én utáltam a repcét 3ból 2x üresjárat volt, aztán egyszer jól lepermeteztek a gecik repülőről még minket is aztán utána nem vittük
pedig a repceméz kurva jó, gyors megköt, utána össze lehetett keverni az akáccal és nutella állagú mézet lehetett csinálni, nem is ütött el az akác ízvilágtól a repce szóval nagyon fasza volt
Az összes ismerős tizenéves dákója olyan amilyen, de még mükszenek, szar is, szarul is néz ki, de új, ahogy Bogyónak nekünek sem hiszem, hogy lenne még lehetőségünk új autóra. 15 éveset meg csak magamnak melós autónak vennék ahogy tervezem is igaz inkább 10 év körülit, a passat szerintem túlárazott, annyival nem jobb mint a többi hasonló kategóriás.
most vett ismerős egy 15 éves kombi passatot 1.3 milláért, a belső rész nagyon patent a bal hátulja volt törve és nem túl szépen van javítva, a többi rész hibátlan, az alja is fasza, 1.6 benzin automata váltó, azt mondja ebben van még 10 év utána úgy is kuka lesz mint az előző, az egy bmw kombi volt 300ért számolták be
az is kb 10 évet bírt nála csak az fele árban volt, igaz az nem volt ilyen szép amikor vette
4,5 milláért lehet venni 3 ilyen kocsit, az 30 év használat, az új dacia nem fog ennyit kibírni
Ismerem a falut is, szoktam oda is menni. Tegnap viszont gyalogtúráztam: letettem a kocsit (ahol látod), és körbe gyalogoltam az egész északi tavat. Sajnos egy jó darabon nincs a tó körül ösvény: vagy másfél kilométert a szántóföld szélén kellett mennem.
Az nem Ladomány ahonnan a képeket csináltad. Ahol a renyó áll az a ladományi út, de onnan messze van Ladomány. Ott szoktam futtatni a kutyá, pont ahol a renyód van, ott jövünk ki s tópartról, át a gáton és fel a dombtetőre. Aztán vissza és ahol sétáltál, az első tavat majdnem megkerülve fel a dombra. Persze biciklivel.
5,5 milla + metálfény + pótkerék + sötétített üvegezés + ködlámpák kanyarfényszóróval + kartámasz + hátsó tolatóradar.... = jó lesz az 6 milliónak is.
De legalább gyengébb (90 lovas, teljesen életunt) motorral, hátul kurblis ablakkal és a jelenleg elérhető / rendelhető példányoknál a chiphiány miatt automata vészfék és ráfutásgátlás nélkül (a mostaniakban nincs és nem is rendelhető a RADAR-egység hiánya miatt).
a dvcs nyáron itt olyan tiszta hogy lelátni az aljáig, pedig 1,5-2m van a víz
ilyenkor még zavaros de legalább fél métert látni, mert a nád torzsák látszódtak a part közelben
a ponty húsa kitűnő szép piros mint a lazac hús, keszeget nem kóstoltam
ha itt lennél a szomszédba vihetnéd, egy hétvégén ki lehet fogni akér 10+ kilót is ha jó a víz
néha eltűnnek, de egy önetetővel vissza lehet őket csalogatni
pedig a repceméz kurva jó, gyors megköt, utána össze lehetett keverni az akáccal és nutella állagú mézet lehetett csinálni, nem is ütött el az akác ízvilágtól a repce szóval nagyon fasza volt