Ja múltkor elcsórták(fetrengős) egyszer csak megyek aszt nincs MIG (fetrengős) Átfestették(kezeit széttáró) bár nem tudom miért jó fel-le rakosgatni miért nem tudják ezt helyben csinálni(kezeit széttáró)
Még itt vannak kecsón a MIG 29-k is(kezeit széttáró) Nem tudom abból miért nem tudtak egyet felrakni, szoktam látni az elkerülő útról Őket ott rohadnak a szabad ég alatt még csak egy hangárba sem viszik be Őket(kezeit széttáró)
Amikor nincs fent a lomb lehet látni a hangár mellett Őket(kezeit széttáró)
szerintem te nem is éreznéd jól magad ha lenne egy kis apród(gondolkodós) Látod mi lett minden örökséggel. Elkotyavetyéltétek hasztalan dolgokra 😄 Urizáltatok nagy audi, fa konyha ASZTALOSSAL (fejét fogó) Égette a zsebetek a lajvé(fetrengős) Mondjuk cserébe lesajnálsz a 20 éves konyhámra és tudom neked már megérte (fetrengős) Na mindegy csak legyen még sok örökhagyótok(fetrengős)
Én most pont megint egy konyhát rakok össze azt számolgattam, hogy mija fax kerül ebbe ennyibe 😆
Anikó konyha 2x 80 cm meg 1x 40 cm 99500 Ft Mosogató tálcával, konyhalappal együtt. (fejét fogó) Rendeltem hozzá egy 50-es felső szagelszívóhoz való szekrényt 16 ezer. Csaptelepen nem spóroltam 18 ezerért kapott egy ferro fleibilist(fülét bedugó) Szagelszívó obis ákcijóba 17 volt. Most rendeltem néhány tűzhelyet de hát olcsóbban tudtam venni kombináltat mint gázosat így az is kijön 65 ezerre(gondolkodós) A konyhavilágítást megoldom 12 ezerből(meghajlós) így is azon boxankodom, hogy mi a frász karika került már megint majd 230 ezer ft-ba(fetrengős) Neked meg csak a munkadíj volt fél milla(fetrengős)
Ez a kecsói MiG, ugye?
Hát, én is szívesen elkerülgetnék itt a környéken egy 23-ast vagy egy Szu-22-est. Az ex-szovjet területeken gyakori dekoráció ez, mindig is tetszett.
jóvan nem stuffollak tovább(legyintős) Tudom, hogy pocses cimbije vagy majd lebax, hogy mit szívózok veled 😆
Ezért végszóként inkább nem is mondom, hogy rakd fel középsztenderre, betonozd be, hogy a nagy szél se borítsa fel azt pippelgetheted minden nap még csak frusztrálni sem fog, hogy rá kell ülni(kezeit széttáró)
Nézd meg ez is valamikor milyen nagy erős és GYORS volt(kezeit széttáró) Ha már nem használják legalább szép dísz lett belőle (meghajlós)
Apropó van a közeletekbe üres közepű körforgalom? 😄
nem bicikli az, hogy kanyarodjon. a motor nem is kanyarodik azzal a 10 cm-is holtjátékkal. 😂
egyébként meg 3 mázsás dögök nem is föltétlen arra valóak(kezeit széttáró)
hát ha vissza lehetne tekerni az időt egy néhány napra 2014-15-re 2,5 millerért bevásároltam volna gazdagon lakásokból.(gondolkodós) Most ezeket árulgatják 20 és 25 között (fetrengős) és sikerrel 😂 Nekem nem a kezemből jönne ki a zsibbadás, hanem a faxomból a fájdalom(fetrengős) Mert az sem fájna ha akkor helyesen cselexem(gondolkodós) A sz.rt is lesz.rnám(fetrengős)
Lacám mer autópályán sosem estem(meghajlós) Nincsenek se kereszteződések se körforgalmak sem szembejövő sáv 😅
Nacional utakon meg vannak(kezeit széttáró) sokkal veszélyesebb is mint bármelyik autópálya. (kezeit széttáró) Sose mondtam,hogy nagy motoros voltam viszont ha már megvettem arra használtam a motorokat amire legyártották(meghajlós) Gyorsulásra és végsebességre (meghajlós) Aki nem erre használja csak mellébeszél(kezeit széttáró)
Lett volna ötletem nekem is , de a család az első és a párom amin keresztülment , azért az egyért visszacsinálnám ha lehetne ! Nem érdekel hogy 1 milcsi a kukába , az se hogy széthullottam , de a páromat rettenetesen sajnáltam és imádom !
Ez valahogy nem jön össze, hogy voltál te olyan nagy biztonságban ha saját bevallásod szerint estél is, meg vas is van benned? (fejvakarós)
Baromi nagy motoros lehettél ha csak pályán tudtad 6. ban húzni, mindenhol máshol meg estél keltél 😂
Még itt vannak kecsón a MIG 29-k is(kezeit széttáró) Nem tudom abból miért nem tudtak egyet felrakni, szoktam látni az elkerülő útról Őket ott rohadnak a szabad ég alatt még csak egy hangárba sem viszik be Őket(kezeit széttáró)
Amikor nincs fent a lomb lehet látni a hangár mellett Őket(kezeit széttáró)
Én most pont megint egy konyhát rakok össze azt számolgattam, hogy mija fax kerül ebbe ennyibe 😆
Anikó konyha 2x 80 cm meg 1x 40 cm 99500 Ft Mosogató tálcával, konyhalappal együtt. (fejét fogó) Rendeltem hozzá egy 50-es felső szagelszívóhoz való szekrényt 16 ezer. Csaptelepen nem spóroltam 18 ezerért kapott egy ferro fleibilist(fülét bedugó) Szagelszívó obis ákcijóba 17 volt. Most rendeltem néhány tűzhelyet de hát olcsóbban tudtam venni kombináltat mint gázosat így az is kijön 65 ezerre(gondolkodós) A konyhavilágítást megoldom 12 ezerből(meghajlós) így is azon boxankodom, hogy mi a frász karika került már megint majd 230 ezer ft-ba(fetrengős) Neked meg csak a munkadíj volt fél milla(fetrengős)
Hát, én is szívesen elkerülgetnék itt a környéken egy 23-ast vagy egy Szu-22-est. Az ex-szovjet területeken gyakori dekoráció ez, mindig is tetszett.
Ezért végszóként inkább nem is mondom, hogy rakd fel középsztenderre, betonozd be, hogy a nagy szél se borítsa fel azt pippelgetheted minden nap még csak frusztrálni sem fog, hogy rá kell ülni(kezeit széttáró)
Nézd meg ez is valamikor milyen nagy erős és GYORS volt(kezeit széttáró) Ha már nem használják legalább szép dísz lett belőle (meghajlós)
Apropó van a közeletekbe üres közepű körforgalom? 😄
egyébként meg 3 mázsás dögök nem is föltétlen arra valóak(kezeit széttáró)
na de aki hülye szenvedjen....
Nacional utakon meg vannak(kezeit széttáró) sokkal veszélyesebb is mint bármelyik autópálya. (kezeit széttáró) Sose mondtam,hogy nagy motoros voltam viszont ha már megvettem arra használtam a motorokat amire legyártották(meghajlós) Gyorsulásra és végsebességre (meghajlós) Aki nem erre használja csak mellébeszél(kezeit széttáró)
Persze neked japán motorod van, de egy Angol beteget biztos nehéz lehet életben tartani 😂
De elég baj az ha egy motornál ilyen kell.
Baromi nagy motoros lehettél ha csak pályán tudtad 6. ban húzni, mindenhol máshol meg estél keltél 😂