mivel feltételezem nem adtál még ki albérletet így nem tudhatod, hogy milyen mértékben szabad beleszaladni az ilyen dolgokba. Az a konyha max 3 év múlva tűzifa lesz.
tudod zotya nekem az a jó ha sokan vannak(meghajlós)
Igen jól látod ez pont ua, mint amit ti a furgonnal műveltetek. legfeljebb annyi a különbség annak nincs haszna meg néhány év múlva csak egy rozsdafolt marad belőle ez meg örök péz(kezeit széttáró)
Ez kb ugyanaz mint amit mi muveltunk a furgonnal csak te lakassal.
De baszki az a konyha azzal a csovel,legalabb tettel volna be egy 10 centis toldosavot alul-felul meg annyival hosszabb munkalapot es az igenyesseg latszata megmaradt volna.
Az hogy egy veled igenyessegben egyszinten levo gyorsan kivette az csak azt bizonyitja hogy sokan vagytok,nem azt hogy te jo munkat vegeztel. 😆
még jó, hogy sok munkámat láttál(meghajlós) Tudom, hogy nem egy nagy durranás de kiadható albérlet szintjén úgy gondolom sok szódával elmegy. Onnan tudom, hogy 1 óra alatt adtam ki. (kezeit széttáró) Ezt pl. inkább nem mondom mennyiért vettem 😅 3-szor annyiért el tudnám adni, mint tavaly felújítással és a vagy.szerzési illetékkel tokkal vonóval nekem belekerült, ha most feltenném holnap vinnék. (kezeit széttáró) Agusztus-tól októberig elkészült hobbyból és szórakozásból (meghajlós) Itt a hidegburkolás megúszós volt(meghajlós) Eddig még sehol máshol 😅 A nyílászáró csere és a klímatelepítés nem az én érdemem minden más igen.(meghajlós) Ja a padlószőnyeg felszedéshez kellett segítség az nem volt 1szerű(gondolkodós) Most már azt is tudom, hogy egyedül könnyen hogy kell felszedni de ezt biztos nem fogom elárulni a neten sincs fent sehol de rájöttem(meghajlós) Ez még hozzávetőleg fasza állapotú ingatlan volt ettől lepusztultabbakat szoktam megvenni(meghajlós) Csak abból jól eléldegélnék, ha felújítás után eladnám Őket 3 kényelmesen menne 1 évben, de nem adom. Ezek aranyat érnek, percről-percre értékesebbek lesznek (kezeit széttáró)
Hat,ha megtanulad volna,de csak hebrakolni,az meg szart se er,a sok csale keszekusz kotvanyolas amit muvelsz az olyan mint a kenyelangos BL55 os finomlisztbol.
A jo nem ilyen.De ez legalabb szar. 😂
Dehogy nincs...Szívó benzines, nagy és új...ennyiért kisautók vannakhttps://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mitsubishi/outlander/mitsubishi_outlander_2.0_mivec_family_cvt_7_szemelyes_raktarkeszletrol-17827694
majd esik az vissza, és jó nagyot, keseregni fog ami mostanában vette, főleg aki hitelre
vett egy 20 millást lakást kölcsönre 35ért és ér egy 10est 20 év múlva
alkotni kb 30 éves koráig szokott az ember, utána már csak heverészik és pihenget, legalábbis az értelmesebbje 😂
50 évesen már ne akarja senki sem megváltani a világot, mert ha addig nem sikerült utána sem fog már
baszki
egy 50 forintos rozsda folt van a küszöb hátulján, meg egy 5x1,5 centis csík a sárvédő ív tetején
ennyi az egész, pedig 2012óta kint van éjjel-nappal télen-nyáron, én se értem, eddigre szarrá kellett volna rohadnia
alkatrész lenne csak nem veszek, bármi van gombokért, pár éve a talpasok is valami 3 ezer alatti összegek voltak toronycsapágy 2 ezer stbstb
sikerül e a lúrkónak félretenni a lakás árát? Csak azért kérdezem, mert 2 hónap alatt 20-30%-al ugrott az áruk (szemeit körbeforgató)
