Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blődinek hivom.
Szóval továbbra is neked kell szopni ezek elpasszolásával 😂
Ezt én sem értem. A hozzáadott kacatokat mindenki nagyvonalúan nulla forintnak veszi, aztán meg sokkal többet költ rá. Bezzeg a karcokat meg úgy számolja mintha kifizetné a kocsi teljes újrafényezését.
Szóval most nekiállok, sprayvel kijavítgatom 10ezer forintból, aztán 500ezerrel többért eladom mint sérülés mentes 😂
Köszönjük Emese. 😊 Nem csak erre, 1 hónap alatt ezer km ment alattam. 😉
én 93 ban kezdtem dolgozni, aztán 96-ra jött össze annyi zseton hogy ilyeneket tudjak venni
geci drága volt akkoriban az ilyen technika
30 ezres fizetésem volt
az erősítő 60, deck 60, cd 60, eq 30, rádió 30, hangfal+ kábel 120
nem kerek összegek de kb ennyi volt
mondjuk az eq meg az erősítő azóta is megy, nem minden nap de sűrűn
Én 1990-ben kezdtem a CD hallgatását.

http://hifimagazin.hu/HFMCD/HF...

Thomson LAD 300
Nekem 3,7 km.
Vedd Kínából, akkor 4000.
https://www.ebay.com/itm/29485...
Te ezt annak nevezed?
nekem jó lenne, mert van kábel, és nem akarok kábelt
a tücc-tücc zenéhez nem kell nagy sávszélesség, amúgymeg az eq rendbeszedi és egész jó lesz
az erősítő meg a hangfal pont ilyen zenéhez van beállítva, a legszarabb mp3 is gyönyörűen szól, odabaszom a hangerőt és máris csattog az ember veséje a gerinchez 😆
csak sokallom az árát, ilyen 2-3 ezer jobb lenne érte
Buzi aki gumit cserélt és nem centírozta ki. Dobhatnál fel arról is képet.
Fontos volt hogy hordozhato,csomagtartoban kis helyen elferos legyen.
Es pont hasmagassagban a kocsilejaro partfalaban csinalom. 🤔
Az a kérdés inkább, kinek? mert nekem nem érne egy kalap kakit se, de azoknak a fiataloknak, akik telóról hallgatnak 128 kbps mp3 technót, azoknak tökéletes 😁
kíváncsiságból összeszámoltam a ktm motor itt maradt cuccait
kb 130 ezer kacat van hozzá
mindezt itt hagyták a vevők 50 ezer alkuért
még össze is volt készítve minden, de nekik az alku fontosabb volt 😎
amúgy te tényleg direkt szopatod magad 😂
ha már csinálsz gumiszerelő állványt akkor miért ilyen guggolós pakisztáni stílust?
nem számít, csak a patron fogyjon, hiszen ha fogy akkor a gazdaság is jobban pörög
Buzi az aki nem cserelt motorgumit. 😆
Ilyen már van az idősebb férfiakra kiszabva: "lankadó"-nak hívják. 🤐
Ok, de kiét? 🤔
én meg azt sújtanám jó nagy adóval aki nem dugja 3x meg az asszonyt a héten 😂
Értelek Sanyibá'! 😆 Én is támogatom a nemdohányzók jövedéki adóját! 😍
amúgy ha már hangolunk, egy ilyen kütyü mennyire lehet jó?
https://www.emag.hu/logitech-b...
az erősítő eddig kábellal csatlakozott a laptophoz csak egész szobán keresztül megy és csak botladozunk benne
előbb utóbb a faluk kiürülnek
ha támogatják a cigókat azok laknak majd csak ott, nekik mindeg hol hozza a postás a zsetont
amúgy idiótaság 50 meg 80 km távokat utazni dolgozni, és geci szar is én majd 20 évig jártam 2x100km távra minden percét utáltam
kocsikban gyári cuccként? még 2005ben se volt mp3 lejátszó, max a fullextrásban
A nagy tgk-nál ez van és ez arra is tök jó lenne, hogy a falvak végre kiürülnének mert mindenki a melóhelyéhez költözne közelebb így mivel jellemzően a szegényebbek élnek falvakban (helyi döbrögi nem érdekes) így a magyar nagyvárosok határában is épülhetnének végre jó kis favellák bádogoldalakkal és tetővel, 5000 lakosra 1 közkút, a szart a sikátor közepére önteni stb.