Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnapúgy is megy az asszony kiskőrösre aztán minek menni 2x
ügyfélkapu meg csak a gyereknek van nekem nincs
Vagy ha csinálnak egy cserbenhagyásost ahol kivasal három kisiskolást még el is viszik bilincsbe.
Az ügyfélkapun keresztül is be lehet jelenteni a csannalt adás-vételivel, de ha beviszed a pöcsétes papír a legjopbb.......vazz hányszor kínlódtunk régebben át nem írt járművekkel, de pl. legutóbb az ignisnél is jól jött a pecsétes lejelentés mert persze, hogy nem íratta át a figura és így nem basztattak minket tovább hanem kivonták a forgalomból.
Ne a kifogásokat keresd, hanem ülj be a Fasztrába és csináld a dolgodat! 😆
a biztosítót abban az órában letendeztem amikor elvitték
Ez alapján tudod lemondani a kgfb-t is (és vissza igényelni a már kifizetett biztosítás időarányos részét), szóval csináld meg.
Ahogy Levi mondja, én is úgy tudom. Nem kötelező, de nem árt mihamarabb jelezni, sőt, a biztosítónál is.
Ez így van most is.
régebben 8 nap volt rá, úgy tudtam kötelező
A nagy motoros tudásoddal majdnem hullára törted magad 😁
Csak a te érdeked, nem kötelező bevinned. De ha véletlen aki elvitte nem írja át, fognak basztatni.
ha ekadtam egy gépjárművet azt feltétlen nekem kell bevinni az okmányirodába? mert igazándiból csak rányomnak egy bélyegzőt aztán ennyi
tizenéves korom óta nem ültem hátul, ezen már nem változtatok
amúgyis egy keréken mennénk egész végig 😂
😂
már izgi lehetett 15-ben is , mikor rárepültek a ruszkik
gyere ! elviszlek én. te fizeted a benyát
Azt nem szállták meg. Még csak nem is határos orosz területtel.
Sőt Bulgária EU tag, szóval tudom, hogy nagyon kreatív vagy kifogás keresésben, de ezt most nem értem most hogy jött ki neked 🤔
Pedig most izgalmas 😂
én bulgáriába terveztem menni, de ez már a következő élere marad
Egy haverom meg én terveztük még vagy tíz éve h elmotorozunk a Krím- félszigetre, de lehet kell még tíz évet várni.
nekem semmi nem fáj (kezeit széttáró) Süt a nap szerintem kezdheted a napi pippelést 😆
Igen , ez ilyen györi fétis , de remélem azért neked csak nem fáj ?!
Amikor elvonulnak a harcok arról a részről szerintem mehetsz(kezeit széttáró) Sőt válogathatsz is melyik erőműromot akarod megnézni most gyártják őket(kezeit széttáró)
Hat, en tavaly azt tervezgettem meg, hogy iden vagy jovore megcelzom a csernobili zonat es hasonlo kialitott tankos-repulos helyeket megnezek az ut soran, de asszem ez kurvara kutba esett.
Ez nálatok valami hagyomány Győrbe mint mohácson a busójárás 😁 Minden Győri elmegy pápára lefotózni a lomját a 21-essel (fetrengős)