Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 100 felett a hátsó lábtartóra kell tenni a lábam, hogy tudjam magam tartani, 120 felett már nagyon kapaszkodni kell 140 már határeset nekem
akkora felületem mint egy biliárd asztalnak, nem egyszerű tartani
Te egy puhany kis pöcs vagy.Nem is motorozol mert befostal. 😂
erről dumáltam neked múltkor. (gondolkodós) De azt mondtad lári-fári(kezeit széttáró)
lehet belőle olcsón venni? 1 hónapja valami balfasz kiütötte a zárkertem kerítését. Az ódival a tetején állt meg 😅
3 gyerek után biztos nem lesznek olyan jók a fotók mint a műmájeren(kezeit széttáró)
Basszus már kiskőrösnél tart a kerítés(fülét befogó)
hát nem is sok mindenre való.(kezeit széttáró)
A végső fogyasztást nézd már te is. Ne a láncolat közepéből beszélj ki. Cégnél majdnem mind1. A végső fogyasztást büntetik. Ha elmégy borért meg cigiért azt meg 40%-al. Mennyivel több alkoholista meg láncdohányos lehetne ha kevesebb lenne az adó a termékeken?
azért sem mind1 mert a végösszeg lehetne sokkal kisebb is. Aztán nem 1-et venne a polgár hanem 2-őt. Több lenne a fogyasztás, több lenne a termelés, gyorsítaná a gazdaságot, alapvetően a kisebb áfa több állami bevételt is eredményezhetne.(kezeit széttáró.) Neked sem lenne mind1 ha a fostaliga béjemvéd nem 12 millába kerülne hanem csak 9-be. Lehet nem 10 évre cserélnéd hanem 5-re. A mai társadalmunk működése a fogyasztáson alapszik. Minél többet fogyasztunk annál jobban pörög. Na ezt a fogyasztást büntetik nálunk nagyon keményen. Szerintem szarvas hiba.(szemeit körbeforgató) De álmodozhattok róla, hogy micsoda igazságos ez az áfa. Mert, hogy mindenki fizeti. Csak nagyon nem mind1, hogy mennyit. Ekkora mértékű áfa ilyen infláció mellett tetézve a bérek folyamatos elmaradását hozzá viszonyítva jelentősen fogja a gazdaságot. Lehet ezt szépíteni de ez van(kezeit széttáró) Mert nem látja az ember, mert otthagyja a pénztárban és leszarja? De azt látja baszod, hogy 3 éve 10 ezer ft-ért teli vásárolta a kosarát mos meg negyedig se. Az infláció miatt minél drágábbak lesznek a termékek arányosan annál több rajta az áfa. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye meg a világ összes nemzetgazdasága, ugyan is sehol nincs ilyen mértékű büntetés a fogyasztásra, de valahogy én nem tudok tapsolni a gínesz rekorder magas áfának. Megdöbbentő mértékben fogja a nemzet gazdasági növekedését.(kezeit széttáró)
Most picit rabasztam.
Anno a termosztathazban levo szenzor beletort.
Vettem ujat,de egyreszt kisebb mint a furat,masreszt nem gyun ki a torott.Mar hartyavekony de beletorik.Nem tudom kipöndöriteni a menetek kozul.
Es mar most nagyobb a luk mint a szenzor.
Szoval kell egy persely kozdarab es felfurni a hazat hozza. 🤔
A GS nem is megy 140-el. 😆
Amugy ja,elpuhultal. 😆
Az ÁFÁ-t nem elfelejteni illik, hanem kifizetni. 😆
Ezer oka lehet a lízingnek, az egyik első és legjelentősebb az, hogy nem akarják egyben kifizetni, mert mondjuk annyi nincs, de a havi lízingdíj már mondjuk kitermelhető.
De ennek ára van, a mértéke most mindegy is, a lényeg, hogy az árat a lízingelő fizeti meg, ennyivel biztosan drágább az a valami. Az, hogy az állam úgy segít egy válságos időszakban, hogy egy ideig és bizonyos feltételek mellett olyan lízingfeltételeket biztosít, hogy szinte csak az eredeti árat kell megfizetni részletekben, az már egy másik dolog.
Én hoztam számolást is, hogy ha ennyiért veszek autót, mennyi lesz a vége.
Lehet magánszemélyként is lízingelni, de akkor az áfát el kell felejteni.
Ebből következően az, hogy ki-hogyan ügyeskedik, hogy a kutyakaját is kifizettesse az adófizetőkkel (legalábbis egy részét), meg cégessel hordja a gyereket iskolába, az már csak hab a tortán.
Tudom, élhetetlen vagyok.
(De legalább tiszta lelkiismerettel pofázhatok, még saját magam előtt sem kell szégyenkeznem, és ezt nem sokan mondhatják el magukról.)
A Gs-n siman birtam 140-ig, utana hajoltam le a tankra. De ezen mar 100 felett kenyelmetlen volt. Szerintem máris hozzászoktam a CBF-en a johoz, hogy ott 200 alatt nem kell hajolnom 😅
Ja, mert megpróbálok becsületesen élni?
Elég nagy hiba.
Én amikor magamnak vagy a cégnek intézek valamit néha, elég sokszor belefutok abba a hibába, hogy a helyszínen derül ki, hogy nem annyi amennyi, mert plusz fa.
Pedig én elég egyszerűen szoktam kérdezni, mennyi az adott termék ÁRA?
Az ár normálisabb helyeken az, amennyit fizetnem kell érte.
Nebasszki hogy ennyi a turokepesseged. 😆
150 ig mintha ott se lenne.
Neked is csak ezt tudom írni: személyautó és áfa visszaigénylés? Továbbadod? Taxi?
Nem fogalmaztatok pontosan, ebbe a hibába szaladtatok bele, saját magatokat vezettétek meg.
Ja, te folyamatosan az áfa visszaigényléssel kapcsolatban beszéltél, pedig az általam idézett adótörvény szerint, pár esetet kivéve a SZEMÉLYGÉPKOCSI áfája nem jellemzően visszaigényelhető.
(Mármint milyen jó a lízing, mert ha visszaigényled az áfát, az fedezi a lízingből eredő költségeket.)
Perzsa szőnyegen verik neki acskóig. 😆
🤣🤣🤣 na, valamiben hasonlítunk 🤣
Valami szőrös arab megmasszírozza minden bal heréjét 😁
Remélem akkor Bogyót basszák meg először a migrik. 😂
mert dagadt vagy 😂
engem is ugyanígy tép a szél....
Valamlyik seggevége cége még egyszer annyiért mint amennyiért felépítették