Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma ilyeneket vagdostam a tavaszi pecához
áprilisig csinálok 20-25 ösvényt tesztnek
nekünk olyan mértékben ette a gyerek a csokit hogy egy arasznyi csokimikulás kitartott a husvéti nyúl szezonig
volt kb egy négyzetméter figura a polcon aztán a kutya se kívánta
aztán egyszer összeolvasztottuk, tettünk bele sűrített tejet meg vaníliás cukrot meg a fene se tudja mit és egész jó íze lett, beleöntöttük egy magasabb műanyag tálcába aztán tálcástól dobtuk ki a picsába, pedig tényleg nem volt rossz íze csak senkinek sem kellett
Voltam vásárolni egy két ezt azt ami lassan időszerű lesz a pecókhoz. Az asszony mondja, hogy azt hallotta a tv-ben, hogy az OBI-ban most 15%-os kedvezmény van minden termékre. Mondom neki persze humbug lehet az egész ilyen nem létezik(legyintős) Na mondom majd kiderül, mert átböngésztem az egész internetet lapos ariston evo 100-as bojlert 99,9-ért az obiba találtam a legolcsóbban. Mindenhol máshol 110-115(dollárjeles) Reggel ránézek a kecskeméti obi honlapjára 1 db nem volt(mérges) megnézem szolnokon mi a helyzet ott volt 8 db. oda-vissza út 50 km-errel hosszabb kecskeméthez mérten, mondom gyere fiam kirándulunk 1-et szolnokra(meghajlós) Úgy voltam vele a praktiker legalább ott van mellette, nem úgy mint kecsón, hogy a város másik végére esik, komplett fürdőszoba szekrényt úgy is ott akartam venni (kezeit széttáró) Felpakolgatom szolnokon a bojlereket a tolicskára a pénztár felé közeledve megállítok egy ottani balf@szt mit tud erről az akcióról? Azt mondja feb.02.-től feb 27-ig minden 30 ezer ft feletti vásárlás esetén 15%-jár akármelyik termékre(hüledezős) Hát ezt még vagy felfogni vagy elhinni nem tudtam mondom magamba majd a pénztárnál kiderül(gondolkodós) Hát picsám besz@rik. nyomták rá a 15%-os kedvezményt(hüledezős) Úgy, hogy a 100 rugós bojler darabja 85 ft lett(meghajlós) Vettem még 2 fűtőtestet meg egy két apróságot, meg 1 méregdrága mennyezeti lámpát azt számolgattam, hogy a praktikeres komplett mosdó ingyenbe került 😂 Rég éreztem ilyen elégedetten magam 😅
mindig azt vágjátok a fejemhez, hogy milyen sóher vagyok 🤔 Pedig nagyon meg tudok enyhülni is(gondolkodós) Annyira boldog voltam, hogy választhatott a gyerek az olcsó édességek közül(kezeit széttáró) Nálunk nincs édesség a gyereknek(ujjával nemet mutató) mert az drága (kezeit széttáró). 2 hetente egy fél szelet cukrozott kenyeret ehet, na nem a drága 400 ft-os bolti kenyérből(ujjával nemet mutató) hanem amit én sütök olcsón(kezeit széttáró) Most, hogy hatósági áras lett a kristálycukor azóta hetente ehet 1 ilyen kenyeret(meghajlós) Be szoktam vizezni egy kicsit a kenyér tetejét, hogy ne szóródjon le róla a cukor amikor majszolja(kezeit széttáró) Szeretné Ő azt porcukorral enni, de az drágább és nálunk nincs pazarlás(ujjával nemet mutató) Ha nagyon jó kedvembe talál rakhat rá egy fél diót(kezeit széttáró) Most meg édességet vettem neki az a lágy szívem 🤔 Kapott két mambát meg 1 pezt. (meghajlós) Félve kérdezte, hogy majd mikor kaphat még ilyet? Mondom jövőre ha megint akció lesz az OBI-ba(óranézegetős) Azt is mondtam neki , hogy nem egyből behabzsolni ám (ujjával nemet mutató) Be kell osztani 1 évre az ajándék édességet(meghajlós) Szerintem még nem értette meg teljesen a mondandóm mert úgy láttam az előbb, hogy már hiányzik 3 db PEZ a csomagból(gondolkodós) aztán mondom tanítalak egy kicsit fiam mert a herdálás nem vezet jóra.(ujjával nemet mutató) Késsel szétvágtam a 2 mambát 12 egyenlő részre.(meghajlós) Mondtam, hogy minden hónapban lehet belőle enni 1 szeletet(óranézegetős) A maradék PEZ-t is szétosztottam azt már csak 11 felé. A februári adagját meggondolatlanul behabzsolta(szemeit körbeforgató) persze Ő még gyerek. Van még mit tanulni az életről és tőlem tanulhat(meghajlós)
Látjátok a gyerek arcán azt a földöntúli mosolyt? (kérdőjeles) Na ezért érdemes élni(meghajlós)
Nekem is az van az íróasztalom alatt.
