Persze hogy az, de mivel versenypályán úgy használják, azt hiszi ő meg utcán versenyző 🤷🏼♂️
Amúgy lehet menni alacsony nyomással, én is használtam gumit hátul 1.2-vel, de az kifejezetten ilyenre lett kitalálva. Dunlop d212, d213
Nem akartam én lenni a főbunkó de kicsit igazad van. Nálam az volt a csúcs amikor felrakott egy videót hogy “ennyi van a 190-es contiban” igazából lábtartó még 10centire az aszfalttól, gumi peremig… persze mert kiderült hogy sokkal 2bar alatt használja.
helyettes 😂
inkább az ereit vágná fel mintsem lenne alkalmazott nála
inkább sír hogy nincs ideje
bár az is igaz ha több ideje lenne több faszságot találna amivel keményen be tudja magát szopatni
Apámat vittem kontrollra dokihoz. Kérdezi, hogy mikorra menjen, rendelés előtt félóra elég? Doki mondja hogy inkább a rendelés indulása után egy órával jöjjön, mert addigra lerendezi azokat akik fél órával előbb ott voltak, és így apámnak már nem kell várnia. Így is történt 😆
Szerintem te is csak szopatod magad.
Véletlen szerű időben amikor épp arra járok szoktam bemenni. Első alkalommal mondom hogy időpontot szeretnék foglalni, őr rámnéz, letépi a cetlit és megkérdi: 10perc múlva jó lesz? 😆
Nekem 30 éve fóbiám van az ocsmányirodától, pont ezért jó az ügyfélkapu. Egyszer kell megcsinálni, aztán csomó mindenre jó....horgászni mondjuk nem lehet vele 😂
😂 a lustaság, mi?
Eleve asszonyt küldöd, tehát semmi dolgod vele, 10perc alatt megvan sorállással együtt is. Nem ráér? Aztán nem kell stresszelni, hogy mikor jön az Autópálya ZRT-től a fizetési felszólítás és gyorshajtási büntetés.
Meg ha már ilyen lusta vagy, csináld már meg azt a rohadt ügyfélkapus regisztrációt!
Ha a vevő bejelenti akkor neked már nem kell, de ha nem teszi, és elkövet valamit, akkor téged fognak keresni.
Az adásvételin van vagy időpont, különböző jogcímen. Így ezzel tudod igazolni hogy mikortól nem te vagy a felelős. Ezért érdemes azonnal feltölteni, mert akkor már nem lehet gond, akármit csinál a vevő.
Én mondjuk nem erre asszociáltam. Régebben volt itt egy langyi srác, aki több topikban bepróbálkozott hogy fizeti a benzint és kaját csak hogy hozzá simulhasson egy férfi hátához. 😂
Sok mindent elhiszek rólad de ezt nem.
Amúgy lehet menni alacsony nyomással, én is használtam gumit hátul 1.2-vel, de az kifejezetten ilyenre lett kitalálva. Dunlop d212, d213
inkább az ereit vágná fel mintsem lenne alkalmazott nála
inkább sír hogy nincs ideje
bár az is igaz ha több ideje lenne több faszságot találna amivel keményen be tudja magát szopatni
Meg van ugye a helyettes...
Szerintem te is csak szopatod magad.
Véletlen szerű időben amikor épp arra járok szoktam bemenni. Első alkalommal mondom hogy időpontot szeretnék foglalni, őr rámnéz, letépi a cetlit és megkérdi: 10perc múlva jó lesz? 😆
Ma csak 11 kor kezdenek,holnap 8 tol szoval mehetek be 7:30 ra.
becsattogtam és megcsinálták
Csak Nagykőrös és Abony. 😆
újabban kiütéseim lesznek az irodáktól, ezért kerülöm
Eleve asszonyt küldöd, tehát semmi dolgod vele, 10perc alatt megvan sorállással együtt is. Nem ráér? Aztán nem kell stresszelni, hogy mikor jön az Autópálya ZRT-től a fizetési felszólítás és gyorshajtási büntetés.
Meg ha már ilyen lusta vagy, csináld már meg azt a rohadt ügyfélkapus regisztrációt!
Az adásvételin van vagy időpont, különböző jogcímen. Így ezzel tudod igazolni hogy mikortól nem te vagy a felelős. Ezért érdemes azonnal feltölteni, mert akkor már nem lehet gond, akármit csinál a vevő.
ismeri mindenki
https://www.magyarorszag.hu/sz...
Sok mindent elhiszek rólad de ezt nem.