pipi, töltsd le a PlugShare alkalmazást, a töltők 95%-a látható, ha ráböksz a kiválasztott töltőre még az is látható
hogy ingyenes vagy fizetős, és kedvedre válogathatsz hogy melyiken szeretnél tölteni.(Kecskeméten van a MOL-nak villám töltője az izsáki úton alkalmazásból jól működik) ha mégis fizetőst választasz, olcsóbb mint a Decathlon-os villám.Egyébként Kecskemét töltő Kánaán.
Add el (legyintős)
Az RFID azért lenne jó mert az csak egy kis műanyag korong amit odatartasz a töltőhöz és indul a töltés.
Persze előtte regisztrálni kell, de megkéred a gyereked, és megcsinálja 😆
Mit csinálsz? rifd meg token??? Mik ezek??? Ne szopass má? Én csak az összedugott madzagról delejt akarok kapni a dákóba és lehetőleg ingyen. Nekem ez a komplikáció nem kell mellé(ujjával nemet mutató)
én meg szeretek sóher potyázó lenni állítsák vissza a régi rendszert. (szemeit körbeforgató)
Én még a kockáspapír használó rendszerbe szocializálódtam. (kezeit széttáró) ne akarjanak rámerőltetni ennyi hülye faxságot egy egyszerű dolog kapcsán(ujjával nemet mutató)
Ha lemerül a telefonod egy villanyautóban, akkor megszoptad 😁 (nekem van töltőmadzag a telóhoz a kocsiba rendszeresítve)
A fizetős töltőkön amúgy lehet RFID kártyával is indítani. A legtöbb megtanítható a másik tokenjére, és akkor elég csak egyet magaddal vinni.
Valamiért a sima kártyás fizetés nem terjedt el, mindenki az appokkal baszakszik.
bogyókám azé, hogy összedugom a kocsit a töltőoszloppal, azt felbillentenék 1 kapcsolót ON állásba azt töltené amíg le nem kapcsolom(kezeit széttáró)
nem kellenének ezek a cifra hülyeségek, hogy mobiltelefon meg ilyen-olyan app, meg elindít meg leállít(haját tépő) Aszt akinek pl. a szájbabaxott telefonja lemerül az mit csinál? (kérdőjeles)
Különben is ott, ahol ezt ingyé adják, minek ezt túlkomplikálni???
E golf sem volt túl nagy akkus. Azzal én sem vállaltam volna 1200km-et.
Igazából sokkal több rövidebb töltés kellett volna, de a 6 óra össz töltési idő becslésed kb. stimmel.
De pl. van egy univerzális töltőm, azon minden hülyeséget be lehet állítani, kapacitást mér, belső ellenállást, cella feszültségeket kiírja, lehet meríteni akkot, lehet tárolásra tölteni, meg fullra, ehhez beállíthatod a feszültséget is, 30féle akkut tud tölteni, áramot állítgathatod.
Amúgy nem lehet hogy be van programozva az autó hogy éjjel töltsön? Mert akkor miért indulna el rádugásra?
Van egy töltés azonnali megkezdése jellegű gomb, de lehet hogy a kistévén kell nyomkodni ezt.
E-Golffal gondoltuk Svájcba menni az Autósóra, de aztán számoltam, hogy 6x kell tölteni, az maga 6 óra, meg 1200 km ugye az legalább 16-18 óra maga... és úgy döntöttünk, a benzines BMW-vel megyünk inkább, kerül, amibe kerül 😅 Aztán jól elmaradt a kovid miatt, de idén se lesz.
hogy ingyenes vagy fizetős, és kedvedre válogathatsz hogy melyiken szeretnél tölteni.(Kecskeméten van a MOL-nak villám töltője az izsáki úton alkalmazásból jól működik) ha mégis fizetőst választasz, olcsóbb mint a Decathlon-os villám.Egyébként Kecskemét töltő Kánaán.