Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem "ellened" szólt, a Conrad és a gyártó árképzésén tátogok.
Pedig az kívül tartja a nedvességet és megelőzi a korróziót. Az angoloknál rohadt magas a relatív páratartalom, ezért jobb helyeken kenik a csatikat, de nálunk sem árthat.
Random kerestem.
Höhö, 15 euró 20 gramm kontakt zsírért? Azigen...
https://mobilchem.hu/cx-80-ele...
...de sima kalciumszappanos zsír is hibátlan erre a célra.
Soha életbe nem zsíroztam csatit , és nem is fogok ! "Az angol tudósok " tudja mindenki ! 😅
Izeee,a csatlakozokba elvileg kontakt zsir kene,az angol osszes viznentes csatija gyarilag ezzel van tuti viz es korroziomentesse téve.

https://www.conrad.com/p/elect...
Egyiket se....... 😆
A gyapú alatt egy paplan van , de van gyári takarója ! Jól van az így ! 🤗
Ja, a napon, amíg épp süt, dél körül 2 órát. Az aszfaltról, a árnyékos (fák közti) utakról meg ne beszéljünk 😁
ezért kell bütykössel tolni úgy tapad 0 fokban is mint +20 fokban 😁
Volt az 15 is. A perforált bőr egybe rugdalózóba öltözöttek közül nem sokat lehetett látni: ők csak 22 és 25 fok között szoktak motorozni. 😆
Én inkább úgy mondanám, hogy hosszú hétvége, épp lett 10 fok, erre kirajzott az összes hülye. Pedig ez még igen távol van a motoros időtől... kíváncsi leszek a 4 nap baleseti statisztikájára 🙁
gyapjú nem jó összeszedi a nedvességet, full műanyag szövetet keress, vagy ha nincs akkor egy vékony szövetet
nekem gumis lepedő volt rajta
Látom hogy örülsz neki! Vigyázz rá, és vigyázz magadra is!
Szőnyegpadló alatta , gyapjú takaró rajta , Tud élni ez a vas ! Szerintem jó helyre került , remélem meghálálja ! 😉
Ide meg valami fogantyút kellene kitalálnom , ahogy az 1100-on volt !?
Skacok ti melyiket raknátok , a füst színű gyárit , vagy a sötét MRA-t ?
Én ma folytattam a takarítgatást , szétkaptam a műszerfalat , az összes csatit széthúztam megtisztítottam , megkentem WD-vel és úgy raktam össze ! Mint a zsír új gyári korában , olyan lett itt is minden ! Aztán a hátsókerék , és lengővilla közepe-alja is megtisztult , ahogy a központi állvány ami nem gyári tartozéka a típusnak , hanem külön 100 000 pénz ! A takarítás közepette ráleltem egy B&D fúróhoz való dekopír adapterre , ha esetleg kellene valakinek neki ajándékoznám ! 😏
Én is legalább 50-60 motorosnak intettem, pedig összesen 144 km-t mentem ma. 😆

A régi benya kétharmada elhasználva a tankból (ez volt az egyik célom), friss, "akcijós" OMV 95-össel fullra tankolva. A derekam ma sokkal jobban fáj mint tegnap este - öregszem. Itt is miután beborult félúton, már közel sem volt olyan kellemes motoron ülni.
Nemrég értünk haza, el is bújt a nap. De legalább, megvolt az év első motorozása. Amúgy nagyon jó idő volt, sok motorostárssal találkoztunk.
Mar meg is jottem. Egesz hosszu hetvegen toltam, mert epp koksztalanitok. A hideg annyira nem zavar, csak az eso meg a volan moge ulo sudribunkok.
lemerült a robogóban az akku, aztán rugdosni kellene, szóval nem megyek sehová
körbe akartam nézni a csatorna parton, de így elmarad a természetjárás
Motorozni készültök ma? Én erősen gondolkodom rajta.....
Ügyes 😉 😀
azt agyaltam ki hogy nem kell agyalni 😁