Benzines kocsi már a múlt (kezeit széttáró) Én a jövőbe fektetek ezért a dácsia(meghajlós) itthon töltjük(kezeit széttáró) Eddig még nem is volt szükség arra, hogy máshol töltsük(szemeit körbeforgató) ha majd szükség lesz rá az asszony megtanulja(kezeit széttáró) elvégre övé az autó és neki van lapostelefonja(vigyorgós)
ha 20 éve fasza volt akkor most is, én nem változtam előnyömre semmit, nem lettem se gyorsabb se figyelmesebb se semmi egyéb extra í gy semmi értelme jobb kocsit venni
f astra alá ne add, az a világ mittudoménhanyadik csodája
enyém majdnem olyan mint a motor, be is ázik meg a szél is befúj 😂
újra kellene ragasztani a szélvédőt mert a jobb oldala teljesen elengedte
Bakker akkor egyszerű, adja el azt te meg veszel rotyedlit, azt ütheted-vághatod... én sem szeretném, de melomotor így ki van téve az időjárásnak, ez a sorsa. Mondta nejem vegyünk egy gombóc szvittyet, csak egy baj van vele, négy kereke van nem kettő.
a elméleti rész megvan csak még nem lehet vezetni, hiába van fasza idő akkor sincs még motor vizsga, pedig az elmúlt 2 hétben meg a jövő héten simán meglehetett volna
abban igaza van hogy kár elkótyavetyélni egy 6 ezret futott motort, csak ugyanott leszek mint az lc4-el hogy nem lehet ütni-vágni mert vétek összebaszni
Az jó kis gép a 390-es. De ez is nagyon jó amit neked is köszönök, (10 sör tudom) mielőtt feldobtad a tököm sem ismerte.
Akkor megy a fiad korlátlanra, jó gépet vesz, már mindenre elég.
nagyon úgy néz ki nem lesz robogó
gyerek nem akarja eladni a 390est, aztán "megkapom"
az lc4 árát meg a 200as árát kipótolja és lesz belőle egy 700as ténéré
én már régen afrikában pecáznék ennyi zsetonnal, leszarnám hogy ki és mennyiért burkolja az újabb lakást
lófaszt se koptatnám az izületeim, nem lottón nyertem......
ez olyan mint a kutya meg a farok
ha nem tetszik a csóvált farok ne vegyél kutyát, vagy vágd le neki 😂
szóval vagy vegyél benzinek kocsit, vagy töltsd otthon, vagy tanuljatok meg egy alkalmazást használni.........
azt hallottam ha sikerül a rendszerváltásotok akkor ez a tiborcfiú az elios ügy miatt akár börtönbe is kerülhet(gondolkodós) Kár lenne érte olyan szimpatikus gyerek(meghajlós)
Inikém én nem erőltettem rá magamat. nyertem rá pézt(dollárjeles)
Milyen egyéb okos dolgokról írsz??? Ini ez egy dácsia 😂 ráadásul egy villanymotorral 😅
A te 25 éves asztrád hozzá képest egy bábeli zűrzavar (fetrengős)
Én nem szeretem a bonyolult dolgokat(ujjával nemet mutató) Na ez a dákó ez nem az 😂
Azt, hogy az idióta faxkalapok megbonyolítanak 1 tök egyszerű folyamatot mint az, hogy töltés az ne legyen már az én hibám(kezeit széttáró) itthon csak bedugjuk a konektorba azt tölt(meghajlós) Lehetne ez a töltőoszlopoknál is így (kezeit széttáró)
köszönöm a segítséget majd asszonynak mondom töltse le. (meghajlós) Meg tanulja meg az autóját töltőoszlopról tölteni,nekem elég volt a pályázaton megnyerni valamit Ő is csináljon ne csak a sűltgalambra áhítozzon 😅
Manapság nincs ilyen.