Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a helyzet zotyám, hogy te a motorozástól is messze vagy. 😂 Neked bőven elég amit eddig is csináltál. Szezonba szép motoros ruhába kiöltözni, elgurulni a helyi fagyizóba, miután látta a fél gödöllő, hogy mekkora motoros vagy hazamenni azt lemosni a gépet(fetrengős)
A proészt még valamikor 1 millió km-er garanciával reklámozták(fetrengős)
Hát én már nem biztos,hogy élek mire összejön a következő millió 😂
Most akkor nyertem???
Vagy a végén lezárható egy adott összeggel, a hitelválság után lett ez a konstrukció a bankok által kedvelt mert ugye bármikor visszavehető volt ha nem fizették a díjat. A cégünk is így vett pár DAF-ot amiből adtak is vissza és meg is tartottak 2-őt.
Fizetsz de az autó nem a tiéd viszont lejáratkor kapsz másik ujat és ugyanugy fizetsz tovább.
1 ilyen lízing egyébként miről szól pontosan?
hát ez szokott lenni a baj a németből behozott prémium márkákkal.(kezeit széttáró) Ott 5 évig használják őket aztán elköszönnek. Nem várják meg amíg baja lesz mert kb. új autó árában szervizelnek(gondolkodós) Aztán veszi a boldog magyar a kint levetett szarokat 😅
Úgy van vele, hogy Nem vesz újonnan vitarát mert hát az mégsem olyan menő(kezeit széttáró) Abból a pénzből vesz egy kinézetre tip-top állabotban lévő 5-6 éves ódit, mercit béjemvét.(meghajlós) Aztán fél éven belül rá kell locsolni 2 millát a 3-400-at futott szarokba. Illetve csak rá kellene mert arra nincs már pénz 😂 Azt van 1 drágán nem működő autó aminek még garázst is bérel a paraszt havi 20-asért(fetrengős) Mondjuk ha mamlasz minden 5 évben kicseréli 1 újra akkor nincs azzal semmi gond(kezeit széttáró)
Ezt most találtam, anno sokat játszottam a COD-al. : http://youtu.be/zznV8ri4O88
Ez a Kama-1. És hol a Kama3?
Durva lesz a kontraszt a Daciával: Ez annál is kisebb autó, és 150 lóerős a végleges kivitel.
Ez ígéretesnek tűnik ha minden igaz amit leírnak az autóról na meg ha elérhető ára lesz és persze ha itt is lehet majd kapni, mondjuk a lada igencsak befuccsolt nálunk. : http://totalcar.hu/magazin/hir...
En pont igy vagyok a Bentley Bentaigával. 😃
Nem mondom, hogy rossz csak nem tetszett. 😏
Nyugi… bár ő szerette, eladtam… kapott másik autót 😂
A mostani párom a Kia-t használja, nem hajlandó másikat vezetni 😂 mondjuk qrva jó auto, csak mar 16 éves….
nem drága, de nagyon jó kivitelezés, nem is igen változtattak rajta......
Pedig nem is drága futómű van az A4 alatt… mégis vhogy össze van rakva
Rásózol egy olyan ocsmány szar autót, utána meg csodálkozol ha elhagy.... 😂
nekünk a4 volt egy évig, nekem tetszett a futóműve bogyó vadiúj kocsiján nincs olyan.......
400+ ezerrel is jól ment
Az A2-t az akkori paromnak vettem, mielőtt felreertene valaki 😂 egy év után úgy adtam el, hogy csak repült… pedig volt, hogy napokig nyitva dekkoltattam a 13-ban, hátha ellopjak 😂
Volt Audi több is, az a2 kivételével mindegyik nagyon jó volt. Amióta a konszernen belül szinte egysegesitették a formát, azóta nem tetszik… nem adja vissza, hogy az egy Audi…
berúgni is alig lehetett, kb vízszintes állapotba kellett hozni, volt hogy 2 ember tartotta mire beindítottam
Az audi az egyetlen a 3 nagy közül ami soha nem borzongatott, merci, bmw igen, de az audi valamiért soha.
😆
Nehéz volt felfelé betolni? 🙄
Volt egy A2 Audi az udvaron egy évig… arról mar akkor is azt írtam, hogy egy rakás szar… az összes maki az a2 fórumon megsértődött 😂
De legalább akkor megírja a tesztekben meg soha. 😁