy megkéne felelnem hülyeségeknek ! Az orvosaim még dolgozni sem akartak visszaengedni , de ragaszkodtam hozzá ! 😉
Azt viszont nem értem, hogy mit nem fox? nem fogod hajtani a lomot?
Akkor minek is van? Egy ilyen gép arra van, hogy rángassák neki ezt igényli. Mosogatni vehettél volna egy robeszt is(kezeit széttáró)
A pippelgetés az oktalan, túlzott takarítást jelenti(kezeit széttáró) Azok a pippelgetős emberek akik ahelyett, hogy egy tárgyat arra használnának amire való teljesen feleslegesen töltik az idejüket, arra hogy még a csavarmenetből is is kitakarítsák a koszt 😂 Ott van mindjárt a feleségem. Ugyan nem egy pippelgető fajta de 2 hetente lemossa az autóját /bár fax se tuggya aminek (kuncogós) Én nem emléxem pontosan tavaly mikor mostam le az enyémet de szerintem január február körül amikor a sózott út öxebaxta a só miatt lemostam de sz is több már mint egy éve volt. Namár most ha mellé állnék az asszony autójának egy szemernyi különbség sem lenne tisztaságra közöttük(fetrengős) Szóval a pippelgetős az aki vesz pl. egy komoly motort aztán hetekig takarítgatja, lehelgeti, becézgeti, szerelmet vall neki, de menni meg nem mer vele(fetrengős) Azt, hogy milyen erős gép arról meg 10 évvel ezelőtti jutubvideókról tájékozódik(kezeit széttáró) Ez a típus arra való,hogy felcsattogj vele a legközelebbi autópályára aztán minden sebességben tiltásig forgasd. Ha nem erre használod kb. vettél egy díszt magadnak feltehetően nem is olcsón(gondolkodós)
az igazi férfi úgy hal meg ahogy született: talpig véresen és ordítva
Pimpelés, mint csinosítás, cicomázás. A hetvenes években a pimpek azaz az amerikai stricik csináltak karácsonyfát a kocsijaikból és onnan ered a kifejezés.
ott van még a himba csapágy szett ami közel annyi mint a lengőkar szett, plusz a kormány csapágyak
szóval vételkor meg 2 évente kb 2-3ezer megér annyit hogy nem kell cserélni ezeket szűk 100ért
ezek kb sosem romlanak el csak ha összerohad a sok mosástól
yamahától rendeltem egyszer egy csavart a himbához aztán ha jól emlékszem 8 ezer volt 😵
ellenben 2 évente szétszedtem, kimostam és megzsíroztam a csapágyait(kormány himba stb)
a kis gépeknél meg évente, mert az többet ment retekben
Basszus mér nem viszed be a hálószobába inkább?
pl a 88as yamahán még vízálló csatlakozó sem volt, ráadásul offroad volt a drágám, monden csatlakozó zsép réz színű volt 20+évesen is
az 5 éves ktm motor fejidomjában lévő ugyancsak nem vízálló csatlakozóban meg elrohadt a saru, úgy hogy ki sem tudtam tolni a csatlakozóból mert darabokra tört