Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van még?
Viszem a tibi csokid is.
Ezért az ilyesmit csak személyesen, de arra egy ilyen se hajlandó.
Asszem sikerült relative jó áron szermányolni 1250x2500x21-es doka lemezt. 🤔
Szerintem nem ez a legfőbb akadály 😆
egyedüli járható út lenne de senki sem meri bevállalni
vanbak vagy tizenöten gépesíteni kellene az ásást
Elásni se lehet?
utánvét se jobb, kapsz bármit a dobozban és ugyanúgy baszhatod
felénk van olyan cigó aki le van kiskorúsítva és az csinál mindenféle ilyen adásvételt
tudja mindenki róla még a yard is de nem tudnak mit tenni
Ekkora tételt csak.személyesen lehetne lebonyolitani, előre utalás utánvét szóba se jöhet. Tehát a személyes találkozás elkerülhetetlen.
Egyébként ha.van telefonszám se tudod megfogni, basztak már át korrekt hirdetéssel is, szerencsére aprópénz volt, nagyobb összegnél nincs előreutalás. Egyszerűen nem küldte a faszi a lomot. Eleinte mellédumált aztán el se lehetett érni.
Biztos, különben miből élne a leleményes cigó?
vannak még olyan fogyatékosok akik ilyeneknek bedőlnek?

mondjuk ilyen gép kínálat egy nagyobb cégnél sincs
Asszondja van másik két hirdetése ennek a "BODE PAWNHOSUE"-nak.... bármit is jelentsen a "hosue" szó 😂
Mindenesetre az már biztos hogy egy cigány aki a 8 általánost sem járta ki.
Mindhárom hirdetés 330ezer forint. Gondolom ez éppen alatta van valami büntethetőségi tételnek, mert a Tolvajkergetőknek is ezért kellett valami fél millás bringát összerakniuk.
Az összes hirdetést regisztrálás napján töltötte fel.
Aztán a nagy budai zálogháznak egy telefonra sem futja, meg a google sem dob ki rá semmit, ja és gmailes címe van.
Szerintem egész nyugodtan utaljátok előre az árát 😂
Csak e-mailen elérhető, és csak előre utalással adja, csak postázással, személyesen nem lehet, de a hülyének is megéri 😆
Mondom ha számlaszámot ahova utalhatod a pénzt, és várd türelmesen hogy megérkezzen 😘
írni kell üzenetet hogy holnap reggel személyesen átvenném, aztán kiderül
Vagy minden hívás 50 ezer. 😂
nem érted, de nem csoda. Az eladó határozza meg hogy kapcsolatnak láthatod-e a száméát, vagy csak üzenetet küldhetsz. Ő nem ikszelte be a szám megjelenitést.
de mint mondtam nem az első eset, de ott se ugrottam mert szintén csak üzenetet lehetett küldeni. Sajnos nem mentettem le a hirdetést, hogy a képek ugyanazok-e
én nem találom a számát (kezeit széttáró) Ez a hirdetés majdnem olyan mintha 20 milliós autót 200 ezerért árulnák(gondolkodós)
Aztán lehet meg akar szabadulni a sok kacattól csak senki nem keresi mert hitetlenkedik 😅
de léci nevezz már be, hátha kiderül a turpisság :)
ha nem adod meg opcióban akkor nem jelenik meg. Ez eddig rendben, viszont ha korrekt akkor felhivható.....tehát nem rejti el a számát.
Van telefonszám, sőt ha hiteles a szám igazolva is van. Ezzel lehet valami gebasz...
hogy működik ez a jófogás, telefonszám itt nincs? Ha még meg vannak a kacatok én megveszem.
Ősszel hasonló makita repertoár az is három kiloért egyben vihető. Néztem vagy két három.napig is fenn volt. De csak az akkuk többet érnek.
Valaki kirabolt egy muhelyt?
https://www.jofogas.hu/budapest/Makita_szerszamok_eszkozok_egyben_elado_125922202.htm
Ebben vajon hol az átbaszás? Már ősszel is volt egy ugyanilyen volumenű hirdetés csak miskolcon.
Ilyen gorgok vannak labasak,csak macera beaalitani.
Hát ezaz.......de a görgő tetszett meg rajta 😆 szálanyagokra jo lehet de attól univerzálisabb kéne.