lehet kicsit sötétebb lett nem mondom hogy nem, de igazándiból nem jelentős a színváltozás, mindig is sárga volt
volt olyan ismerős ahol fehér(lehet aztán vajszín) volt
nem könnyű szakma
nekem régen 2 mosógép volt bent, egyiknek a paneljében valami hiba volt és csak lassan centrifugázott, de rongy szőnyegeket plédeket mosni jó volt, egész családnak mi mostuk a szarjait
de nem ez a lényeg hanem a falban lévő víz kivezetés emiatt egy T elágazással meg lett toldva és a félig falban lévő szára egszercsak elkezdett folyni, de olyan kicsit hogy évekig észre sem vettük, a végén amikor folyt le akkor ki akartam cserélni és simán beletört, pedig réz volt minden eleme
mit nem szopkodtam amíg vasfűrész lappal be nem vágtam 2 helyen hogy ki tudjam tördelni
de anyósnál a 30+ éves fagycsap kicserélése sem volt gyerekjáték, minden menet összerohadva disznóperzselővel kellett melegíteni amíg nem pirosodott a vas mire szét tudtuk tekerni
ismerősnek a réz kivezetést tekerték ki amikor csapot cseréltek
na szóval vizes tuti nem lennék geci szopós munka a javítás
nem is értem miért nem rozsdamentes csövekkel szerelnek, igaz 3x drágább de örök élet minden eleme
Volt otthon egy. Má csak tudom. Majdnem okkersárga.
Nem ilyen színű, ez 40 év színe. Nem fehér volt eredetileg, hanem olyan sötétebb vajszínű - azt a színt se láttam már a 90-es évek számítógép monitorjai óta 😅
https://www.vizszerelo-budapes...!/
Itt van egy remek "szakmunka" - hát én az ilyen "mestert" kibasznám, ill. be se engedném... 😠 Ez még Pipiénél is okádékabb 😅
Műfüves a szobájuk?! Király! 😆
Ez gyárilag ilyen szinű alu radiátor.
83as a központi, elég retro 😁
ez mindig is sárga volt, volt belőle fehér is de azon mégjobban látszódott a retek
a kis csíkokban kb egy hónap alatt meglátszódott a por
a nagy vaskos öntöttvasak után ez a 80as években menőnek számított
Mert hegeszteni kell, azt meg nem szeretnek, mert munkás... a lapradiátor csősíkja közelebb van a falhoz, nem lehet feltenni 1:1-be a helyére, soxor a 2 cső távolsága is más.
Egy 2 m-es szép új lapradi sokkal jobban néz ki (ablak álá középre illesztve), mint ezek a valaha fehér, de sárgára érett borzadályok. Le is hiába fested, mert a kinézete is retró...
anyáméknak ilyen radiátor van, a csapok mind szarok aztán senki sem akarja kicserélni, még a csok előtt is huzigálta mindenki a száját
Igen, rólad elhisszük, hogy felfogásban 45 éves korodra jutottál oda, ahova más 30 évesen 😁 gyereket is későn vettetek, azt is hamarabb kellett volna. Villany dákóval viszont megelőztél sok maradi benzinest! 😂
Ez legfelső szint? Egyébként megcsináltad szépen, és azt az okádék 40 éves radiátorokat képes voltál meghagyni? Agyonvágja a szobát...
...de egyébként meg kurvamindegy, kivesznek minden szart is, felújítanod se kellett volna, csak lemeszelni 2 sorral 😁
Jó ez, olyan mint az új, a 90-es évek elején :-)
Nekem basza a csorom,ugy hogy tudom mennyire pitlak penz.
Az türhető. Most az is többet ér napról-napra 😀
Ketto,kettofel mndennel.Meg azokat is beszamitva amit egy 3 millasnal ugyanugy cserelsz kopo-fogyo mint fekek es futomualkatreszek.
mennyi lett a vége?
hát én már jártam annyi ilyen lakásban,hogy egy ingatlanos kalapot emelne. (kezeit széttáró) Ahol ilyen szar helyen hozzák a csövet az mind így volt megoldva. Qrvára nem törődött vele senki. (kezeit széttáró)
Tiz centi munkalap es 2db 10x70 es butorlap meg 15db facsavar plusz es kivagni a cso konturjat.Ez ha tobb mint 4e forint akkor sokat mondok.
Ez mar legalabb az igeny latszata.
Haszna?
Hat az utobbi harom honapban keresett kb ket harom kilot.Ha behteleznek egy ujat akkor buko lenne a torleszto is,de igy hogy egymilla+felujitasba kerult siman kijovok nullara vagy tovabb.
(meghajlós)