Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ktm állt vagy 3 hónapot és a 3. főtengely fordulatra indult
igaz én kijáratom/leengedem mindig a karbiból a benzint ha sokat áll, és ősszel már 100as benzin megy bele
és az eredeti yuasa akku pár hónap múlva lesz 6 éves, és sosem baszogtattam télen, sosem volt kivéve belőle, meg töltögetve
WG útra kész, oldalszkandert kell felhajtani azt go...
Ennyire azért nem szarok na. 😆
Na, hogy motorozzunk is: előástam a fáskamrából a GéeSöccázat, majd megpróbáltam a szokásos laza módon beröffenteni: jelentem nem sikerült. Kissé ványadtan tekert az önindító, de nem röffent egyet sem (pedig 2 hete töltöttem utoljára az akksiját).

Aztán felfújtam az orcámat: benzincsap PRI-be, bika gyanánt ráakasztottam a 10A-es akkutöltőt, vártam 2 percet, és immár pöcc-röff. 😍 Melegre járattam az udvaron, majd körbe ellenőriztem rajta mindent.

Egyelőre a hőmérséklet még nem éri el az általam megkívánt minimumot, így nem biztos hogy délután menni is akarok vele.... 😇
😆
Köszi, hogy eszembe juttattad... :D
http://youtu.be/jR7ENFjqfb4
Én úgy tudom a dukáti esik szét a gyárudvarban. 😆
igen, főleg triumphoz kell sok :)) 💩
Szerszámból nincs olyan, hogy elég. Mindig hiányzik valami... 😊
Van egy ilyen (vagy nagyobb) készleted, nekiállsz szerelni, és rájössz, a te csavarodhoz 5 ágú lyukas torx kell - na az az érzés megfizethetetlen 😂
Egyedileg kellett megrendelni a szerszámboltba, 1400 volt az 1db T15 körüli méretű bit 😡 Addig nem is tudtam, hogy ilyen létezik.
Akkor ezért nem találtam a Samsung hőtőn lévő csavarokba bitet 😠 nem baj, kivettem azzal, amelyik legjobban passzolt 😁 egyébként nem is normális csavarok voltak, gagyik, látszott rajtuk, egyszeri becsavarásra készültek ☹️
nem 3 méret van, legalább 5
1-2-3-4 meg 0 00 is
gondolom le és felfelé bármennyi lehet
de a torx is lehet 5-6-8 csillagos is
egyedül az imbusz ami talán normális, bár ebben is van csökkentett átmérőjű és magasságú kulcsnyílás amiből kb minden agresszívabb lazítás után fordul ki a kulcs
pl 8 as csavar 5 ös kulcsnyílással ami 3 mm mély 😳
Kell a sokféle buzi csavarfej. Asszák+ 😋
Hagyján hogy van 3féle kibaszott kereszthornyos és abból is talán 3-3méret de hogy basszák meg a bit gyártók csavargyártók is az anyjukat. Rárakom a pz2-es bitre a pz2-es csavart és lötyög rajta, teszek egy másik gyártmányú pz2-es csavart rá és azt meg 3méteres toldóval is be tudom tekerni mert olyan stabil hogy rá lehetne építeni pakskettőt.
adtak egyszer egy cpu hűtőhöz csavarhúzót én avval szerelek pc, de csak mert az van bent és kéznél van
sosem néztem miben más mint a ph(szerintem semmiben)
amúgy elég hitvány nagyon nem kell vele feszegetni semmit, azért nem is került még ki
biztos láttam de még sosem tudatosult bennem
karbit mindig ph csavarhúzóval baszogtattam, mind túlélte
rákerestem, elég nagy pénzért adják az ilyen csavarhúzót szóval nem fogok venni
Ha megfelelo erovel nyomod a PZ2 mindenre IS jo. 😂
Ámítógép csavarjai is gyakran ilyenek. Nekem van egy fasza csavarhúzóm ezekre, de tényleg minden mással csak kínlódás. Nem igazát tudatosult eddig bennem, hogy ez külön szabvány.
Tényleg agyon kéne rugdalni aki a keresztfejű csavarokból ennyi félét kitalált.
Philips fej az jó, a többi szemétre való.
Japan gyartmanyokon ami PH-nak latszik az jobbara JIS (Japanese Industrial Standard)
Kis potty van a fejen, onnan ismerszik meg. Csomoan esnek neki PH-val es cseszik szet. Karbin biztos lattal mar ilyet, ha mashol nem.
Jobb mint a gépi, nekem volt vadonatúj centrírozó motor adapterrel, de ez a kézi jobb volt a többszázezres gép.
Miféle az a jis? Olyat még nem ettem
Nekem van egy würt mini készlet ph-pz 1-2-3 van benne aztán lehet tesztelni melyiken hogy lötyög a csavar
Amúgy el nem tudom képzelni milyen okok miatt válasszák a típust
Pl pozdorja csavar pz de a gipszkarton csavar ph
Kb olyan faszság mint anno a dvd +- lemez
Igazabol kar erte,ingazasra,de ez volt a legolcsobb,powert meg nem akartam.Nomeg a GPR300 sem vonzott,a road5 kurvadraga.
Talaltam bt023,diablo strada,z6 metz brrrrrrrr. 😆
...ha japan a vas, akkor fejeld meg JIS-sel. Azt a pozi es PH is hajlamos meggyalazni.
Bogyó, lassan de biztosan közeledtek a fejlett nyugathoz!