Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De. 😆
Nem kéne.... 😉
Simán.Ezt túlzásnak tartom egy gérvágóhoz.

https://www.kamody.hu/dewalt-a...
Rugdosom őt sokat.
Ha kölcsönadod öccsödnek pont jó lenne a tv-met rátenni és talán kész lehetne. 😂
Ezért adtál 20 ropit? Elég gyengusznak néz ki, víkony lemez mindenütt... ezek nem nagyon láttak még "gépállványt"
...de tudom, a gyűjtő szenvedély.. 😅
Szerintem volt az majdnem egy év is....
Ja, erre? hát ott tényleg nem volt nagy fennakadás, csak nem lehetett arra menni fél évig... 😁
Ez mennyi pénz volt ? Metabomat rá tudnám tenni.
Te egy igazi filozófus vagy, Sanyi bácsi! 😆
Mikor melózni kezdtem még rendes munkanap volt a szombat, lassan a péntek is szabadnap lesz és az összes hisz ezért fejlődünk nem? Azért, hogy az ember minél könnyebben éljen és a szellemi fejlődésével tudjon foglalkozni a többit meg végzik a gépek oszt ha a gépek nem irtanak ki minket idő előtt akkor elérjük, hogy egy másik nem fizikai dimenzióba átlépve csak a gondolkodással és a szellem mindenhatóságával arról elmélkedjünk, hogy milyen jó lenne ha lenne farkunk és valaki jól leszopna minket. 😲
Szerintem ha csak dolgozgatnak,akkor en csak fizetgetnek. 😆
Lassan értelme lesz alkalmazottnak lenni:

https://index.hu/kulfold/2022/...
gumikalapács bal kézbe aztán rábaszni minél nagyobbat a jobb kézre 😀
Van olyan ezen? 😅
az jó sok
ki kell kapcsolni a sport üzemmódot 😁
Na 3.9-es fogyit mutatott ma tankoláskor malacka. Gázkart nem finomkodva...
Fogalmam sincs mi az a rakó
most nézem van 2 görgő is a végén Ha rakóznék a dunán ez arra is jó lenne(gondolkodós)
ez mondjuk nem tudom mi, minden esetre 15%-os ákcijóba ma vettem egy csempevágót az obiba ez jó lenne alá állványnak, hogy ne kellene akkorát hajulni (gondolkodós)
Ja a végeredmény elmaradt. ez a 2 kép ugyanonnan van néhány év eltéréssel(kezeit széttáró)
Ujabb csoda a zoldektol. 😍
Én erre (kezeit széttáró)
Melyik gyűrűre gondolsz, a belsőre? Az 5-ös átvezetőre? mert az már 20 éve is 2 sávos volt...
kb. 2 éve 4 sávosították kecskemét komplet körgyűrűjét. Semmi fennakadás nem volt(kezeit széttáró)