dvcs nem egyszerű víz, kurva kevés a hal és nagyon megy össze-vissza
amit múlt év tavasszal fogtam ki ősszel 30km lejjebb fogták ki újra, meg lehetett ismerni mert volt egy fekete pikkely az oldalán
pont most akartam keresni neked debrecenbe az létezik, hogy debrecenbe nincs obi?
Ariston qrva jó bojler.Szerintem nincs most ennél jobb. Szolnokon még tegnap volt 6 evo 100-as, miután elvittem 2-őt. kecsón már csak 80-as van abból sincs már ott 3-om. A 100-as 85 literes 4 tagú családot szolgál ki a 80-as 65-literes 2 kisgyerekes családot vagy 3 teljes értékű felnőttet. Ezek a bojlerek 2 tartályosak nappali árammal használva még a melegvíz használati szokásokat is megjegyzi és előfűt amikor kell. Kb. felét fogyasztja mint bármelyik hagyományos bojler. A 80-as 5 ezer ft-al olcsóbb csak mint a 100-as így én nem is gondolkodtam 80-asba (kezeit széttáró) A 80-as bojlerek most neked 81 ezerbe kerülnek 15%-os kedvezménnyel nincs ennyiért ilyen cucc(ujjával nemet mutató) Kasszánál vigyázz át ne baxanak tegnap velem bepróbálkoztak 825 Ftal hát nem sikerült 😂
Úgy, hogy nekem a délutáni programom az lesz,hogy szépen bemegyek a felújítandó ingatlanjaimba és összeírok mindent ami kell az utolsó csavarig. Burkolóanyag, ragasztók, csaptelepek, fürdőszobabútor zárak, vasalatok, konektorok, kapcsolók, vezetékek lámpatestek mindent. 2-3 kilót szeretnék fogni a bulin szerintem veszek még bojlert is néhányat legyen ha kell. Nekem van olyan érzésem ennyiért már nem fogok tudni vásárolni.(kezeit széttáró) kasszánál mondjad a pinának, hogy ne felejtse lecsippantani a -15 %-os vonalkódot a papírjáról. nekem egy csempe szerelőajtót akartak elkummantani . vittem a 2 pojlert a tolicskán, meg rátettem 1 szerelőajtót. először a szerelőajtót csippantotta, majd utána az akciós vonalkódot és 2 bojlert. Aztán a végszámlán nem volt a szerelőajtó akciózva. Naná, hogy visszamentem. 😂
ha dévért fogsz bojlival akkor nem tudsz bojlival horgászni, szóval ehhez hülye vagy
én még sosem fogtam bojlival dévért, és nem is fogok
a többiről kár is beszélni mert olyan vagy a pecában is mint a ház felújításban
2 éve csináltunk egy magos hétvégi pecát, 10 kiló búza 10 kiló kukorica 2,5 kiló tigrismogyi
főztem fél napig kevergettem-vödrözgettem, mellé egy 3 kilós zacsi etetőanyag
fogtunk vele akkora dévéreket mint egy péklapát, volt hogy 10 perc alatt minden bot elsült, egy hagymás babot nem tudtunk megfőzni anélkül hogy futkossunk
éjjel ugyanez mindig elhúzta valami buzi dévér, ami 3db xl tigrismogyoró volt felfűzve az is dévért fogott, pedig a szája fele se volt mint a füzér
nem vagyunk buzik, kitartottunk, péntek délutántól vasárnap reggelig kb 5 órát aludtam 0 ponty, 100+ dévér, szerintem volt amit 4-4x kifogtunk
szóval hülye aki magozik ilyen vizen, aki meg éjjel még nagyobb
bojli fasza, délután kimegyek, bedobom, reggel kiveszem -közben alszok egy jót- és hazamegyek, egy téves csippanás sincs, ha csipog akkot a nagy ponty húzza
ekkora sztár vagy a környéken, hogy a te véleményed a mérvadó halfogásból 😆
tavasszal-ősszel lehet némi szerepe a bojlinak nyáron felejtsd már el(kezeit széttáró) Azt, hogy te bojlival bármiféle halat szelektálsz ilyen nem létezik( kezeit széttáró) golflabda nagyságú bojlikkal húzogattam a dévéreket és egy szem kukoricával fogtam a 20+-os pontyokat. A csali mérete színe és íze között nem találsz összefüggést(ujjával nemet mutató) Ez kizárólag reklám, hogy a hülye horgász vagyonokat fizessen ezekért a szarokért. Több mint 30 éves horgászat alatt én ezt már megtanultam(meghajlós) Kettő dolgot kell tudnod inikém a csalikról. Amit a reklámokban látsz az kamu, bojlival sem több sem nagyobb halat nem fox mint bármi mással. Ez az egyik a másik pedig az, hogy az áztatott büdös kukoricának párja nincsen nyáron(meghajlós)
gyerek jövő héttől ismét jár suliba majd körbenézünk hátha van pesten is lidl
igaz kb olyan lelkes boltbajáró mint én
mennyi egy 2ah akku külön?
mert töltővel 9 ezer volt
Ha talalsz elfekvoben a fekte ketakkus 2Ah kefe nelkuli szovettaskas kurvajo.asszem 25e.
Toltovel es low cost nem tul jo,de hasznalhato 3 fele furokeszlet jar hozza.
Ami fur azok altalaban egszerhaszalatosak.Bar a fafuro az fenyobe relative tartos,a fem az nem annyira.Ingyen jo,penzt nem adnek erte.Inkabb egy metabo vagy inkabb Abraboro femfuro keszlet a jo.A kemenyfem lapos betonfuro az gyakorlatilag hulladek.
azért csinálok sokat hogy valamelyik biztos szabad lesz
van 10kg bojli mindenhová jut pár szem, cigók meg sosem találják ki mivel etetek
vettem 2 féle gagyi bojlit hogy tudjam mutogatni a kíváncsi pecásoknak mivel horgászok 😂
ha lenne akkor vennék egy 4 ah akkut, aztán ha durva munka van avval csinálnám, de jó lenne banknak a pecához
az a baj hogy kb 3x járok a lidl-ben évente, így nehéz lesz beszerezni
amit múlt év tavasszal fogtam ki ősszel 30km lejjebb fogták ki újra, meg lehetett ismerni mert volt egy fekete pikkely az oldalán