Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. De igazából ír mindent a műszer(kezeit széttáró) Meg van róla vagy 200 videó fent a tubon az tuti. Mert, hogy láttam mindet 😅
Csak 1 van aki fikázza azt elküldtem az anyjába. 😂
Nos ami tapasztalat. A hatótávot erősen befolyásolja a külső hőmérséklet, a haladási sebesség és, hogy mennyi súlyt kell cipelnie(utasszám) Nálunk az összsúly ha 3 megyünk is gyereküllésestől minden szarral együtt sem éri el a 2 mázsát(kezeit széttáró)
december közepe óta 2000 km van az autóba de még nem járt kecskemét vagy ceglédnél messzebb. 😂
Most télen szerintem egy budapest-nagykőrös utat nem tudna megtenni / kb. 200-220 km/ 1 töltéssel. Ha felmennék az ótópályára benyomnám az eko gombot /amit még sosem próbáltunk ki/és tartanék egy 100 as tempót szerintem fűtéssel együtt megenne 17-18 kw-ot a 26 ból. Úgy, hogy visszafelé menet lajosmizse környékéről lehet tolni kellene, vagy a csomitartóból elővenni 1 kanna áramot azt beletölteni.(kezeit széttáró) nem lenne ez sem gond ha tudnánk, hogy töltőoszlopról, hogy kell tölteni, de nem tudjuk.(kezeit széttáró) Egyszer elmentünk megpróbálni a lidl és a penny parkolójába. az asszony letöltött mindenféle aplikációkat ami a kútoszlopra ki volt írva de egyszerűen nem bírtuk elindítani a töltést, azóta meg nem foglalkoztatott a kérdés. Illetve kiírta, hogy tölt csak nem töltött , mert meg sem kezdte a töltést(kezeit széttáró) Szóval ezen ismeretek hiányába még nem merem hatótávon kívülre vinni az autót bár egyébként sem mentünk volna még sehová vele. Azért a városi 2000 km-er szerintem beszédes 1,5 hónap alatt 😂 Az asszony nyomja a gombot rendesen.
aMIKOR -6 FOK VOLT a teljes feltöltötség 167 km-ert írt. 0 fok környékén ír 200 km-ert + 10 olyan 230 körül. Állítólag a nyári melegben 300 km hatótáv az induló alap. szóval egy tavaszi nyári napon 1 töltéssel meg van pest oda-vissza télen szükséges pótaksit vinni(kezeit széttáró)
Kipróbáltátok már, hogy mennyi lehet a valós hatótáv a dákóval? 🤔
Ebbe gondolom ini te is benne voltál, rájöttél, hogy az amit ingyen adnak az előbb-utóbb megtérül(gondolkodós)
https://www.napi.hu/magyar-gaz...
a vga ha beindul akkor lehet hallani, amúgy ha renderel akkor se hallani a cpu hűtől levett oldallal sem
lehet éjjel amikor kurva nagy a csend akkor igen
a hdd hangosabb mint a cpu hűtő
sajnos a vga mind ilyen, és egy 400-700 ezeres kártyát meg nem fog szétszedni az ember hogy megcsinálja folyadékhűtésre, amire lejár a gari úgy is ki van baszva a kártya a gépből
cpu hűtőre van készen is folyadékhűtő szett
komplett gamer gép van folyadékhűtéssel, garival, de olyan áron hogy nem éri meg megvenni
Két venti van összesen a gépemben, azok is csak hőre indulnak meg... VGA passzív, a HDD meg SSD - mondhatni, halk a gép 😁
Nálam az számít hangos gépnek - ha meghallom...
Narancs színű PC, narancs színű autó - köcsög fidesznyik vagy te... csak próbálod titkolni! 😁
az volt az első amit a másik gépen is kikötöttünk
benne van az asztalban szóvak kb mindegy hogy néz ki
amúgy a 3 évvel ezelőti csúcs i7 meg a mostani csúcs i7(plusz ramok stb) 3x tempó érhető el rendelelési időben
Az enyémben nincs RGB - állandó halvány narancssárgán világítanak a ventilátorok a házban (jól megy a Clio-hoz)! 😍

