Úgy értettem, hogy ha és amennyiben a mobilnet nem játszik. A seggem a plafonhoz verném, ha a kurva Vodafone adna úgy 5 gigát négyezerér', mint a Bogyó szolgáltatója ahelyett, hogy 990Ft-ot számláz 30 napra 1 gigáért.
Minek?
Havi dijban talan 4-5e ami elmegy,ha parkolodj vagy palyadijat veszek picit tobb,3 giga sosem kell,max neha ha veletlen kikapcsolom a wifit es yuhuk macskas vidro megy. 😂
Ha megyek kocsval bedumalom a cimet es annyi.
Mondjuk akkor is idegesit mert tuti keresztezodes elott egy percel hivnak akkor kakukk a navinak,es mindig ujra kell elokotorni ujlenyomat azonositassal meg minden. 😂
Persze, ott az elküldött mappában a levelem, baszakodni nem akarok semmiképpen, ha egy normális árat mondana a szállításra, vagy vállalhatóan kicsit felette is, akkor szó nélkül kipengetném az árát. Csak hát el kéne olvasnia a leveleit, és kiszámolnia, hogy ha mégis elküldené, akkor mennyiért.
Nem az a gond: a Clio-nak van saját hangfelismerő szoftvere (de elég béna), az offline Sygic pedig azt használja.
A Google meg elküldi mobilneten "értelmezésre" a bemondott szöveget, és sokkal korrektebb találatokat ad.
Erre tartom a telón a teljesen offline Sygic for AA-t. Megvettem, kifizettem. Évente háromszor jön rá teljes Európa térképfrissítés, az idők végezetéig. Az is megy a kocsi tabletjén, sőt hangvezérlése is van, de sokkal bénább a gugli térképénél. Egyszerűen tartalék...
...vagy lejjebb kell adni. Beszélgetős, hangvezérlős navi helyett van ingyenes, teljesen offline opció. Jó, mondjuk, kézzel kell beütni, hogy Szeged, Futrinka utca 9. De nem kér adatcsomagot. Wifin rámegy a térkép, szól ha van friss, a megkérdezésed nélkül nem is tölti le, nem ám mobil adatcsomagról.
A pici laptopomban is egy ilyen maratonos feltöltőkártya csücsül a 4G modemben, arra is elég egy évben egyszer 4000,- forintot tenni, az 5 gigából ki szoktam jönni vígan.
Igen, a SIM-kártya érvényességéig felhasználható a benne foglalt adatmennyiség. Anno vagy 6-7 éve kizárólag ezért hordoztam át a számomat a Telenortól a Telekomhoz - más szolgáltatónál csak havi csomagok vannak, ami megy a levesbe, ha nem használod el.
Faszér' neteznék telón, mikor kényelmesen az asztali gép 27"-os monitorja mögött punnyadva is megtehetem? 😆
Csak ha megyek valahová... ...az meg nálam viszonylag ritka.
800 Ft / GB, időkorlát nélküli "feltöltős" adatcsomag, jól értem? Hát, még ez a legolcsóbb feltöltőkártyás adatcsomag Magyarországon. Legalábbis a többi szolgáltató ajánlatához képest nagyon is az.
Zozonál a pont, tether vagy hotspot és hadd szóljon.
Digi kartya,vagy van kifejezett adat kartya a dominoban,nekem is van.Nelegy szarrago,uj autot vettel,es nem birsz ki havi par ezret mobilnetre? 😂
Ne szivj annyi bagot. 😆
Nekem csak havi 1 giga van a céges SIM-hez, az is csak 2021 januárjától. A saját - Telekom Domino - meg ugyan nem időkorlátos, de qrva drága: 5 GB (nem lejáró) adatmennyiség 4000 pénz. Régen évente kétszer kellett rá tölteni, most hogy a navigációt a céges 1GB-tal tolom, gyakorlatilag soha nem fog elfogyni. Itthon nem kell mobilnet, max. az orvosi váróban, vagy a fodrásznál üldögélve használom - illetve navigációra a kocsiban.
Xiaomi MI9SE. Ha nincs térerő (vagy éppen mobilnetem), akkor a Sygic for Android Auto-t használom, azzal semmi gondom sincs a kocsiban. Legjobban a Google MAPS-et szeretem én is, de a múltkor elfelejtettem a mobilnetet bekapcsolni, és csak néztem ki a fejemből. 😆
Mobilnet nélkül a hangvezérlés sem megy vele (a kocsiban), pedig annál kényelmesebb dolog a világon nincs. Nem kell piszkálni a kosi érintőképernyőjét, csak megnyomni a kormányon a gombot, és érthetően (magyarul) bemondani a címet. De - mint írtam - ez csak mobilnettel megy, offline üzemmódban nem.
Megnyertem az ebay-on egy aukciót, csak a buzi nem szállít Magyarországra, az ebay azt javasolja, hogy frissítsem a szállítási címet. Mégis mire gondolt, kérjem a szomszédjába, hogy csak átvihesse?
A levelemet meg baszik elolvasni a jenki buzi, hogy dugja fel magának a terméket.
Havi dijban talan 4-5e ami elmegy,ha parkolodj vagy palyadijat veszek picit tobb,3 giga sosem kell,max neha ha veletlen kikapcsolom a wifit es yuhuk macskas vidro megy. 😂
Ha megyek kocsval bedumalom a cimet es annyi.
Mondjuk akkor is idegesit mert tuti keresztezodes elott egy percel hivnak akkor kakukk a navinak,es mindig ujra kell elokotorni ujlenyomat azonositassal meg minden. 😂
A Google meg elküldi mobilneten "értelmezésre" a bemondott szöveget, és sokkal korrektebb találatokat ad.
Menj ki kntibudira,vagy pecazz mint pipi. 😂
https://www.telekom.hu/lakossa...
Csak ha megyek valahová... ...az meg nálam viszonylag ritka.
Zozonál a pont, tether vagy hotspot és hadd szóljon.
az egész jó
van 12x1 giga is 6 alatt
Ne szivj annyi bagot. 😆
Mobilnet nélkül a hangvezérlés sem megy vele (a kocsiban), pedig annál kényelmesebb dolog a világon nincs. Nem kell piszkálni a kosi érintőképernyőjét, csak megnyomni a kormányon a gombot, és érthetően (magyarul) bemondani a címet. De - mint írtam - ez csak mobilnettel megy, offline üzemmódban nem.
Kiprobaltam egy sim nelkuli telefonnal,es mukodott.
A levelemet meg baszik elolvasni a jenki buzi, hogy dugja fel magának a terméket.