Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cigányok szeretni fogják(meghajlós) lesz fasza horgászhelyük 😂
Rendszeresen kell figyelni,egyszer csak felbukkan.
A 8Ah sokaig jo lehet.Asszem 160Wh. 😁
akkor egyszerűbb ha veszek power bankot, már múlt évben is döglődött aztán mostanra végképp letérdelt, 100% ról elkezdi tölteni a telefont aztán 5 perc után vége is van, pedig 75% ír a bank
Jesszus most nézem az árát a Lidl-be valami 1990 szokott lenni 😁
Egyszer talaltam.Rohadt ritka,fel evig vadasztam.
Dewaltban is van. 😆
Néhanapján két év alatt kb kétszer láttam
ilyen szokott lenni a lidlben?
https://www.jofuro.hu/product/...
Hozd el nekem,esku leviszem es bedobom a godorbe.......... 😆
simán vinném ki a partra, csak nem lehet ilyeneket telepíteni
Őt nem láttam. Lehet ott volt valahol alul - alig lehetett belátni a retkes ablakokon. 😆
Csak kár hogy 30 éve meghalt a tulaj :-) legalábbis a szekér állapota alapján :-)
Ez valami menő horgásztanya lehet ott a tóparton: egy asztal, két faszék, két szétrohadt kempingágy meg egy vaskályha a felszereltsége. 😂
Én vittem volna(kezeit széttártó) de folyamatosan beteg voltam koviddal, a komcsi
meg fosott egy kis immunizációtól(kezeit széttárt)
Mondjuk 2009 az pont egy olyan év volt, hogy a teljes motoros szezonban nem volt egy olyan nap sem, hogy nem áztam meg :-)
Már épp ott tartottam, hogy annyira unom az elázást és a motormosást, hogy lehet hogy más hobbit keresek magamnak, de aztán olyan szar év nem jött több azóta :-)
Dehogy, csodaszép itt nyáron!
Azon a pocsék helyen még nyáron is tél van.
Buszt nem vezettem, de benzines platóst igen, azóta sem mentem olyan gyorsan tgk-val mint azzal, akkor még nem volt sebességhatároló és a platós 110-120-al simán ment, mikor dieselek lettek azoktól a 80 is nehéz elvárás volt. 😁
Nem (ujjával nemet mutató) az neked számom.(meghajlós) Nem volna pofám másnak odaadni(ujjával nemet mutató) mert, kb. 4 hónapja lejárt a szavideje(óranézegetos)
Hat,amilyen szavatartoak. 😆
Nálunk még tél van...
Azt mondod, én is nyugodtan megvehetem magamnak az óriás Milkámat a Lidl-ben? 😂
Kawa,kenytelen voltam beruhazni. 😡
Én meg ilyeneket.
A kakasdi faluház tornyának látképe erősen korrodált Roburral. 😆