Az is, de azért előfordul kevésbé elfogult vélemény is na meg ha a háttérben olvasgat az ember esetleg direktben kérdez akkor előkerülnek a legelvakultabb fórumokon is a típusok gyengéi.
csak az idióták ilyenek
nekem pl az xr4 az egyik legfaszább motorom volt, csak azért adtam el mert nem volt rajta önindító és párszor beszoptam a hegyen miatta
Fórumok... mindenki csak akkor ír rosszat a járgányáról, mikor eladta 😁 Az emberi büszkeség ritkán engedi bevallani, hogy "na ezzel a szarral is jól mellé nyúltam" 😂
Hááát én a fizetett teszteket (mondjuk más nem nagyon van) semmibe sem nézem akárki is írta, ha fórumokon van igazi felhasználó annak értékelem a tapasztalatait.
afrikát már láttam többet is, őszintén megvallva nekem nem tetszik, se a régi se az új
mindenféle teszteken olvasgattam róla, így szűrtem le a dolgot
nekem ezekből a böszme dögökből a 1200as ténéré tetszik egyedül, abből is a kék színű
az is csak azért mert egész jól eltalálták az arányokat az ős ténéréhez képest
Nem nem, ő nem egy fórumon vagànykodott.
Ő felsorolta hogy miket lehetett kérni és miket kapott.
Arról nem is beszélve, hogy úgy kezdte, biztos benne volt az árban de azt mondtàk ajándék 🤷🏼♂️
az ájfón 12 is úgy fogy mintha ingyen adnák, pedig nincs ingyen
a motor is csak egy kiegészítő, ha van pénzed azt meg kell mutatni a világnak
csomó cég erre épít, milliós órák táskák egyéb faszságok
persze ezek mind jobban az aliexpresszes mingjangcsung dolgoktól, senki sem mondta hogy nem, de egy bizonyos szint felett kötelező májerkodni avval ami van
ha a gs holnapi naptól 3 milla lenne, gyorsan elfogyna a készlet, aztán annyi fogyna belőle is mint a többi "futottak még" kategóriából......
én csóró vagyok, annyi pénzem sincs hogy élőben megnézzek egy gs-t, de egy rakás embert ismerek akinek van jó sok, na ezek májerkodnak... de csak kifelé mert hiába jár az anyuci másfél millás ruhaszettben, majd szívinfartkust kap amikor ki kell neki fizetni 36 ezret 2 csavar kifúrásért...
Én sem. Mentségükre legyen mondva, az interstate elég egyenes és lapos, oda ezek a 360-380 kilós tankok pont jók, mert egyenesfutásban hibátlan a lapos villa nagy első kerékkel. Nekik erre van igényük.
Legyenek vele boldogak.
Hát,így hogy évente 500-at mész a ktmmotorral nem hinném hogy pro lennél a témában.
viszont a GS-t piszok sokan viszik.Így szerintem jobb. 😂
Nemmintha az én véleményem jobb lenne,de hogy céges forgalom szempontjából az hóttziher.
Minek?
műmájer vagyok,le se ér a lábam róla,a fagyizóig meg az alap is jó,majd még költök bizgerékre? 😂
Az alap GS is GS.
Az afrikából meg az extrább már 5,9.
Számít hogy honnan tudom? Vagy ez a hatalmas fórumozós tapasztalatodhoz kellene ? Ha azt mondom hogy egy jó barátom vett egy vitot, amihez ajándékba kapta hogy nem kell fizessen a szervizekre, mibe fogsz belekötni? Melyik szóra akarsz ugrani azonnal ?
nekem pl az xr4 az egyik legfaszább motorom volt, csak azért adtam el mert nem volt rajta önindító és párszor beszoptam a hegyen miatta
amúgy mindhárom motor között óriási a különbség
mindenféle teszteken olvasgattam róla, így szűrtem le a dolgot
nekem ezekből a böszme dögökből a 1200as ténéré tetszik egyedül, abből is a kék színű
az is csak azért mert egész jól eltalálták az arányokat az ős ténéréhez képest
a vér ezekben közös
Értem.
Ő felsorolta hogy miket lehetett kérni és miket kapott.
Arról nem is beszélve, hogy úgy kezdte, biztos benne volt az árban de azt mondtàk ajándék 🤷🏼♂️
a motor is csak egy kiegészítő, ha van pénzed azt meg kell mutatni a világnak
csomó cég erre épít, milliós órák táskák egyéb faszságok
persze ezek mind jobban az aliexpresszes mingjangcsung dolgoktól, senki sem mondta hogy nem, de egy bizonyos szint felett kötelező májerkodni avval ami van
ha a gs holnapi naptól 3 milla lenne, gyorsan elfogyna a készlet, aztán annyi fogyna belőle is mint a többi "futottak még" kategóriából......
én csóró vagyok, annyi pénzem sincs hogy élőben megnézzek egy gs-t, de egy rakás embert ismerek akinek van jó sok, na ezek májerkodnak... de csak kifelé mert hiába jár az anyuci másfél millás ruhaszettben, majd szívinfartkust kap amikor ki kell neki fizetni 36 ezret 2 csavar kifúrásért...
Legyenek vele boldogak.
viszont a GS-t piszok sokan viszik.Így szerintem jobb. 😂
Nemmintha az én véleményem jobb lenne,de hogy céges forgalom szempontjából az hóttziher.
műmájer vagyok,le se ér a lábam róla,a fagyizóig meg az alap is jó,majd még költök bizgerékre? 😂
Az alap GS is GS.
Az afrikából meg az extrább már 5,9.
5 889 000 Ft