igazad van.
A lényeg, hogy a mi hátunkon csattan az ostor, hiába ígérget bármit a vezér.
Ezt a pénzt amit most szétosztogattak, kamatostul behajtja rajtunk.
Na majd akkor lesz pislogás, hogy nem ebbe állapodtunk meg 😂
a hiba csak annyi hogy a fidesz egy ideje a szarból építi a várat, és össze fog dőlni
a másik oldaltól még ez is jobb, de ugyanúgy beszopjuk amikor összedől
Lesz narancssárga.
Ha marad a főni, jön a kánaán.
A bérek rendezve, nyugdíjemelés megvolt, az oktatás egyenesben, az eü már sínen.
Csak a pénzt kell költeni.
Lehet, hogy két robogót vesz.
Qrvára remélem, ez nem fog bekövetkezni, miután teferid azt nyilatkozta* a minap, hogy a dk érett párt, készen áll a kormányzásra 😠 a sok hozzás hasonló alzheimeres vén birka meg már el is felejtette, milyen volt, mikor utoljára "készen állt" 🙁
kidobott pénz is volt az a kocsi
de a geci orbán érában összejött annyi felesleg hogy nem tudtad cigire meg sörre költeni így tudtál pazarolni
épeszű ember nem cserélte volna le a ceed kocsit.....igaz meg sem vette volna 1.4es motorral de ez más téma 😁
persze mert a bogyó olcsóbban vette, egész jó akcióban, plusz azóta megkergült minden és minden jóval drágább lett amiben van elektrokika, vas-réz és műanyag
a használt kocsik is sokat drágultak, ráadásul érezhetően kevesebb van
nézegetem a kocsikat pár éve, olyan 5-6 év alatt kb duplája lett a használt kocsik ára is
Az igaz volt régebben, hogy ahogy kihozza az ember a szalonból -20% ma visziont már nem, Bogyó másfél éves autója most is minimum annyit ér mint amennyiért akkor vette vagy többet. Nézegetem az 1-3 éveseket is, de alig olcsóbbak mint egy új ellenben 50-60000 már van bennük ki tudja milyen bánásmóddal és elhallgatott törésekkel.
Röpkörzeten belül van. Most már olyan vegyszert kell használjanak kb 3éve ami nem káros a méhekre, délben is szórhatják, van benne valami szer amitől nem repülnek rá és teljesen jól működik.
szerintem se jobb a passat mit a többi, ellenben kurva sok van belőle, bontóban is bármi van, relatíve olcsón fenntartható, bár lehetnek cumik mint munkatársamnak hogy a hátsdófék állító motor off lett ami veitte az elektronikát is aztán egy fékbetét csere lett 130 ezer(volt vagy 6-7 éve)
ellenben nem az a hoki fos mint a dacia...... még a karbantartott 20 évesek is szebbek jobbak mint a pár éves daciák
én hülyeségnek tartom az új autót, az vegyen újat akinek nem hiányzik az a pénz, szóval ha van 50 milla felesleg a számlán akkor lehet venni egy 6-8 millás kocsit csak azért mert új kocsi jó kocsi
de aki évekig dolgozik egy újért annak semmi értelme, főleg 2. kocsinak....
De szerintem ezzel is el lehet kényelmesen túrázni.