utánvét se jobb, kapsz bármit a dobozban és ugyanúgy baszhatod
felénk van olyan cigó aki le van kiskorúsítva és az csinál mindenféle ilyen adásvételt
tudja mindenki róla még a yard is de nem tudnak mit tenni
Ekkora tételt csak.személyesen lehetne lebonyolitani, előre utalás utánvét szóba se jöhet. Tehát a személyes találkozás elkerülhetetlen.
Egyébként ha.van telefonszám se tudod megfogni, basztak már át korrekt hirdetéssel is, szerencsére aprópénz volt, nagyobb összegnél nincs előreutalás. Egyszerűen nem küldte a faszi a lomot. Eleinte mellédumált aztán el se lehetett érni.
Asszondja van másik két hirdetése ennek a "BODE PAWNHOSUE"-nak.... bármit is jelentsen a "hosue" szó 😂
Mindenesetre az már biztos hogy egy cigány aki a 8 általánost sem járta ki.
Mindhárom hirdetés 330ezer forint. Gondolom ez éppen alatta van valami büntethetőségi tételnek, mert a Tolvajkergetőknek is ezért kellett valami fél millás bringát összerakniuk.
Az összes hirdetést regisztrálás napján töltötte fel.
Aztán a nagy budai zálogháznak egy telefonra sem futja, meg a google sem dob ki rá semmit, ja és gmailes címe van.
Szerintem egész nyugodtan utaljátok előre az árát 😂
Csak e-mailen elérhető, és csak előre utalással adja, csak postázással, személyesen nem lehet, de a hülyének is megéri 😆
Mondom ha számlaszámot ahova utalhatod a pénzt, és várd türelmesen hogy megérkezzen 😘
nem érted, de nem csoda. Az eladó határozza meg hogy kapcsolatnak láthatod-e a száméát, vagy csak üzenetet küldhetsz. Ő nem ikszelte be a szám megjelenitést.
de mint mondtam nem az első eset, de ott se ugrottam mert szintén csak üzenetet lehetett küldeni. Sajnos nem mentettem le a hirdetést, hogy a képek ugyanazok-e
én nem találom a számát (kezeit széttáró) Ez a hirdetés majdnem olyan mintha 20 milliós autót 200 ezerért árulnák(gondolkodós)
Aztán lehet meg akar szabadulni a sok kacattól csak senki nem keresi mert hitetlenkedik 😅
https://www.jofogas.hu/budapest/Makita_szerszamok_eszkozok_egyben_elado_125922202.htm
Ebben vajon hol az átbaszás? Már ősszel is volt egy ugyanilyen volumenű hirdetés csak miskolcon.
Viszem a tibi csokid is.