Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen, tehát nem a lidlbe kell vinni.
Felhívod a hornos kft-t ,az küldi visszaigazolást,majd jön a gls és elviszi.Be kell csomagolni,megírni mi a baja stb.
Faszom pipi,elmész kecskeméten valamelyik töltőhöz.Most hasraütök kecskeméten a Deák téri DC töltőhöz.Mer ahogy néztem a 180e-res pluszpíz a DC töltéshez kellett nem csak a kábel került annyiba.
Letöltöd a mobiliti appot és azzal tudod indítani.
Rá is dugtátok a kocsit vagy csak néztétek egy ideig? 🤔
Nokia C2-őn nem megy az app! 😆
Az anyjukat, világít rajta a 3-4led, mi kell ennél több ? Telefonról nézzem, hogy mekkora a kapacitása ? Hát úgyis észreveszem ha már nem tekeri a gépet 🤷🏼‍♂️
Azért majd ha valós baj lesz vele, kíváncsi vagyok hogyan fog ez működni :D
nem tűnik bonyolultnak
http://youtu.be/uGfLyIvoFNQ
úgy gondolod, hogy a lovaskocsit el bírnám vezetni? Lehet a bakra feltalálnék azt ha a gyí-re nem indulna a hóóó-ra nem állna meg baxhatnám(kezeit széttáró) És ekkor még nem is kanyarodtunk jobbra vagy balra(kezeit széttáró) Fogalmam sincs hogy kell(kezeit széttáró) Azt sem tudom van e a lovakhoz használati útmutató(kezeit széttáró) De ha ennyire okos vagy inkább meséld el, hogy kell tölteni vellanyautót, mert 2x 10 percet veszködtünk még ezzel de sajnos eredmény nélkül(kezeit széttáró)
mert a bt chip olcsóbb mint kijelzőt tenni rá.
na ennyit nem adnék érte
Nemisez.
Hanem ez.
ebben nem volt semmi extra
Spec egyet nem javitottak,kuldtek egy ujat.
Ha par napon belul nem viszed vissza akkor adjak vissza a penzt,ha nem javithato es nincs csere akkoris.
Hamittomen?
Nekem nem kell,de bennevan.
Szoljak hogy vegyek ki? 🤔
ezt van a lidl oldalán
Jótállási igény érvényesítésekor Önnek nem kell bizonyítania a meghibásodás körülményét, elegendő a vásárlást igazoló blokkot vagy a jótállási jegyet és a terméket visszajuttatnia a jótállási jegyen megadott szervizbe vagy bármelyik LIDL üzletbe. A kényelmesebb ügyintézés érdekében, kérjük vegye fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal, ahol kollégáink megszervezik a termék szervizbe jutását.
pénztáros muff asszonynak volt régen munkatársa
amíg írogatott a számlára addig magyarázott hogy kell a számla a koffer meg a papír amiben a koffer van aztán ha baj van hozzuk vissza adnak másikat
gondolom 4 év múlva már nem lesz ilyen.....
Mi a bánatos faszért kell bele blútúsz ? Ezt nem tudom felfogni… a dewaltban is van meg mindegyikben. Minek ?
Biztos vagy te ebben ? Ha beszarik, majd postázhatod hogy megjavítsàk.
Én is azt hittem milyen fasza, visszaviszem, visszakapom. Aha, telefonsljak ide meg ide, vegyem fel a kapcsolatot, juttassam oda a gépet, bevizsgálják, javítják.
5 év garit adott a most vásárolt csavarozóra
ha meghal visszakapom az árát
4 évesen ez már újra a boltban lesz, akkor most mi a drága?
Na ne viccelj,az elso csak abban ugyanolyan hogy fekete,a masik meg ott vesztett hogy 13000 mAh akkut ir ra. 😆
aliról vettem utána 2 akkut ami jó a makitába
most érzem hogy gyengül
A parkszájd mára egy átbaszás lett. Sajátmárkás, alsó polcos, de megcsinálták itt a marketingjét, és most már el is kérik az árát - na nem a gépnek, mert az egy olcsó vacak, hanem a befektetett marketingnek... itt van Aliról pár hasonló:
https://www.aliexpress.com/ite...
https://www.aliexpress.com/ite...
Látod az árát? 1 v. 2 akkuval, töltővel, 15-18 ezer... és nem keresgéltem, ráböktem a 2 elsőre, amit feladott a gép.
Amugy a parkside 2Ah-s az 6e,a 4Ah-s 10e a 8Ah-s blutuszos mindentudo 20e.
A zold regebbi,nem a masik.
A minap vett ocsem dewalt akkut,az 25 volt asszem az is 4 Ah-s. 😆