a mostani makitákat meg sem néztem, több helyről hallottam hogy meg sem közelíti a régiek szinvonalát
devalt volt tervben, de 75 ezret nem akartam adni érte, hiszen nem tervezek munkát válalni amihez kellene
még valahonnan kell túrnim egy 2ah akkut ehhez a lidl csavarozóhoz és evvel elvagyok egy ideig
meg ha látok egyszer egy kisebb-könnyebb fúrógépet akkor azt is veszek, de ez nem sürgős hiszen van 2 másik akkus
2 ah akku szokott lenni a lidlben? mert most csak töltővel együtt volt, külön csak 4-8 ah volt
Megoldodott,az egyik otthoni töltőm PLG 20 A3,azt engedi a biblia,es 148 perc alatt nyomja fel fullra.
Szal nem kell levimodszer,es nem kell 18e forintos toltő.
Nagyon fontos, minden biztosító legyen felnyomva, tilos lenyomni. Bedugsz egy hosszabbítót, elcsíped. Lenyomja, kimész, felnyomod. Elkezded egy szikével blankolni, ha lenyomja és ki tudsz menni, visszanyomod. Utána összesodrod a vezetékeket külön külön, megint ha tudsz, kimész felnyomod 😂
Ha ez megvan, rápréselsz mindegyikre egy egy kis sarut, bedugod random az akku sarujaiba és kész. Örök energia.
Na,hogy ma is meglegyen a fospárkszájd flame. 😆
Egyenlore at kell neznem a toltőket hogy melyik a jo kód.
Mer van negy db,de ami itt van az nem szerepel a bibliaban,igaz vidáman tolti.
Azt a draga cuccot nem akarnam megvenni.
A dupla tolto engedelyezett.
szóval
aki azt írta hogy gyors kimerül a lidl akku állásában az tévedett
2020 7 havi az akku amit vettem a boltban aztán 3 csíkból kettő megvolt
a 4 ah meg a 2 ah között kb 2 centi a különbség 6x200 as telibe menetezett csavarnàl raklap lábba tekertetve
szóval nem sok a különbség mert egyikkel se tudta beteketni fullra
magadat erőltetted rá
senki sem mondta hogy vegyél villanyos kocsit
ha volt annyi eszed hogy nem kell okos telefon akkor lehetne annyi eszed hogy egyéb okos dolog se kell
A Pözsó lehet ingyenes, Balatonbogláron a Pözsó-nál regisztrálni kellett és ingyé töltöttem a levelet. Hátha ott is így megy akkor 2 naponta töltheti ingyé a Daciát 😀
Pipinek nincs okostelója 😆
Amúgy szűrőben be lehet állítani hogy ingyenes töltőket mutassa csak.
Ahogy nézem csak a Pennys és Lidl-s töltők maradnak, illetve a Metronál is van valami ingyenes.
A Pözsó-BMW szalonnak is van ingyenes töltője, de lehet onnan elzavarják a Daciaval 😂
devalt volt tervben, de 75 ezret nem akartam adni érte, hiszen nem tervezek munkát válalni amihez kellene
még valahonnan kell túrnim egy 2ah akkut ehhez a lidl csavarozóhoz és evvel elvagyok egy ideig
meg ha látok egyszer egy kisebb-könnyebb fúrógépet akkor azt is veszek, de ez nem sürgős hiszen van 2 másik akkus
2 ah akku szokott lenni a lidlben? mert most csak töltővel együtt volt, külön csak 4-8 ah volt