Itt van fent az asztalon az orrom előtt napi 14-15 órán át, szerintem marhára nem mindegy hogy milyen ocsmány kasznit nézeget az ember egész nap....
füvet
világít is, fűt is aztán ingyen megvan a cucc

de aki kitalálta ezeket az rgb fényeket azt csúnyán meg kellene ütni, és minden nap
Paradicsomot akartok termelni, hogy veszitek ezeket az üvegházakat? 😁
ezeket a hűtőket utálom
mivel vezérelt össze vissza pörög és össze vissza hangja van
ennek a kussolsz köcsög nevű hűtőnek nincs hangja akkor sem ha a proci 100%-on pörög fél órákig
ellenben buzi nehéz
másik gépben is ilyen van teljesen fasza már 3 éve pedig sokat rendelel a gép aztán hangja sincs
a táp is ez a csendes típus
egyedül a vga amit lehet hallani ha maxon pörög
Az enyémnek 4 oldala üveg, tisztára olyan mint egy akvárium. Olyat kerestem, amiben az mAT-es alaplap fekve helyezkedik el, hogy a CPU-venti ne feszítse / görbítse az alaplapot. Pedig nekem picike, fekvő hűtőm van (csak 65W-os az i5-8400 proci):

https://www.pcx.hu/alpenfohn-p...
valami hasonló a miénk is üveg oldala van hogy nézegese a kocka mi világít benne
de még ebben is alig fért el a 850 es táp a sok kábellal
a vga is nagyon ki van számolva, a cpu hűtő is alig fért be
Én három éve - mikor a jelenlegi dolgozós gépemet építettem - kénytelen voltam venni egy külső DVD-t, mert a Thermaltake Level 20 VT házban egyáltalán nincs 5,25"-os meghajtó hely. Szóval hiába van itthon 3 db (!!!) működőképes belső LG íróm, nem tudtam beszerelni.

https://www.pcx.hu/thermaltake...
érdekességképp
a cd-n találgató hangkártya driver régebbi mint ami a honlapon van az simán feltelepült és hibátlan a hang
lehet beszerzek egy külső dvd olvasót hogy a jövőben ne egyem az ideget ilyen idiótaságok miatt
Mi vagy te pipi, kukológus? 😆
3 éve tuti más is hibátlanul ment , azóta a cerkád sem áll fel. öreg lettél, kövér éls beteges. a 3 oltásod meg végkép betette a kaput 😂
Csak ide kábeles a dvd
Szerintem idősebb mint a gyerek
A régi lapon van csak ilyen csatlakozó
Találtam egy 80 As hdd is feldobok egy xp- rá azt már évek óta nem láttam a vasútnál volt ilyen oprendszer
Minden megvan csak a táp nincs meg, most fut a kereső program hová a faszba tehettem
Az új gépet is elindíthatod Linux pendriveról, aztán föl másolod egy mappába a CD t és kész
Én is betárcsázós modemmel kezdtem a netezést. Régi, szép idők....
ez biztos, de az valamiért nem megy, holnap tiszta fejjel és üres zacsival nekikezdek agyalni
kb a w98-nál voltak ilyen szopások a petőfi csarnokban vett használt cuccokkal aminek vagy nem volt drivere, vagy karcos volt vagy éppen másik cd-t adtak hozzá
aztán akkoriban nem volt net sem mindig hogy gyors rákeresünk
a csipogós gecilassú modem, éjfél utáni 50 filléres percdíjjakkal volt a maximum elérhető
De az alaplapi CD-n lévő drivereket mind le tudod tölteni az Asus weblapjáról szerintem.
majd holnap ránézünk
az alaplapi cdről lenne jó adatot kinyerni de az egész házban nincs olyan gép amiben lenne olvasó
külön van nem is egy csak vagy ide kábelos vagy laptopba való és a táp csatlakozója más
van a padláson egy régebbi alaplap lehet elindítom egy linux pendrivéről azon van ide
csatlakozó
Az eggyel régebbi audio drivert próbáld, az WHQL. Version 6.3.9600.2295