Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már leírták itt páran nagy vonalakban, de a lényeget senki.
Meveszed cégre a személyautót. ÁFA ugrik, tárgyi eszköz, 5 év avultatás, utána eladod, akkor megjelenik bevételként.
Tartós bérlet, lízing (több konstrukció van): nem kerül a tulajdonodba, gyakorlatilag bérled. Bérleti díj ÁFA vissza, költségként egy összegben leírható azonnal, így az autó 3 év alatt "eltűnik" végén maradvány értéken eladja a céged magánszemélynek, vagy vissza adod, és akkor beszámolódik az új első részletének, és kezdődik a folyamat elölről. Nagy vonalakban...részletesen jobb könyvelő tudja, épp mit hogy.
Nyersz rajta mindenképp - és tudom, azt szereted! 😁
Érdekes: az Aliról dec. 7-én rendelt (és jan 13.-ra visszaigazolt) BASEUS töltőmet ma a kezembe nyomta a DPD futár....
Az ugyanakkor, ugyanattól a forgalmazótól rendelt másik hasonló cuccot jan. 8-ra igazolták vissza, de az még nem jött meg, pedig az is túl van a vámeljáráson.
nem szeretem igazán az ilyen gyilkosos filmeket, a gyűrűk urát is csak azért nézem mert érdekes helyszínek
nem valami stabil az idegrendszerem és mindig rémeket álmodok az ilyenek után
most nézem újra a gyűrűk urát, ettől nagyobb hibákat találni benne és majd 300 millió dollárba került (20éve)
De.
Persze, hogy az viszont ez gondolom egy paintball pálya lehet ahol nem nagyon akarhatta a tulaj kitakarítani a párezerért bérelt pályát. 😄
Általában a lízingelő(vevő) bár lehet, hogy van olyan megoldás ahol a bank bár akkor az inkább flottajármű amit flottakezelők üzemeltetnek és nem lesz a bérlő tulajdona.
Ja, hát még jó hogy én sem fogadtam meg a tanácsodat és rohantam el az oltásér. Mert átbasztál, azt mondtad hogy mind ugyanolyan hatásos és biztonságos. Aztán hamar kiderült hogy marhára nem így van.
A p50 volt 57ben. A 601 azt hiszem 63.
Mert az ETZ250 az nem? 😁
Mindenki magabol indul ki.
Azért jók a szakfórumok. Visszaolvasol hogy milyen hibákra kérdeztek rá, megkérdezed mivel szokott gond lenni, nekem mindig akadt aki elmondta. Itt pl. tuti nem kérdeznék tőletek semmit, mert amilyen gecik vagytok csak azért is az ellenkezőjét mondanátok, hogy én is beszopjam 😆
De az a P50 vagy mifene volt, nem? Tök más pofával. Ez a videón tényleg egy 601-es, az meg hatvanas évek közepe talán... Nem?
Az első trabant 57bent gurult ki.
És mi van ha valaki jól választ? Én az eladott gépeimre sem mondom hogy szar, sőt..... Az elöző autóm 11évig volt meg a motorom 10 évig. Mindkettő egy jó gép volt és az elötte lévők is.
másfél percnél tartok de szerintem a trabant 601 durva hiba(kezeit széttáró)
Mondjuk nem csodálkozom(szemeit körbe forgató) Amilyenek a gödöllői cukrászdák higénés körülményei én se mennék 😂
Szervizt ki állja?
itt
nem rossz nem rossz de hát ezek még csak most kezdik el építeni a gyárat( kezeit széttáró) 2024-re ígérték az első darabot. kb. akkora mint a dákó nagyjából annyit is fog tudni. Szóval legalább 4 évvel le vannak maradva még a románokhoz képest is (kezeit széttáró)
Mondjuk mire ebből lesz valami addigra kb. cserés lesz a dákó megpályázom a kamazt is 😂
Elárulom neked még joga is van hozzá(meghajlós)
ott is bmv-t árultak?(kuncogós)
Ez meg mindig kozelebb van a motorozashoz mint 10 eve kopp gazon egyenesen menni a palyan,majd nekimenni egy autonak es ugy befosni hogy egy hiace-t is sportautonak nezni. 😂
Amugy halkan megjegyeznem godollon 15 eve nem voltam cukraszdaban😆
még arra sem jöttem rá, hogy ezeknek a suv-oknak mi értelme. A pik apokat sem értem. (kezeit széttáró) Nagyon kevés melőt tudnék amihez ilyen kell. Mondjuk állattenyésztőnek vadásznak, vadőrnek stb.