Ha hitelezve lett volna 20-30%-al olcsóbb lett volna így a megtakarítás is annyival többet ért volna. (gondolkodós)
ezért nem vagyunk egyformák és nem is kell azoknak lennünk(kacsintós)
Gondold el ha minden férfinak csak a szőke hosszú hajú csajok tetszenének (szemeit körbeforgató) Ott maradna a rengeteg rövid barna hajú csaj baxatlanul(szemeit körbeforgató) ilyen pazarlást nem engedhet meg a természet(ujjával nemet mutató)
Nekem ezek a kihívások inikém(meghajlós) ennélkül lóf.sz minden. Amit már megtanultam azt szeretem csinálni pont azért mert megtanultam és tudom, hogy hogy kell(meghajlós) Amit még nem csináltam az meg izgalommal tölt el, hogy képes leszek-e rá(meghajlós) 7 ből 7 napot is mehetnék pecázni ha akarnák(kezeit széttáró) az viszont nem motivál(kezeit széttáró) Haszontalan semmirevaló dolog. Viszont az alkotás öröme. Amikor látod, hogy egy putriból egy szép lakás születik ami zömében a 2 kezed munkája ez viszont örömmel tölt el(meghajlós)
Mitől lennék elégedett amikor sok-sok millió embernek több van mint nekem?
Az a baj, hogy a maradék 20-30 év szerintem nem lesz elég, hogy beelőzzek az 1-ő helyre és ez szomorúvá tesz (kezeit széttáró)
valaminek mozgatnia kell az embert (gondolkodós) persze csinálhatnám azt is mint te (gondolkodós) Egész nap az ágy alatt reszketni, napi 2 órára előbújni onnan, alibi számítógépes melót megcsinálni gombokért, majd meginni a 2 literes petes arguszt amiért az asszonyt elzavartam a lidülbe. ja meg 2 hetente kujtorogni 100 km-ert egy retyó nevű lefosott sz.rral 😅 Ez az élet(meghajlós)
Leszámítva hogy szétrohadt az egész, nincs hozzá rendesen alkatrész, és ha használnád rendesen akkor szétesne, tényleg fasza 😂
20év felett egy autó sem fasza.
Igen jól látod ez pont ua, mint amit ti a furgonnal műveltetek. legfeljebb annyi a különbség annak nincs haszna meg néhány év múlva csak egy rozsdafolt marad belőle ez meg örök péz(kezeit széttáró)
De baszki az a konyha azzal a csovel,legalabb tettel volna be egy 10 centis toldosavot alul-felul meg annyival hosszabb munkalapot es az igenyesseg latszata megmaradt volna.
Az hogy egy veled igenyessegben egyszinten levo gyorsan kivette az csak azt bizonyitja hogy sokan vagytok,nem azt hogy te jo munkat vegeztel. 😆
A jo nem ilyen.De ez legalabb szar. 😂
vett egy 20 millást lakást kölcsönre 35ért és ér egy 10est 20 év múlva
50 évesen már ne akarja senki sem megváltani a világot, mert ha addig nem sikerült utána sem fog már
egy 50 forintos rozsda folt van a küszöb hátulján, meg egy 5x1,5 centis csík a sárvédő ív tetején
ennyi az egész, pedig 2012óta kint van éjjel-nappal télen-nyáron, én se értem, eddigre szarrá kellett volna rohadnia
alkatrész lenne csak nem veszek, bármi van gombokért, pár éve a talpasok is valami 3 ezer alatti összegek voltak toronycsapágy 2 ezer stbstb
Ha hitelezve lett volna 20-30%-al olcsóbb lett volna így a megtakarítás is annyival többet ért volna. (gondolkodós)
Gondold el ha minden férfinak csak a szőke hosszú hajú csajok tetszenének (szemeit körbeforgató) Ott maradna a rengeteg rövid barna hajú csaj baxatlanul(szemeit körbeforgató) ilyen pazarlást nem engedhet meg a természet(ujjával nemet mutató)
Az a baj, hogy a maradék 20-30 év szerintem nem lesz elég, hogy beelőzzek az 1-ő helyre és ez szomorúvá tesz (kezeit széttáró)
20év felett egy autó sem fasza.